-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Önerilen İletiler
Önerildi
Arkadaşlar kullandığınız anabolikleri üretenler nasıl ne şekilde ve hangi kalitede maddeleri koyuyorlar önce bunu düşünmelisiniz...Daha sonra o anaboliğin idrar ve terleme işlevine bir etkisinin olup olmadığını sorgulayın...Bunların dışında doğuştan veya sonradan olan bir çok boşaltım sistemine ait hastalık durumu var.Bu hastalıkları tetikleyen de bir çok etken var.Örnek basit bir kafein bile sorun yaratabilir...Yaşantınızı sorgulayın acaba yanlış veya sorun oluşturabilen bir şeyler kullanıyormusunuz...Masum bir ağrı kesicinin bile yan etkisi idrar söktürücü belki tansiyon düşürücü yönde olabilir...Size dokunuyor olabilir...
Prostat bezinde yanlış anabolik kullanımıyla belki genetik yatkınlık olmasından büyüme yaşanabilir.Ben winstrol yüzünden bunu yaşayan bir insanım...Yine idrar torbası iç basıncını değiştiren veya idrar torbasının kaslarını kalınlaştıran çeşitli yasaklı maddeler de var bu camiada kullanılan.Tağşişli anaboliklerin içinde veya zayıflama ilaçları adı altında satılan çay-suplementler vb. de...
Kalıcı duruma gelen ve geri dönüşü olmayan durumlar da yaşanabilir.Bilinçli olmak ve yetkin bir uzmandan destek almak gerekli...
Rimobolan winstrol vb. bir çok anabolik idrar sıklığını arttırıyor.Uyarıcı etkilere neden oluyor, gece uykudan uyandırabilir işeme için...
Efedrini cleni kafeini çok çeşitli bir çok madde de asetil kolin hormonu veya tansiyon, sodyum / potasyum dengesiyle oynayarak terleme işeme su atımını arttırmaya neden olabilir...
Yıllar boyunca kullana kullana artık kronikleşen sorunları bir çoğumuz yaşıyor.Verilen ilaçlar hep olumsuz yan etkilere sahip.Çünkü amaç semptomları gidermek, tamamen tedavi etmek değil.İlaca doza bağlı yaşamak üzerine kurulmuş bir farmakoloji sektörü var dünyada...
Mütehassıs konusunda uzman bir hekim bulana kadar dolaşmanız doktorlara görünmeniz gerekli...Halihazırdaki ilaçlar belli, ama size uygun mu bu belli değil.Teşhis tedaviden çok daha önemli...Kafeini olabildiğince sınırlamak ve uykudan 4 saat önceye kadar almamak gerekli.Uyku sırasında işeme refleksine yok açabilecek kadar uzun bir etkinlik periyoduna sahip metabolitleri var...
Düz kaslardan oluşan dokuların tamamına yakını genişleyen ve daralan özelliğe sahip.Damarlar idrar torbası idrar kanalı sperm kanalı vb. hepsi tansiyona endeksli olarak daralıyor yada genişliyor...Asetilkolin sayesinde üzerlerinde bulunan reseptörler üzerinden bu etki oluşuyor basitçe...Aşırı aktif mesane ilaçları, protat küçülten ilaçlar veya alfa beta agonisti/antagonisti maddeler vb. bu durumlara yol açıyor...Bilinçli olmak zorundayız...
Ben efedrin veya yanına yohimbine aldığımda idrar kanalım daralıyor ve işeyemez oluyorum 2-3 saat.O bögede idrar retansiyonu yapan uyarıcı etkiler oluşturuyorlar.Priapizm durumlarında beta 2 agonisti ialçlar kullanılıyor mesela...Çok derin ve teferruatlı bu konular.Maddelerin ilaçların birbirleriyle ilişkileri ayrı bir dünya...Sinerji yada ters sinerji bir çok konuda dikkate alınması gereken bilgi gerektiren durumlardır...İşin ehli, tıp camiası ve doping kullanımıyla tecrübe kazanmış vucut kimyasını metabolizmayı düşünen sorgulayıcı beyinlerdir...
