Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

shaawn

Total testosteron düşüklüğü var ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

shaawn    0

Merhabalar arkadaşlar size sağlık sorunum ile alakalı bir kaç şey söylemek istiyorum ilk başta dahiliye doktoruna gitmiştim sürekli yorgun hissetme halsiz olma ile alakalı herşeyim tertemizdi fakat  testosteron düşüktü ordan beni  endokrinoloji doktoruna sevk etti doktor mr ile kan sonucu istedi daha sonra mr sonucum temiz çıktı fakat testo halen daha düşüktü 1 yıl kadar sürekli testom düşük haldeydi bir türlü problemi çözemedim.

Sertleşme sorunu oldu sperm gelmeme sorunu oldu doktor bana sustanon 250ml 4 esterli yazdı dün onu raporlu şekilde acilde vurdurdum sorunum şu ben ne anabolik ilaç kullanmıştım nede tablet şeklinde testo kullanmıştım hiçbirşey vücuduma sokmamıştım ne olduysa ailemle kavga edip evden ayrıldıktan sonra 1 yıl boyunca yalnız kaldıktan sonra oldu sürekli iş stresi geçim stresi ölüm korkusu ile 1 yıl yalnız kaldım evde şimdi size sormak istediğim şey doktor bana sustanon yazdı kullandım acaba çok ufaktan testo kürüne girsem mi çünkü testom zaten düşük ve çıkmıyor.

Şuan 7 aylık evliyim ve diyetteyim acaba diyette olduğum için mi testo bu kadar düşük çıkıyor fakat şöyle düşüncemde var 1 yıl yalnız kaldığımda diyette felanda değildim normal besleniyordum testom bir türlü yükselmiyor ne yapayım sizce 1.83 boyum var 29 yaşındayım bana yardımcı olabilecek kimse yok mudur birde bir tane daha sıkıntım var kreatin değerimin yüksek olması günlük 5lt su içmeme rağmen.

Yeşilliği bol yememe rağmen kreatin seviyem çok yüksek kullandığım şeyler d vitamini multivitamin claa balık yağı c vitamini ve zmaa başka hiçbirşey kullanmıyorum anlamadığım bu kreatin neden böyle nefroloji doktoru bana sporu ve diyeti acil bırakmalısın hiçbirşey yapma diyerek korkuttu fakat 4 senedir sporla ilgileniyorum ve çok korktum ve bu konuda çok üzüldüm sporu bırakmak istemiyorum lütfen yardımcı olun bana @metinav @Diver @Askabar @godofdark @Oathbreaker @Valhallaxd

2_00001.thumb.png.e239a96aca04daecdaba98736cd6eae3.png 1_00001.thumb.png.6f78e96ed69a2e1b849e9f0cd363dfc5.png 1_00002.thumb.png.b81d784d4ddeb9e73dbbd6fdb38f5f1b.png 2_00002.thumb.png.165b6856057f68d3112d1af7f7bf7dcd.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    917

Diyet fark ettirebilir, stes keza öyle.

Ama senin doğal sonuçlarında olmalıydı genetik mi yoksa başka sebeplerden mi en doğru tespiti yapabilmek adına.

Bu yukarıdaki bitkisel kürleri deneyebilirsin hocam. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    54

Diyet kesinlikle etkiler ben senelerdir 1500-2000 kalori bandında takılan iştahsız biriyim yorgun olman Testo dışında tiroidlerden kaynaklanıyordur veyahut aşırı stres ve Kortizol salınımından dolayı genel bir vücuda baskı vardır ilk olarak FSH baktırılmış lakin T3 T4 yok onlara kesin baktır FSH ın düşük ve düşük olduğu zaman genelde vücutta yeterli tiroid vardır anlamına geliyor lakin söylediğin şikayetler üzerine hipotiroidi yaşadığını düşünüyorum tuz tüketimini arttır ve yeşillik yemene rağmen kreatin yüksekliği için 4-5 LT su tüket.

