-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bunuyazanTosun
Saygıdeğer arkadaşlarım olabildiğince kısa anlatmaya çalışcam.Durum benim için çok ciddi askerlikten fazla kilodan dolayı "1 sene daha erteleme almak zorundayım" yüksek lisans yapabilmek için. 2 ay sonra heyetin karşısına tekrar çıkıcam tekrar boy-kilo ölçüp 1 sene daha erteleme vericekler.
Ama !! ben giderek zayıflıyorum canım fazla yemek yemek istemiyor 7 kiloya yakın verdim. 2 ay sonra heyetin karşısına çıkıcam nasıl kaybettiğim 7 kiloyu geri alabilirim ? Kaybettiğimi alsam yeter Pct ile felan asla uğraşmak istemiyorum o yüzden kür yapmam. Sağlığım da bu aralar biraz kötü, daha kötü olmasını istemiyorum neler yapabiliriz tartıda +7 kilo fazla çıkmak için 2 ay sonra ölçüm ?
1- Tartıdan 1 hafta önce dianabol yada anapolon mu kullansam ? 2- Sarms peptid felan ?
(Yüksek lisans yapanlar 32 yaşına kadar erteleyebilir askerliğini, ama ben daha önce 1 sene kilo fazlamdan erteleme aldığım için tekrar heyet karşısına çıkıp 1 sene daha erteleme almam lazımmış, şuanlık beni yüksek lisans ertelemiyor illa ölçüm şart benim için.Sizin de benim gibi karışık durumunuz varsa bizzat askerlik şubesine gidip konuşun sonra benim gibi şok olmayın güncel ve doğru bilgiler askerlik şubesin de)
-
Yazan: aliturapp
Merhaba,
Açık öğretim lisesinde okuyorum. Bu sene yoklama için mesaj geldi. Askerliğimi erteleyecegim. Okuduğum kadarı ile C2 Belgesi alıp Askerlik şubesine erteleme başvurusu yapmamız gerekiyor. Sormak istediğim, yoklamayı yapıp mi erteleme için başvuracağım yoksa yoklama yapmadan Askerlik şubesine belge ile gidip erteleme başvuru yapabilir miyim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: BBurak
Merhaba sevgili forum kullanıcıları, abilerim ve dostlarım.
Vakit geldi çattı ve askere gidiyorum, yarın teslim olacağım. Bu konu hakkında yorum, görüş, öneri ve hikayelerinizi güzel anılarınızı bu konunun altında duymaktan mutluluk duyarım. Bu süreci kısa bir ara ve tatil olarak değerlendiriyorum. Forumdaki sevgili abilerimin kardeşlerimin hayatlarında ne yapıyorlarsa akıllıca yapmalarını ve en verimli kar/zarar denklemi ile süreci götürmelerini temenni ediyorum. Usta birliğine geçtiğimde elimden geldiğince soruları cevaplayıp ve kendi sorularımı sizlerle paylaşacağım.
Herkes kendine iyi baksın. Hayırlı forumlar sevgiler.
-