-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

14 günlük clenbuterol kullanımı fayda sağlar mı?
Oluşturan:
damdeok, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: gokhanyavuzmusic
Herkese merhabalar , aranıza katıldığım için mutluyum.
2018 - ufak 1 kür (Kısa ester - CUT Amaçlı) yapmıştım güzel gelişme olmuştu - sonra işsiz kaldım üzerine korona çıktı derken 2022 de bir kür daha başladım ama ortasında yurt dışından acil bir iş teklifini değerlendirmek zorunda kaldım, böylece 2 kürümde boşa gitti ,
Şimdi only Testo Kürü yapmak istiyorum (Yurt dışında bulunduğum süreçte tanıştığım sporcular ve eğitmenlerde ve dansçılarda gördüğüm bir konu - sadece only testo yapıyorlar - sonuçlarda hoşuma gitti bende herhangi başka bir ürün kullanmayı istemiyorum, testo enanthate 250mg şeklinde ilerleyişe göre ayarlamayı düşünüyorum , forumdan da araştırdığım kadarıyla verim için 6 ay - 9 ay şeklinde bir şeyler düşünüyorum.
Bu konuda Yardımlarınıza ihtiyacım var.
-
Yazan: ryuk
Arkadaşlar Merhaba,
Ben neredeyse 10 yıl önce bilinçsiz bir şekilde 12 hafta boyunca sustanon, primobolan kürü yapmıştım. Haftada birer tane en düşük dozajlı ampulden yaptırıyordum. Sonra antrenmanlara uzun süre ara verdim ve yaptığım zaman da düzenli yapmadım. Kür sonrası pct ve kan testi vs de yaptırmamıştım. Son 4-5 aydır çok disiplinli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum. Günlük almam gereken tüm makroları gramı gramına hesaplıyorum ve haftada 4 gün sağlam antrenman yapıyorum ancak bu disipline bu çalışmaya göre gelişim çok çok az oldu.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
Total testosteron 340 ng Serbest Testtosteron: 8.78 Ng LH 1,43 (Ref altında) LDL: 155 Mg (Yüksek) HDL: 39.4 Mg (Düşük) DÖKÜMANTASYON:
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 32 Boy: 177 Kilo: 80 Daha önce çok kolay forma girerdim son zamanlarda forma giremiyorum. Ben de testosteron seviyemin düşük olduğunu anlayarak bugün gidip test yaptırdım. 10 yıl önce yaptığım kür yüzünden pct yapmadığım için hormonlarım baskılanıyor olabilir mi? . Katılıyor musunuz bu yoruma sizlerin değerli yorumlarınızı çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doktorumla henüz görüşmedim haftaya görüşeceğim.
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı? Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: yilmaz422
Selamlar arkadaşlar öncelikle.
Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.
Sorularım şunlar;
10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım? Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ? Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden Beslenme olarak:
Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum. Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean) Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean) Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.
Teşekkür ederim şimdiden.
-
Yazan: Eyzel2
Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
KÜR İÇERİĞİM:
testesteron p 375 mg trenbolon a 270 masteron 300 Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
SORULARIM:
Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
-