Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

tsalyer

Kür sonrası sivilcelenme problemi yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

tsalyer    14

Merhaba arkadaşlar,

20 haftalık kür olarak:

  • 200mg rimo
  • 500 sustanon
  • günlük 1 proviron

Kürü yaptım kürün ilk haftalarından sonra katlanarak artan çok çok ciddi bir sivilce problemim oldu maalesef. Görenler karaciğerimde ciddi bir problem olduğunu düşündü ancak geçen hafta verdiğim testle Allah'a şükür karaciğer ve böbrek değerlerimin gayet normal hatta küre göre bana kalırsa düşük olduğunu öğrendim.

Alt astım 60a 38. Sivilce dışında bir ara östrojenin yükselmesiyle yaşadığım halsizlik dışında hiçbir yan etki görmedim, libido vesaire olarak. Ama sivilce olarak vücudum ciddi anlamda aşırı kötü durumda, kürden evvel de sivilce problemi olan biriydim özellikle ergenlik döneminde lakin hiç bu haddede olmamıştı.

Belki biraz beslenmeyle ve farklı şeylerle alakalı da olabilir diye düşünüyorum, her gün yüksek miktarda bulyon ve baharat tüketiyordum. Sıcakların getirdiği ter, yoğun cinsel aktivite vesaire de muhtemelen daha kötüye gitmesinde etkili olmuş olabilir.

Değerli hocalarım ve bilgi arkadaşlardan ne yapabileceğim konusunda fikir almak istiyorum, atleti çıkaramayacak düzeyde kötü şu an aknelerim. Ekstra bilgi: Önümüzdeki haftalarda da pctye başlayacağım. @metinav  @rastlantisal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ceketss    15

sustanon kullandığın için uzun esterlerin temizlenmesi açısından kür bitimi sonrası pct yapmadan 1 ay beklemen gerekli.

asıl soruna gelecek olursak şunu söyleyebilirim ki muhtemelen önümüzdeki haftalarda akne durumun kötüye gidecek. genelde kür bitimi ve pct döneminde artar çünkü akne. beslenmenin hijyenin falan biraz etkisi var ama sonuçta hormonsal sebepli bir akne bu, net çözümü anca ilaç almak olacaktır. bahsettiğim ilaç aknetrent, yan etkilerini detaylıca araştırırsın ama en önemlisi karaciğeri fazlasıyla yorması. benim aknemi kısa sürede sıfıra indirmişti, etkili ancak yan etkileri kabarık olan bir ilaç. bundan başka net çözümü olan arkadaşlar varsa onların tavsiyelerine de bakabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    584

Bunlar gibi en az 10 başlık daha var aynı konulardan muzdarip.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    110
  • Değerlerin iyi olsa da koruyucularını eksik etme. (Omega3, D3K2, enginar ekstresi/suyu, deve dikeni, nac600 vb.)
  • Güneşlenmek ve solaryuma girmek derinin üstünü ve altını çok iyi kurutuyor, içi boş sivilce benzeri izleri ve akneleri çok iyi önlüyor. Bende bu sorunu çözdü.
  • İlaçlardan herkes farklı yan etki görebiliyor, gördüğü etkilerin baskınlığı farklı olabiliyor, misal bende kıl çok çıkabilir sende sivilce çok çıkabilir gibi.
  • Sustanondan ziyade daha kararlı ve stabil testosteron formlarına geçebilirsin. Bu gibi sorunlar, hormonal dalgalanma ve vurum sıklığı açısından testo e. en iyisi sanırım.
  • Çözümü yoksa kürden testo hariç diğer anabolikleri çıkarabilirsin, ileri süreçte yine düzelmiyorsa testo 250-300 mg bandına çekebilirsin.

