-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Temiz - bulk kürü planlamam hk. yorumlarınıza ihtiyacım var.
Oluşturan:
TheExecutioner, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: sekmet
Merhaba arkadaşlar, selamlar..
Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-
Yazan: ggaridesgafa
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürü için doğru mu yanlışımı düzeltmenizi istiyorum yaklaşık 3, 4 aydır araştırıyorum. Bir kaç kendime göre bulk kürü seçtim önerileri bekliyorum...
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Boy : 183 Kilo : 98 Yaş : 24 Yağ oranı : %19 Spor geçmişi : 15 Ay KÜR PLANLAMAM:
Testesteron cypionat / Boldenon / Turinabol veya Ox Testesteron Enant / Rimobolan / Ox (rimoyu alabilirsem) Testesteron Enant / NPP / mk677 10mg (kısa ester olacağından su tutumunun daha az olacağını düşünüyorum ) SORULARIM:
Mesela bunlardan farklı ne yapabilirim? Yada bunları iyileştirebilir miyiz? Hatalarım var mı yardımcı olur musunuz? Başlangıç için npp dogru bir tercih mi ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: brkbsk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bilgilendirme: Şuanda 2 göğüs ucumda tip 1 küçük beze jinokomasti durumum var
Merak ettiklerim ?
Bulk kürlerinde genel bilgi olarak e2 kontrollü bir şekilde serbest bırakılır, meme ucu dokum olduğu için bloklayıcıları nasıl planlamalıyım ? Jinokomasti durumu olan birisi için , e2 seviyeleri bulk döneminde ortalama hangi referans aralığında dolaşmalı ? Östrojeni baskılayarak yinede güzel bir bulk dönemi geçirebilirmiyim, kütle ekliyebilirmiyim ? Not: 1 ay önceki kan testimde 170 civari e2 çıkmıştı ve haftada 2 arimidex 2 tamoksifen kullanıyordum buna rağmen bu seviyelerde çıktı, böyle olmasının sebebini kullandığım ilacın hammaddesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum testonun yanında kür süresince boldenon masteron primobolan kullanmıştım bunlardada testesteron hammaddesi olduğunu düşünüyorum yüksek testodan sebep aromataz gerçekleşti, bunlar sadece benim mantık yürütmem. Bu Konu Hakkındaki fikirlerinizi de merak ediyorum
CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 😊
-