Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

MidNight

Haşladığım tavuğu daha sonra ısıttığımda tad değişimi oluyor bunu nasıl engelleyebilirim?

Önerilen İletiler

MidNight    3

Merhaba dostlar,

Gün içerisinde 2 öğün kadar tavuk göğüsü tüketiyorum. Gün içerisinde vaktim olmadığından dolayı tavuğu akşamdan haşlayıp daha sonra saklama kabına koyup sabah işyerinde buzdolabına atıyorum öğlen ve akşam olmak üzere iki öğün olarak tüketiyorum. Tavuğu ve pilavı mikrodalgada ısıtıyorum ancak tadı çok garip oluyor yani o ilk haşlandığındaki lezzeti alamıyorum. Tavuğun bozulmadığından eminim hemen dolaba koyuyorum çünkü bunu nasıl engelleyebilirim?

(Aldığım tadı pek anlatamıyorum ama, bilirsiniz işte o soğuk tavuk tadı )

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Tony Montana    163

Selam, pişirdikten sonra hemen buzdolabına atıyorsun değil mi ? Eğer öyleyse evet bozulmaz fakat tabii ki ilk pişinceki lezzeti kalmıyor özellikle haşlama yapınca

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
MidNight, 9 dakika önce yazdı:

Merhaba dostlar,

Gün içerisinde 2 öğün kadar tavuk göğüsü tüketiyorum. Gün içerisinde vaktim olmadığından dolayı tavuğu akşamdan haşlayıp daha sonra saklama kabına koyup sabah işyerinde buzdolabına atıyorum öğlen ve akşam olmak üzere iki öğün olarak tüketiyorum. Tavuğu ve pilavı mikrodalgada ısıtıyorum ancak tadı çok garip oluyor yani o ilk haşlandığındaki lezzeti alamıyorum. Tavuğun bozulmadığından eminim hemen dolaba koyuyorum çünkü bunu nasıl engelleyebilirim?
(Aldığım tadı pek anlatamıyorum ama, bilirsiniz işte o soğuk tavuk tadı :) )

Pişmiş tavuğu tekrar ısıtmak sağlıklı değil dostum.

  • +1 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    163
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Pişmiş tavuğu tekrar ısıtmak sağlıklı değil dostum.

Katılıyorum ben de genelde soğuk tüketirim 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    512
gönderildi (düzenlendi)

Ben 3 günlük yapıyodum yemeden 1 saat önce çıkartıp biraz ısınmasını bekliyordum pişen tavuk tekrar pişirilmez dolaptan çıkarıldıktan sonra , donmuş tavuğu da çözdürdükten sonra pişirmen lazım tekrar dondurma.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    74

Pul biber atıyorsan atma ciddi anlamda tadı çok bozuyor metalimsi bir tat veya sanki sarı mutfak bezi tadı veriyor 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cano16    18

Pişmiş tavuk tekrardan ısıtılmaz dostum. Öğünlerini hazırlayıp dolaba koy soğuk yemeye alışman gerekiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rhapsody3132    29
Cano16, 6 saat önce yazdı:

Pişmiş tavuk tekrardan ısıtılmaz dostum. Öğünlerini hazırlayıp dolaba koy soğuk yemeye alışman gerekiyor.

ben airfryerde 1-2 dk ısıtıyorum protein yapısı vs bozuluyor mu?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    67

maalesef tavuklar dediğin gibi ikinci ısıtmada tadı leş gibi oluyor ve yenmiyor. ben tekte akşam 500 gr gömüyorum başka yolu yok. tabii bu benim kişisel midesel problemlerim. 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33
Rhapsody3132, 1 saat önce yazdı:

ben airfryerde 1-2 dk ısıtıyorum protein yapısı vs bozuluyor mu?

Sorun olacağını sanmıyorum. Pişmiş olan bir ürünü 1 defa ısıtıp tüketebilirsiniz. Ama asla ısıtıp tekrar dolaba koyu 2. defa ısıtıp tüketmeyin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Yıllardır evden soğuk götürüp işyerinde ısıtarak yerim. Isıtma saatine kadar da dolapta bekler. Bir sorun yaşamadım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Tavuk, yumurta, patates ve pirinç tekrardan ısıtlmaz diye biliyorum. "

Chicken is a rich source of protein, however, reheating causes a change in composition of protein.

You shouldn't reheat it because:

This protein-rich food when reheated can give you digestive troubles.

That's because the protein-rich foods get denatured or broken down when cooked.

However, if they are constantly heated this property of breaking down can instead make chicken difficult to digest."

  • +1 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    689

en iyisini ben yapıyorum tavuk yemiyorum :D

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
SERKO, 4 dakika önce yazdı:

en iyisini ben yapıyorum tavuk yemiyorum :D

Horoz mu yiyorsun abi 😁😁😁

  • Cool 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    689
Diver, Bir saat önce yazdı:

Horoz mu yiyorsun abi 😁😁😁

Yok valla antrikot pirzola altın suyuna batırılmış kuzu lokum genelde nusretten yerim ben öğünlerimi :D

kanka şaka biryana ben yumurta kıyma balık ve hindi yiyorum

  • Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
SERKO, Şimdi yazdı:

yok valla antrikot pirzola altın suyuna batırılmış kuzu lokum genelde nusretten yerim ben öğünlerimi :D

🤣🤣🤣 vay vay vay bol bol kas olsun abim🤣

  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    512
SERKO, 4 dakika önce yazdı:

kanka şaka biryana ben yumurta kıyma balık ve hindi yiyorum

Bence en iyisi kıyma yenmeside kolay tavuk gibi tahta gibi filanda olmuyo ama biraz pahalı tabi 🫠.

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    689
ardas, 1 dakika önce yazdı:

Bence en iyisi kıyma yenmeside kolay tavuk gibi tahta gibi filanda olmuyo ama biraz pahalı tabi 🫠.

günlük 500 gr tavuk yerine 200 gr kıyma ye daha iyi bence yumurta ve balıkla destekle tamamdır 

tavuk yenmiyor

  • +1 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cano16    18
Rhapsody3132, 8 saat önce yazdı:

ben airfryerde 1-2 dk ısıtıyorum protein yapısı vs bozuluyor mu?

Bu konuda bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum. Bende airfryerda yapıyorum öğünlerimi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    63

@Diver alıntı nerden bilmiyorum ama bende yapısı bozuluyor diyebiliyorum azalan protein miktarı sindirim peoblemi vs olabilir

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×