Umarım bilgiler işine yarar dostum. İyi geceler, hayırlı forumlar. B|

  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tsalyer    14

Şu an sorun çok daha kötü hale geldi ve hiçbir çözüm tavsiyem/fikrim yok. aknelerim neredeyse bütün omuz, sırt ve göğüsümü kaplıyor aşırı olmasa da yüzümde de birkaç tane var ama özellikle göğüs ve sırttakiler o kadar kötü ki yatağa yatıp uyuyamıyorum bile canım acıyor, esas sorun vücudumdaki gerçekten her noktanın (abartısız) siyah noktalarla kaplı olması göğsümden karnıma kadar her yer nokta nokta gerçekten bu sorun hayatımı mahvedecek düzeye geldi alt astım, trioid değerlerim normal bunlarda sorun olabileceğini söyledikleri için baktırdım ama onlar iyi gün geçtikçe çok daha kötü hale geliyor doktora gidersem direkt izotretonin tedavisine başlatacak muhtemelen ama daha 1 hafta sonra pctye başlayacakken o ilaçları kullanıp spora ara vermek ve her şeyi kaybetmek istemiyorum sizce tek çözüm bu mu lütfen bilgisi olan abiler yardım etsin (kürüm 20 hafta susta 500 200 rimo) @metinav @rastlantisal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    948

Güncel e2,alt,ast testin var mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    91

Gerçekten zor bi durum ama bence sağlık tuttuğun formdan önce gelmeli, ben senin yerinde olsam mutlaka doktora gider kullanırım ilaçları anlatır ve bi çözüm arayışına girerdim belki bi çıkış yol bulunur. Tekrardan geçmiş olsun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tsalyer    14
SPECTRE, Bir saat önce yazdı:

Güncel e2,alt,ast testin var mı?

Alt astım bu şekilde, e2 vermedim daha ama çok yüksek olduğuna neredeyse eminim,

kür başında 80di son zamanlarda bütün yüksek e2 belirtilerini yaşıyorum 

IMG_2469.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tsalyer    14
Dagcıkomando, 26 dakika önce yazdı:

Ergenlikte sivilce sorununuz var mıydı

evet vardı hatta kür öncesinde de sivilcelerim vardı ama şu anki çok farklı göğsüm ve sırtım tamamen dolu ve çok acıyorlar 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    16

Akne probleminin genelde karaciğer ile bir ilgisi yoktur zaten hormon dalgalanması yüzünden olur en çok ergenlik döneminde çıkmasının sebebi de hormon dalgalanmasıdır. Akne probleminin önüne nasıl geçilir örnek veriyorum sustanon gibi çok esterli bir testosteron yerine testosteron enanthate gibi tek ve uzun esterli bir steroid akne sorununu azaltabilirdi dozajları bölebildiğin kadar bölmek akne sorununu azaltabilirdi östrojeni takip edip gerekli yerlerde müdahale etmek akne sorununu azaltabilirdi. Kür bittikten sonra pct dönemi aknelerin daha da coşmasının sebebi de direkt olarak hormon dalgalanması vücudun 500mg testosteronedan neredeyse 0a geçiyor her insan aynı oranda akne sorunu yaşamıyor kişiden kişiye göre değişir ergenlik dönemine bakmak fikir edinmeni sağlayacaktır vücudun hormon dalgalanmasına nasıl tepki verdiğini anlamak açısından, çok geçmiş olsun gerekli konular paylaşılmış emin ol bu sorun hep daha kötüye gitmeyecek vücudun normal hormon seviyelerine geldiğinde ve oralarda seyretmeye başladığında akneler de yavaş yavaş azalacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.363

Merhabalar. 

İş siyah noktalara vardı ise cilt sağlığın ciddi sekteye uğramış demektir. Hormon dalgalanması yüzünden yaşıyorsun. 

Öncelikle kürü bırakman gerek. Bu da en az 3 ay bu sivilceler sende olacak demek. 

Benzoxin al ve kullanmaya başla. Tanesi 250 lira ve söylediğine göre 1 tanesi sana 5 gün civarı gidecek. 

İlk sürdüğünde sivilceler delirecek panik yapma. Sonra yavaş yavaş azalacak. 

Eğer PCT yapacak zaman yoksa Sabit bir ester testosterona geçip düşük doz devam et.

Güneş ve denizin olumlu etkisini yabana atma. İşleri çok kolaylaştırıyor.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tsalyer, 28.07.2024 - 01:48 yazdı:

evet vardı hatta kür öncesinde de sivilcelerim vardı ama şu anki çok farklı göğsüm ve sırtım tamamen dolu ve çok acıyorlar 

Ben de ergenlikte çok uğraştım,çevremde de uğraşan çok insan oldu.Benim düşüncem testo,östrojen=sebum sebum=sivilce.Cildiyeye giderseniz tedaviden alacağınız yanıta göre sırayla sabun+krem,antibiyotik+krem+sabun en son aşamada roaccutane tedavisi şeklinde bir yol izleyebilirsiniz.Cildiyeye gitmeyecekseniz ilk aşama için kendiniz de yağlı ciltler için olan sabunları (bitkisel aktar sabunlarını tavsiye etmem) ve kremleri temin edebilirsiniz.Bir süre deneyin görün,olmuyorsa yabancı forumlarda kürü kesmeden roaccutane kullanımınlarını okuyarak fikir edinebilirsiniz.

