-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Rimobolan kullanacağım fakat nasıl veya ne şekilde kullanmalıyım?
Oluşturan:
a4tech, in Ürün kullanımı
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: arnold ciwardanegezer
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein 1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8 Protein: 164,7 Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:
@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: polatpr
Merhabalar
Orjinal rimo nasıl bulabilirim önerbilceğiniz marka var mı? Konunun devamında yaralan hangi markanın ürünlerini kullanmam konusunda bana tavsiyeleriniz olur?
Not : Rimobolan için tüm eczanelere sordum hiçbi yerde bulamıyorum.
-
Yazan: Kado
Elimde 2 flakon zphc primo var/ 40 kutu da eczane rimo var bunları aynı kürde kullansak sorun olur mu? Misal eczaneyle başlayıp bitince zphc devam etmek veya tam tersi?
-
Yazan: azkaban
Herkese merhaba,
Yaşım 24 ve yaklaşık 2 aydır 2ml testo ve 1 aydır da 3ml rimo kullanıyorum. 1-2 hafta enjeksiyonu es geçtiğim oldu, neden bilmiyorum ama hala enjeksiyon yaparken çok çekiniyorum kendi kendine iğne yapmaya alışamadım Bu hafta itibariyle düzenli olarak Pazartesi ve perşembe günleri olarak haftada 2 güne bölerek yapacağım.
Her neyse sormak istediğim konu şu;
Testosteronu 3ml, rimoyu da 3.5 veya 4ml yapsam mantıksız mı olur yoksa daha etkili bir sonuç alır mıyım? Ağustos sonuna kadar rimoya devam edip daha sonrasında only testo devam edeceğim.
-
Yazan: the_escobar
Herkese selamlar, rimonun çalıştığını anlamanın yolu var mıdır? Henüz 1.5 hafta oldu, etki etmesini beklemiyorum ama belirtiler ne olur açılmaya başladığında?
-