-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Burak hoca ile - 8 haftalık definasyon / yaza minik bir hazırlık kürü.
Oluşturan:
Waxorion, in Sarms Referansları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: turan27
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 2 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum ve güzel bir hacim kazandım ama baya yağda oluştu vücudumda(%20). Definasyon kürü yapmak istiyorum ve bilgili hocalarımdan buna dair bilgi almak istiyorum. 1 ay önce kan tahlili yaptım ve sadece LDL üst sınıra yaklaşmış onun dışında hiçbir şey bulunmuyor.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
YAŞ: 24 BOY: 178 cm KG:85 Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: metinkarayagci0
Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
-
Yazan: whasancan
Tüm Instagram'da bu ürünler satılıyor, bunlar güvenilir mi? Yada bunlar yerine definasyon için 5 haftalık takviye nerden alabilirim?
-
Yazan: Ferhat82
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Spora 3 yıl ara vermek zorunda kaldım ve tekrar dönüyorum başlayalı 5-6 ay oldu. Şu aralar spora naturel şekilde devam edeceğim yağ oranım biraz yüksek o yüzden definasyon yapmayı düşünüyorum neler kullanmalıyım sup ve ilaç olarak en ufak bile olsa işine yarar dediğiniz ürünleri paylaşırsanız sevinirim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 27 boy 175 kilo 75 yağ oranı %12 KÜR PLANLAMAM:
Yohimbine efedrin veya clenbuterol SUPPLEMENTLER:
6 g citrüline 6 g arjinine 3mg l-car 300 cla 5 g crea 400 mg cafein taurine y.çay extrad Preye eklemem gereken varsa yazarsanız sevinirim işten yorgun dönüyorum ayağa kalkacak güç motivasyon oluyor.
-
Yazan: Aktlneren
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
18 yaş boy 184 kilo 84 İLK KÜRÜM:
Testosteron Deca Dinabol Kulandım kürüm 13 hafta sürdü ve sonrasında 3 aydır birşey kullanmadan antrenmana devam ediyorum. İkinci kürümde bulk yapmak ve kütle eklemek istiyorum. Aslında eklemek istediğim ilaçlar Testo E, dinabol, arimidex ile 12 haftalık bi kür yapmayı planlıyorum.
SORULARIM:
Sizin görüşleriniz nelerdir? Yada ikinci kürü nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-