Genetik olarak yağlıysa cildiniz, sivilce olsun olmasın kürde olun veya olmayın uygun bir sabunla sabah öğle akşam yüzünüzü yıkamanızı tavsiye ederim.Ben süpermarketlerde satılan turuncu neutrogena kullanıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Waxorion    47

sivilce sorununu yaklaşık ergenliğe girdiğimden beri çeken biriyim. 34 yaşına geldim hala sırtımda ve yüzümde sivilceler çıkıyor. ne kadar doktora falanda gitsem bu süreçte hepsi bir krem yada antibiyotik verip gönderdi. Kullanmadığım nerdeyse hiç bişey kalmadı ben çözümü kilde buldum. Hergün düzenli olarak yüzüne kil sürersin belki sanada yardımı olabilir. Normalde çok yağlı bir cildim olduğu için kil baya kurutuyor ve akneleri önlüyor. Tabi herkesin vücudu aynı tepkiyi verecek demek değil bu bende işe yaradı. Vücudum içinde kil sabunu kullanıyorum ve neredeyse sıfıra indirdi diyebilirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Waxorion, 8 dakika önce yazdı:

sivilce sorununu yaklaşık ergenliğe girdiğimden beri çeken biriyim. 34 yaşına geldim hala sırtımda ve yüzümde sivilceler çıkıyor. ne kadar doktora falanda gitsem bu süreçte hepsi bir krem yada antibiyotik verip gönderdi. Kullanmadığım nerdeyse hiç bişey kalmadı ben çözümü kilde buldum. Hergün düzenli olarak yüzüne kil sürersin belki sanada yardımı olabilir. Normalde çok yağlı bir cildim olduğu için kil baya kurutuyor ve akneleri önlüyor. Tabi herkesin vücudu aynı tepkiyi verecek demek değil bu bende işe yaradı. Vücudum içinde kil sabunu kullanıyorum ve neredeyse sıfıra indirdi diyebilirim.

https://ty.gl/toknfflfst yüz için Bioderma öneririm. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: merichara
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
      Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
      Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
      Saygılarr..
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba herkese,
      Definasfon küründe 3. Ay a girmek üzereyim:
      Testo prioponat Tren acetat Masteron Oxsandrolon tablet Wistrol tablet Igf1 lr 3 (1 aydır) Fragment (1 aydır) Vücudumda özellikle omuz bölgemde  küçük küçük bulgur tanesi gibi sivilceler çıkmaya başladı 10 gündür, yüzümde çok yağlandı anlımda da çıkmaya başladı, Sivilcelere karşı nasıl bir çözüm sağlayabilirim?
      Şimdiden teşekkürler herkese.
        
    • Yazan: polat
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aktif olarak sustanon kullanıyorum ve koltuk altlarımda inanılmaz sivilceler çıkıyor acıdan idmana dahi gidemiyorum günde 2 kere duş alıyorum temizliğine dikkat ediyorum bazen büyük bazen küçük olsa da koltuk altımda çıkmaya devam ediyor cildiyeye randevu bulamıyorum 15 gün arayla 2 kere randevumun iptal olduğunu yeniden randevu almam gerektiğini söylediler genel cerrahta 2 kere sivilceleri kestirmek zorunda kaldım fakat kestirdiklerimin hemen yanında tekrar aynı büyüklükte çıkmaya başladı...

    • Yazan: Celal260101
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içeriğim:
      TESTOSTERON ENANTHATE BOLDENON 4.haftada omuzlarımda sivilceler var ama sivilce gibi değil irinsiz küçük küçük bir sürü sadece omuzda nedeni nedir?
      Lütfen yardımcı olur musunuz?
    • Yazan: mamibolone
      Merhabalar, kür bitimi sonrası koruyucuyu da bırakmamla beraber sivilcelerim çoğaldı.
      3 gündür nac-600 kullanmaya başladım.
      Sizce günde 2 kere kullanmam da bir sakınca var mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×