-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Daha önce küre girmedim fakat ereksiyon sorunları yaşıyorum kan testim ektedir yardımınızı rica ediyorum
Oluşturan:
braythum, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dips enjoyer
İyi günler kıymetli hocalarım. Anavar - testo kürüne başlamayı düşünüyorum anavar tercih etmemin sebebi sakatlık yaşamış olmam ve büyük ölçüde iyileşsem bile hala eski halime dönememiş olmam. Anavarın eklemler üzerinde ve inflamasyon üzerindeki etkilerini okumuştum, bu konu altında yine tavsiye almak isterim. Peptid daha önce defalarca düşündüm ancak bütçemi aşıyor, ayrıca süreçte kaybettiğim kas kütlesininde üzerine çıkmak için kür yapmak daha çekici geliyor bana. Şimdiye kadar yazdıklarım başlıktan bağımsız ama yine de bunlar hakkında da fikir almak isterim. Şimdi geleyim başlığa. İlk kür öncesi kan testimi verdim inşallah sonuçlar aşağıda.
Ayrıyeren daha önce yakın bir tarihte başka bir test daha yaptırmıştım hormon testi değil ama haricinde kapsamlı bir testi, herşey referans aralığındaydı. vit d, b12 vs...
Prolaktin yüksekliği için önlem almam gerekiyor mu? Ashwaganda kullanıyorum önemli bir süredir, gerçekten etkisini hissettiğim bir takviye, o stres eksikliğini hissediyorum. Onun etkisi olabilir mi? Onun haricinde de aklıma başka bir sebep gelmiyor.. 3 yıllık bir spor geçmişim vardı ve uzun süredir, 4 aydan fazla antrenman yapmıyorum belki ondandır da bilmiyorum.
Sonuçta;
1) Anavar-testo sakatlığı hafifletmek ve ilk kür için uygun mudur? Doz olarak ne önerirsiniz?
2) Prolaktin için ne yapmam lazım ya da bişey yapmalı mıyım?
-
Yazan: Ferdikra
Merhaba iyi akşamlar,
3 hafta 250 ml sustanon kullandım ve gögüs ağrısı başladı test verdim ama çıkmadı henüz göğüs uçlarının altında sert doku oluşmaya başladı aciliyetten 1 arimidex kullandım ve tamoksifen kullandım ama hala arada ağrı oluyor ne yapabilirim ?
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel özelliklerim:
yaş 19 boy 177-180 86kg Kür detaylarım:
Testosterone 250mg Rımobolan 200mg Kürümde 5.haftaya giriceğim fakat bi sıkıntı var 2.-3.haftalar psıkolojik olarak nerdeyse hiç stresli değildim çok enerjiktim 4.haftadan sonra üstümde çok gereksiz bir stres hissetmeye başladım duygusallıkta biraz var yani fark edebildiğim kadar pazartesi günü testlerimi vermeye karar verdim fakat bugün çeyrek dostinex aldım testlerimde çok büyük fark olur mu?
Veya bir sıkıntı ile karşılaşabilir miyim koruyucular hakkında çok bir bilgim yok büyüklerimden bilgi almak istiyorum.
-
Yazan: bilgazli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Prolaktin 26 E2 49 Seviyelerim yükselmiş arkadaşlar! Ne tavsiye edersiniz libido kaybı yaşıyorum 500mg haftalık testosteron küründeyim.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-