Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

reviaces

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

reviaces Hakkında

  • Yaş 20
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 10-10-2004

Platform İstatistikleri

  • Yaş 20
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 20
  • Meslek:
    yok
  • Konum:
    antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 20
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Bana mantıklı geldi Hem erken ergenliğe giren insanlarda gonadotropin salgılanmasını engelliyorlar yani ters HCG gibi LH ve FSH sıfırlıyorlar ergenliği durduruyorlar Ben de dedim ki ergenliği durdurmaya gerek yok Sadece östrojeni azaltayım
  2. Arkadaşlar Öncelikle merhaba, Bir aydır hiçbir anabolik androjenik steroid kullanmadan östrojen düşürücü ilaç olan aromasın kullanıyorum bunu boy uzaması için kullanıyorum östrojen büyüme plakları kapanmasında rol oynuyor yanında 5 ünite Büyüme hormonu kullanıyorum bu östrojen düşürücüler aynı zamanda lh ve FSH arttırıyor bunu yapan başka hiç kimse görmedim yaptığım doğru mu?
  3. Enjeksiyon yaparken kan geldi ne yapmalıyım?

    sağolun hep aynı bölgeden yapjmam sorun oluşturur mu çok kolay diye karnımdan yapıyorum da.
  4. Merhaba, Ben büyüme hormonu nu subkutan bir şekilde enjekte ediyorum bir aydır hiç kan gelmemişti hep aynı bölgeye enjekte ediyorum Abdominal bölgesi bir sağdan bir soldan. Bu sefer ilk defa kan geldi büyüme hormonum emilmiş midir? Subkutan bölgem yaralanmış mıdır? @Askabar @Diver
  5. Genetropin iu ayarlamasını nasıl yapmalıyım?

    hocam benim kullanmam gereken doz 5 ünite ama arada 6.5 vuruyorum son damlalar kaldığı için bu 5 ünite normal kullanımımı baltalamaz değil mi vücut 6.5 alışma durumu olmaz değil mi?
  6. Merhabalar, Doktora gidip kan testi yaptırdım, ondan 1 saat önce bol karbonhidratlı bi yemek yemiştim. 70-100 referans değeri arasından glikozum 140 çıktı. Ayrıca diybete sebep olabilecek büyüme hormonu da kullandığım için içime kuşku düştü. @rastlantisal @metinav @Askabar Durumumu değerlendirebilir misiniz?
  7. peki ne kullanmam gerekiyor e2 geri tepmesi olmasını istemiyorum
  8. Merhaba öncelikle, Aromasinin östrojen resptörlerine zarar verdiği ile alakalı yazılar okudum sitede. Uzun süreli aromasin kullanıp e2 seviyelerinde kalıcı bir sorun yaşayan var mı?
  9. hocam pfizer genotropin daha ucuz
  10. Merhabalar, kürünüzde hgh tercih etmek yerine hgh salgılatıcıları tercih etme sebebiniz nedir?
  11. Genotropin - boy uzaması için ne kadar kullanmalıyım?

    sustanon aromatize olan bir steroidse boy uzaması için yararından çok size zararı olacakdır aromatize olmayan steroidler ile kürünüze devam edin yada bir aromataz inhibitörüyle kombine edin
  12. Gh dozajlamasında hata yaptım bu durumu nasıl düzeltebilirim?

    Hayır kürde değilim ama östrojen kemik matürasyonunu sağlayan ana hormonlardan birisi uzama süresini arttırmak - uzama miktarını arttırmak için kullanıyorum. Göğüslerimde sola bakıyor içinde yağ dokusu yok ama.
  13. Gh dozajlamasında hata yaptım bu durumu nasıl düzeltebilirim?

    Genel olarak boy uzaması yanında östrojen düşürücü aromasin de kullanıyorum
  14. Gh dozajlamasında hata yaptım bu durumu nasıl düzeltebilirim?

    Bir yerde okumuştum yavaş yavaş dozu yükseltmemiz gerektiğiyle alakalı, şuan kaynak veremeyeceğim hatırlayamıyorum. İnsülin iğnesi kalemi ilk kurarken giden 4-5 üniteyi engelleyebilir mi peki?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×