-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
15 haftalık kürün öncesi ve sonrası - yorumlarınızı rica ediyorum
Oluşturan:
Dağaslanı, in Üyelerin Öncesi ve Sonrası
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: brky
Herkese selam,
15 yaşında lise okuyan ve yurtta kalan bir kardeşinizim. Lise olması sebebiyle mikrodalga, fırın veya ocak vb. Erişimimiz yok. Günlük protein alımımız yurt yemeğiyle kısıtlı. Odada yulaf + cicibebe + bal ile ne kadar olabiliyorsa kendi çapımda bulk yapmaya çalışıyorum. Protein alımımı artırmak adına verebileceğiniz tavsiye varsa dinlemek isterim. @rastlantisal @ardas
Boy: 167 Kilo: 53 -
Yazan: Yusufdemir1995
Selamlar arkadaşlar,
Yeni bulk kürümü sizlerle paylaşmak istedim gidişata göre güncel resim atacağım
Haftalık olarak;
testo enantat 500 mg deca 500 mg boldenon 500 mg trenbolon enantat 400 mg masteron kısa ester 300 mg ment 300 mg oxandrolon günlük 30 mg igf1- lr3 günlük 200 mcg ileriki haftalarda insülin ekleyeceğim.
Supplement olarak:
gainer protein tozu bcaa glutamin creatin maltodextrin arjinin Vitamin grubu olarak:
d vitamini omega3 çinko magnezyum c vitamini milk thistle nac600 ecoprin e vitamini b complex tirozin selenyum proviron beslenme biraz karışık bu aralar ona da bi düzen oturtacağım
-
Yazan: ysfk00x
Abiler selamlar, nasılsınız?
1.5 yıldır spor yapıyorum 4 ay sonra yağ yakma dönemine gireceğim 4 ay içinde en etkili şekilde kas geliştirmek istiyorum kür için zararı en minimal etkisi memnun bırakır dediğiniz sarms türü var mıdır (pct gerektirmesin) Kafamdaki sarms türleri yazacağım bunları kombinasyon olarak tavsiye ederseniz çok memnun olurum.
ostarine tongkatali hmb d-aspartic asid lexogenin turkesterone mk677 (karaciğer değerlerimi yükselttiği için 1ay kullanıp bıraktım) Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: citiramert
Merhaba arkadaşlar,
ÖNCEKİ KÜRÜM (3 ay) :
750 mg testosteron enanthate 250 mg boldenon Kullanmıştım ve bana sıkıntıdan başka bir şey vermedi şahsen beklediğim sonucu alamadım şu an güzel bir kür yapmayı planlıyorum.
YENİ KÜR ÜRÜNLERİ:
Testosteron Enanthate Deca durabolin Boldenon Kürü biraz ağır bi kür taraftarıyım Clean bulk yapmak istiyorum.
VİTAMİNLER:
d3k2 himalaya liv52 magnezyum zma çinko multivitamin SORULARIM:
Nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl bir dozajlama sistemi uygulamalıyım? Nasıl bir beslenme planı programlamalıyım? Sizin de görüşlerinizi almak istedim şu an estetik ameliyatı olduğum için 1 aydır tertemizim.
KULLANILACAK İLAÇ MARKALARI:
İran Testosteron Enanathate Swiss Pharma Deca durabolin Swiss Pharma Boldenon Denemek istiyorum. Güncel kütlem 88 Güncel formumu da aşağıya ekledim şu an ki kürün gidişatına göre anapolon eklemeyi düşünüyorum.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Draqul Org
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Dostlarım bana verebileceğiniz bir clean bulk programı var mı?
Hiç beslenme programım yok ne yiyeceğimi bilmiyorum ve sürekli kaloriyi tamamlıyamıyorum bu yüzden. Şuan 72 kiloyum ve 1 ay sonra only testo kürüne gireceğim bu yüzden şimdiden clean bulk’a başlamak istiyorum.
Eğer bir program tavsiyeniz varsa bana söylemenizden teşekkür ediyorum.
-