Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

reviaces

Boy uzaması için aromasin kullanıyorum bu yaptığım doğru mu yanlış mı?

Önerilen İletiler

reviaces    1

Arkadaşlar Öncelikle merhaba,

Bir aydır hiçbir anabolik androjenik steroid kullanmadan östrojen düşürücü ilaç olan aromasın kullanıyorum bunu boy uzaması için kullanıyorum östrojen büyüme plakları kapanmasında rol oynuyor yanında 5 ünite Büyüme hormonu kullanıyorum bu östrojen düşürücüler aynı zamanda lh ve FSH arttırıyor bunu yapan başka hiç kimse görmedim yaptığım doğru mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    91

Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum :D bana oldukça saçma geldi.

@metinav hocam senin yorumun önemli :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
reviaces    1
ZYZZ, 3 dakika önce yazdı:

Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum :D bana oldukça saçma geldi.

@metinav hocam senin yorumun önemli :) 

Bana mantıklı geldi Hem erken ergenliğe giren insanlarda gonadotropin salgılanmasını engelliyorlar yani ters HCG gibi LH ve FSH sıfırlıyorlar ergenliği durduruyorlar Ben de dedim ki ergenliği durdurmaya gerek yok Sadece östrojeni azaltayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    91
reviaces, 3 dakika önce yazdı:

Bana mantıklı geldi Hem erken ergenliğe giren insanlarda gonadotropin salgılanmasını engelliyorlar yani ters HCG gibi LH ve FSH sıfırlıyorlar ergenliği durduruyorlar Ben de dedim ki ergenliği durdurmaya gerek yok Sadece östrojeni azaltayım

Yaş ve boy nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.177
reviaces, 30 dakika önce yazdı:

16.5 166 

@Loving hocam henüz 16 yaşında ve hormon kullanıyor:) 

Bu hormon kullandığının ispatı olan konusu ilgilenirsen sevinirim. Gerçekten bu gençler kafayı yemiş şaka gibi. :(

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trznd    75

Adam hgh kullanıyor. Konuyu okuduysan eğer bir sakıncası var mı ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.177
trznd, 2 dakika önce yazdı:

Adam hgh kullanıyor. Konuyu okuduysan eğer bir sakıncası var mı ki?

hgh ne cam sil suyumu dostum? Hormon değil mi? Vücutta iyi olanı büyüttüğü gibi kötü olanıda büyütmüyor mu? Yapmayın lütfen.......

Bunlar aile ve uzman doktorlar gözetiminde yapılmalı burada yarım yamalak insanların bilgileriyle değil.

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    10.496
reviaces, 19 dakika önce yazdı:

16.5 166 

Merhaba; henüz daha yaşınız gereği '' karakteriniz, hormonlarınız, kişiliğiniz '' oturmadığı haliyle çömeldiği dönemdesiniz siz daha bu yaşlarda bin tane farklı idealiniz olması gerekirken hormonlar en son seçenek olmalı hayatınız da. Dediğim gibi daha kendi hormon yapınız oturmamış ergenliğin merkezindesiniz ve diyorsunuz ki ben büyüme horomonu veya diğer hormon baskılayıcı grupları kullanacağım (kullanıyorum). Yaşınız gereği forumda hormonlar kategorisine konu açarak veya başka ilgili konuların altına mesaj atarak yardım talep edemezsiniz aksi halde forum kuralları gereği kullanıcı kaydınızı sınırsız süreyle engellemek zorunda kalırım bilginiz olsun. Okuyarak destek alabilirsiniz konulardan.

Lütfen aşağıda paylaştığım konuyu okuyup, inceleyin. 

KONU KİLİT

• Beğen 2
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: DFYOUNG
      Merhabalar,
      26 yaşındayım ve yaklaşık olarak 10 yıldır fitness yapıyorum. Daha önce 3 kere kür geçmişim oldu. Uzun zamandır (yaklaşık 2 yıl kadar) natural olarak devam ediyordum ancak yaklaşık 1 haftadır testosteron propiyonat kullanmaya başladım. (Pazartesi , Çarşamba ve Cuma enjeksiyon günleri belirledim.) Çarşamba başladım ve geçtiğimiz cuma günü 2. enjeksiyonumu yaptım. Haftalık toplam dozum 300 mg.
      İlk enjeksiyondan sonra belirgin şekilde libido artışı yaşadım. Ancak 2. enjeksiyondan sonra tam tersi bir durum oluştu; libido düşüşü ve ereksiyon problemi yaşamaya başladım.
      Bugün (pazar) sabah yaptırdığım test sonuçlarında:
      E2 (östrojen) yüksek çıktı Prolaktin üst sınıra yakın LH ve FSH değerleri ise baskılanmış görünüyor Aklıma takılan birkaç konu var:
      Sadece 2 enjeksiyon sonrası LH ve FSH’nin bu kadar hızlı baskılanması normal mi? Yaşadığım ereksiyon problemi E2 yüksekliğinden mi kaynaklanıyor olabilir? Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?  Ayrıca böbrek bölgesinde hafif bir sızı hissediyorum. Bu sizce psikoloji olabilir mi yoksa dikkate alınması gereken bir durum mu? Tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Naturel eleman
      Deneyimli abilerim selamlar,
      Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım. 
      Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
      Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: mustafa412611
      Dostlar selamlar hayırlı ramazanlar herkese, 
      Aşağıdaki kürü yaptım daha sonrasında klomen ve tamoksifen kullanarak PCT sürecine girdim. Pct sürecinin sonunda tekrardan kan verdim bu sefer E2 yüksek çıktı bende 2 günde bir adet arimidex yutmaya başladım totalde 7 adet yuttum. Daha sonrasında tekrar kan verdim bu sefer de E2 çok düşük çıktı.
      PCT ÖNCESİ KÜR İÇERİĞİM: (16 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Dianabol YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Propionate Kürüne girmeyi düşünüyordum lakin bu E2 Seviyesiyle tren kullanmak pekte mantıklı durmuyor. E2 yi 25 seviyelerine çekip testosteron propionate + masteron kombini yapayım diyorum. Kür sonu test sonucumu, PCT sonrası test soncumu ve Arimidex kullanımı sonrası referans aralığı dışı test sonuçlarımı sırası ile paylaşıyorum. Siz ne dersiniz üstatlar yorumlarınız benim için çok önemli. 
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Olcay34411
      Herkese selamlar hayırlı ramazanlar,
      Son 3 yıldır ilaç kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır da sadece 350 mg test e kullanıyorum 2 günde 1 vuruyorum 1 ay önceki kan testim vardı bu testte:
      E2  >5 çıkmış 5den de düşük   Prolaktin 2.09  Shbg 9  Çıkmıştı sonrasında 1 ay sonra bi kan daha verdim:
      e2 90.8 prolaktin 18.21 shbg 8.3 çıkmış Bu kadar kısa sürede e2 nasıl bu kadar fırladı anlamadım. Dün sadece yarım tablet arimidex içtim başka ne yapmam lazım nasıl bir yol izleyebilirim ref arasına almak için. Teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.