Kolay gelsin.
arafından önerildi
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: batıkan
Arkadaşlar selamlar öncelikle
Forumda araştırmak istediğim prostat konusuna hiç denk gelmedim o yüzden bu başlığı açmak istedim.
Malum kür başlangıcı ile beraber su tüketimi bolca arttı ve tuvalete çıkma oranı da bir hayli fazlalaştı gün içerisinde minimum olarak 4lt su tüketimi yapıyorum fakat kendimde dikkat ettiğim bir konu için sizlerden de destek ve bilgi almak isterim.
sorum şu olacak tuvaletim geldiği andan itibaren inanılmaz bir sıkışma hissediyorum hani böyle 3-4 dakika tutup dayanabilme gücüm gitti gibi tuvaletimi tutma sürem kısaldı en kısa zamanda boşaltım yapmam gerekiyor. bu durum normal mi ? sizler de kendinizde bu tür değişiklikleri fark ettiniz mi yoksa bana özel bir durum mu ? sorum da kalp damar, karaciğer böbrek beyin gibi organlarımızın sağlığı kadar prostat sağlığımızı da düşünmek gerekiyor bence bunun için de değerli yorumlarınızı izlemem gereken yolları paylaşırsanız çok sevinirim. @metinav @rastlantisal @hectordoyle @otopsicikedi @Askabar @GHOST @SPECTRE
İyi günler dilerim şimdiden teşekkürler
-
Yazan: richpiana
Herkese iyi günler
8 hafta primobolan kullandım ,bu hafta kestim, kurun 5,6 haftasında sonra prostat büyümesi yaşadım , günde 4 tablet saw palmetto kullanıyordum 2000 mg ye yakın fakat etki etmedi. @metinav
Pctye başlıcam 1 hafta sonra, pct yapana kadar antibiyotik kullansam prostatta küçülme olur mu , veya alfa bloker olarak ne kullanmalıyım pct döneminde, en hızlı şekilde kurtulmak istiyorum çünkü wcye çıkmakta zorluk yaşıyorum 2 haftadan fazladır.
-
Yazan: anak1nskyw4lk3r
Merhabalar. Steroid kullanımı durumunda prostat kanseri gelişimi riski artıyor mu? Prostat büyümesi riskinin mevcut olduğunu okuyoruz fakat kanserle alakalı bir bilgi göremedim. Ailesinde meme kanseri öyküsü bulunan biri küre girebilir mi (Meme kanserinin erkekteki risk karşılığını prostat kanseri olarak söyledi doktor)? Girebilirse hangi ilaçları kullanabilir? Bazı steroidlerin kanser tedavisine faydalı olduğu bile söylenirken (sanırım primo) ama ünlü bir sağlık kaynağından gördüğüm kadarıyla da yüksek testosteron prostat kanserini besliyor. Eğer kanser & steroid konusunda bilgi sahibi birileri varsa lütfen yanıt bekliyorum.
@metinav hocam forumu karıştırırken anne babanızın kanser olduğunu öğrendim. Aynı durumdan muzdaribim. Yukarıda detaylı yazmıştım. Sizin bu konuda bir yorumunuz var mıdır benim için? Kafaya koydum kullanacağım fakat ileride ne yaşayabileceğimi ihtimal de olsa tanımak isterim.
-
Yazan: forbit
Yaptığım araştırmalar doğrultusunda Triptorelin peptidinin prostat kanserindeki hücrelerin büyümesinin önüne geçtiği ve bu hastalıkla mücadelede o süreci yaşanlarda kullanıldığını ve sonuç alındığını çokça kaynakya gördüm. Triptorelin, bir LHRH (luteinize edici hormon eritici hormon) agonisti olarak adlandırılan, insan yapımı bir hormon terapisi olmasına rağmen sonuçları etkileyici bir çok alanda pct dönemleri testo kısmını ateşlemek içinde kullanılıyor gerçekten faydalı bir ilaç diye düşünüyorum. @Loving burak hocanın da bir yazısı vardı alt kısımda onu yayınlayacağım.Senin düşüncen nedir hocam @metinav
-