Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fkehlibar

Pct yapacağım bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Fkehlibar    27

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

ilk kür deneyimim 28 haftadır kürdeyim.

İlk 4 ay;

• npp
  • prop
  • masteron (haftada 3,1’er ml)

Sonraki 6 hafta;

• tren acetate
  • prop
  • masteron (haftada 3,1’er ml)

15 gün ara verdim sadece prop ve masteron enjeksiyonu yaptım.

Devamın da 6 hafta;

• tren acetate
  • prop
  • masteron (haftada 3,1’er ml)

Şu an 10 gündür haftada 3 kez 0,5 ml prop ve masteron kullanıyorum.

SORULARIM:

1. Düşük doz testesteron enjeksiyonunu ne zaman kesmeliyim ?
  2. Pct sürecim nasıl olmalı ?

1.jpeg.dc9f3f0a77df71d9a0083f1d778b78d0.jpeg 2.jpeg.1c59efebd883e71a60bbd85334c15512.jpeg 3.jpeg.1892ca2f4aed7ee657fcace1f140260d.jpeg 4.jpeg.b5242ca9dafad87ae6ee71d81d385ffe.jpeg

Şimdiden teşekkür ederim. 🙏 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    611

Test sonuçları olmadan pct desteği vermek yasak ban sebebi forumda o yüzden birşey yazamıyorum kan testin yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
GHOST, 34 dakika önce yazdı:

Test sonuçları olmadan pct desteği vermek yasak ban sebebi forumda o yüzden birşey yazamıyorum kan testin yok.

Hocam şu an ekledim.

IMG_6860.jpeg IMG_6858.png IMG_6857.png IMG_6856.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.683

1. İstersen şimdi kesebilirsin. Ben olsam en az 20 gün daha kullanırım. Trenden sonra vücudun kendini toplaması için.

2. Testoyu kestikten bir hafta sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre pct planlarız.

• Lh
  • Fsh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Free testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Progesteron 
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    26
gönderildi (düzenlendi)

hocam düzgün bir pct süreci istiyorsan herşeyi kesip testonun dibin dibini görmesini bekle en az 2 ay sabretmesi biraz zor olabilir biliyorum ama bunu kullandıysan üstelik 7-8 ay kullanmışsın bunu çekmen gerekiyor,testo dibin dibini gördüğünde pct ye başlayabilirsin
pct'nin en iyi ilacı zaman ve klomen... acele e
dilen bir pct den verim alamazsın

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: guneyysimsek
      Merhabalar dostlar, ben bir büyüme döneme dönemi yaşadım ve istediğim gibi de büyüdüm. Bu dönemden sonra ilacı kestim biraz dinlendireyim dedim. 2 hafta oldu keseli. İlk hafta hiç bir kaşınma yoktu. Arimidex de kullanıyordum 2 günde 1 ve bu benim kaşıntımı kesiyordu. İlacı kesince arimidex de kestim. Bu hafta kaşıntım ve sıvı gelmesi tekrar başladı. Ne yapmam gerekir ve neden oldu ¿
    • Yazan: sp371
      Merhabalar arkadaşlar hocalarım 
      Ben mart ayında hipofiz tümörü teşhisi aldıktan sonra doktorlar birlikte trt doz sustanon kullanmaya başladım, temmuz ağustos aylarında kendim 2 ay boyunca haftalık 500mg enanthate kullandım bu süreçte antrenman ve beslenmeme dikkat ettim iyi gelişme gösterdim daha sonra hastalıklardan dolayı 2 ay boyunca antrenman yapamadım ve kütle kaybettim, sonra haftalık 250mg ya düşürdüm. Şuanda haftalık 125mg vuruyorum son enjeksiyonlarımı yapıp pctye geçicem.
      Yaklaşık 9 10 aydır testosteron kullanmış oluyorum ve kullanma amacım kas yapmak değildi daha çok düşük testo seviyesini yukarılara çekmek ve enerji motivasyon güç artışı için testosteron kullandım o yüzden kas kazanımları kayıpları pek üzmedi beni. 
      Sorularım şu şekilde 
      -9 10 aydır testosteron kullanan birinin pct süreci kaç ay sürer ve dozajlar nasıl olur?
      -şuanda ağır bi işte çalışıyorum pct ye girince düşük testosteron beni çok etkiler mi, güç yorgunluk ve uyku olarak? Eskiden sabahları yataktan kalkamayan biriydim ilaçla çözmüştüm bu işi
      -pct ile testis küçülmesi düzelir mi?
      -son enjeksiyonumu bugün yaptım 21 gün sonra test vermeliyim değil mi?
      Yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi forumlar 
    • Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Deca Anapolon Kürü yaptım.
      1-2,5 hafta anapolon 1-8 hafta 250mg deca 500 testo yaptım. 1.5 ay dinlendim ve test sonuçlarım. Ne kullanmaliyim?

• Yazan: xendroov
      Merhaba.

Bir önceki kürümde trenbolone acetate ve testo propionat kürü yapmıştım ve dozaj olarak ise;
      400 tren acetate 500 testo propionat 10 hafta süresince kullanmıştım ve 2 ay boyunca trt devam ettim ve bugün tekrardan tren kürüne gireceğim fakat enjeksiyon sıklığı sürekli yorduğu için uzun ester gireceğim.
      Sustanon kullanmamın sebebi de; enanth ve prop formunu kullandım ve çalışan ürünlerdi fakat mix ester daha çok güç veriyormuş gibi hissediyorum.
      300mg trenbolone enanth 500mg sustanon kullanmak istiyorum, azaltmalı veyahut arttırmalı mıyım?

Trenbolone'yi Burak abi'den temin ettim.
    • Yazan: rimobolanberke
      Herkese Selamlar,
      3 Ay Only Sustanon Kürü Yapmıştım 750 MG 
      Ondan sonra 1 ay cruise verdim hcg vurmadım hiç sadece haftada 1 ml testo vurmuştum.
      Şimdide definasyon küründeyim :
      Testesteron Enantat ( 500 mg ) Winstrol Oral ( 50 mg ) Masteron (500 mg) Trenbolone Acetate (300 MG ) Sorularım:
      Definasyon Kürüm 8 Hafta Olacak Bundan Sonra Pct geçmeli miyim? Yoksa crusie verip bu cruisede 2 ay veya 1 ay dinlenme yapsam günlük 500iu pregynl haftalık 1.5 ml testo prop nası olur? Yorumlarsanız sevinirim.  @ardas

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.