Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

the_escobar

Rimobolan çalıştığını nasıl belli eder?

Önerilen İletiler

the_escobar    182

Herkese selamlar, rimonun çalıştığını anlamanın yolu var mıdır? Henüz 1.5 hafta oldu, etki etmesini beklemiyorum ama belirtiler ne olur açılmaya başladığında?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:
       
      @GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: polatpr
      Merhabalar
      Orjinal rimo nasıl bulabilirim önerbilceğiniz marka var mı? Konunun devamında yaralan hangi markanın ürünlerini kullanmam konusunda bana tavsiyeleriniz olur?
      Not : Rimobolan için tüm eczanelere sordum hiçbi yerde bulamıyorum.
    • Yazan: Kado
      Elimde 2 flakon zphc primo var/ 40 kutu da eczane rimo var bunları aynı kürde kullansak sorun olur mu? Misal eczaneyle başlayıp bitince zphc devam etmek veya tam tersi?
    • Yazan: azkaban
      Herkese merhaba,
      Yaşım 24 ve yaklaşık 2 aydır 2ml testo ve 1 aydır da 3ml rimo kullanıyorum. 1-2 hafta enjeksiyonu es geçtiğim oldu, neden bilmiyorum ama hala enjeksiyon yaparken çok çekiniyorum kendi kendine iğne yapmaya alışamadım  Bu hafta itibariyle düzenli olarak Pazartesi ve perşembe günleri olarak haftada 2 güne bölerek yapacağım.
      Her neyse sormak istediğim konu şu;
      Testosteronu 3ml, rimoyu da 3.5 veya 4ml yapsam mantıksız mı olur yoksa daha etkili bir sonuç alır mıyım? Ağustos sonuna kadar rimoya devam edip daha sonrasında only testo devam edeceğim.
    • Yazan: Umutkkgz
      Dostlar ocak 2022 de küre başladım ilk ay gün aşırı sustanon ve rimobolan vuruldum 1 ay sonra iran testo enantath başladım yanına bolde ekleyip yoluma devam ettim boldenon uzun sürede açıldığı için başlangıçtan mart ayına kadar rimobolan devam ettim ve mart gibi kesip 750 bolde 750 iran enatath devam ettim başlangıçta 63 gibi bir kütlede %20 yağ orani gibi bir oranda başladım ve 2.kürüm olduğu için anlık bir patlama yaşadım dianabol da vardı elimde 20 tablet kadar başlangıca ekledim bu bana ciddi bir güç verdi ve mayis 20 de parabolan ekledim size sorum şu boldeyi kesmelisin gibi duyumlar alıyorum sizce buna kulak asmalimiyim 10 aya yakın kullananlar var herhangi bir sorun yaşadılar mı suan günde 600 gram carb 120 protein 100 gram yağ alıyorum ve kilo alıp vermem durdu 74 kiloyum boy 171 %15 16 gibi bi yağ oranım var
      1-4 hafta sustanon 750mg  1-3 hafta günlük 50mg dianabol 1-12 rimobolan 300mg 4 -28 Boldenon 750 mg 28-34 parabolan 300mg En son atiyim başlangıç :
        
        
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×