-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BBurak
Merhaba sevgili forum kullanıcıları, abilerim ve dostlarım.
Vakit geldi çattı ve askere gidiyorum, yarın teslim olacağım. Bu konu hakkında yorum, görüş, öneri ve hikayelerinizi güzel anılarınızı bu konunun altında duymaktan mutluluk duyarım. Bu süreci kısa bir ara ve tatil olarak değerlendiriyorum. Forumdaki sevgili abilerimin kardeşlerimin hayatlarında ne yapıyorlarsa akıllıca yapmalarını ve en verimli kar/zarar denklemi ile süreci götürmelerini temenni ediyorum. Usta birliğine geçtiğimde elimden geldiğince soruları cevaplayıp ve kendi sorularımı sizlerle paylaşacağım.
Herkes kendine iyi baksın. Hayırlı forumlar sevgiler.
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Kara astsubaylık okumayı istiyorum bir yandan da vücut geliştirme sporcusu olmak yarışmacı olmak istiyorum. İkisini bir arada yapmak mümkün mü, bu platformda ikisini aynı anda yürüten var mı yoksa birinden vazgeçmem mi lazım ?
-