Eğer yeteri kadar protein tüketmiyorsan yağsız kas kütlenin 1,6-2 katı kadar tüket ayrıca hormonların için maksimum kilon kadar yağ tüket carb ise 200-300 bandında fix almaya bak çok yüksek bir kalori olmamasına karşın her gün bir kaç kaşık fazla yiyerek bu durumu aşabilirsin reçete edilen sustanonu TRT için önermiyorum çok dalgalanma yapıyor ve düşük doz yapmana rağmen çok enjeksiyon yapılıyor kan seviyelerini sabit tutmak için sana tavsiyem WhatsApp butonundan Burak Hocayla iletişime geçip Testosteron Cypionat alıp haftalık tek enjeksiyon 150 MG Pazartesi günü olmak üzere ilacı zerk etmeye başlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    1

Merhabalar ocakta değerlerimi öğrenmek için kan vermiştim ve o zamanlar testesteronum 248 çıkmıştı doktor bana kilondan dolayı düşük oldugunu ve aktif spor yapıp yapıp kilo verince düzeliceğini söyledi zaten spor yapıyorum ve o zamanlar 98 kiloydum şimdi 80 e kadar düştüm fakat değişen bişey olmadı düşük testesteronla ilgili çoğu semptomu yaşıyorum sizce napmalıyım yeni 18 oldum.

image.png.5a478d49728f30af5a4bec53813e47e8.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.174
Zangetsu, 40 dakika önce yazdı:

Merhabalar ocakta değerlerimi öğrenmek için kan vermiştim ve o zamanlar testesteronum 248 çıkmıştı doktor bana kilondan dolayı düşük oldugunu ve aktif spor yapıp yapıp kilo verince düzeliceğini söyledi zaten spor yapıyorum ve o zamanlar 98 kiloydum şimdi 80 e kadar düştüm fakat değişen bişey olmadı düşük testesteronla ilgili çoğu semptomu yaşıyorum sizce napmalıyım yeni 18 oldum.

Yukarıda yazanlardan bitkisel kür 1 dene işini görecektir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    1
falconthered, 7 saat önce yazdı:

Bu test ile yorum yapmak imkansız. Shbg, albümin ve tiroid panel de yaptırman, boy, kilo, yağ oranı, beslenme ve yaşam tarzını da belirtmen lazım. 

1 85 ocakta 98 kilo %27 28 yağ oranındaydım günümüz 79 80 20 yağ oranındayım (hala yüksek) ama testesteronum gene aynı 1 yıldır fitnessla uğraşıyorum ağırlıklarım çok yavaş artıyor beslenmem normal tr standartlarında yaşam tarzım gene hareketli diyebilirim ve jinekomastim var 

berkay16, 7 saat önce yazdı:

Lh 5.5 testo düşük varikosel olabilir üroloğa git bence

nasıl yani tam anlayamadım hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu, 9 saat önce yazdı:

1 85 ocakta 98 kilo %27 28 yağ oranındaydım günümüz 79 80 20 yağ oranındayım (hala yüksek) ama testesteronum gene aynı 1 yıldır fitnessla uğraşıyorum ağırlıklarım çok yavaş artıyor beslenmem normal tr standartlarında yaşam tarzım gene hareketli diyebilirim ve jinekomastim var 

Total testosteron düşüklüğünün çok sebebi olabilir. Hala yeterli bilgi yok. Albümin ve shbg total testosterone belirleyen 3 değişkenden 2’si. Diğeri free testosteron. Ayrıca tiroid panel şart. TSH düşük ama T3 ve T4 normal ise hypothyroid olma imkanın var k, bu da düşük testosteron demek. Yani kan testinin detayı lazım. Ayrıca hayat biçimin stres, kaygıı da etkiliyor. Bunları geçelim düzenli bir cinsel hayatın yoksa da testosteron düşer. Mastürbasyon bir noktaya kadar yardımcı olur. 

Diğer yandan fitness ne? Fitness spor dalı değil. Kardiyo başka, lifting yani ağırlık kaldırma başka yada dövüş sporları, CrossFit, powerlifting ne yapıyorsun? Biri bana fitness yapıyorum diyince sırtımı dönüyorum çünkü plates bile yapıyor olabilir. Hoş plates yapan kızlara bayılıyorum. Yoga ve plates yapan kızlar bir başka oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
Zangetsu, 11 saat önce yazdı:

Dostum varikosel testisteki toplardamarın genişlemesi genelde bu olduğunda vücut testisi çalıştırabilmek için fazla lh salgılar ama testo yine de düşük olabilir tabi bu sadece bi tahmin iyi bir üroloğun muayene etmesi gerek manisaya yakınsan ömür erdem akkayaya gidebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    1
falconthered, 31.08.2025 - 10:37 yazdı:

Total testosteron düşüklüğünün çok sebebi olabilir. Hala yeterli bilgi yok. Albümin ve shbg total testosterone belirleyen 3 değişkenden 2’si. Diğeri free testosteron. Ayrıca tiroid panel şart. TSH düşük ama T3 ve T4 normal ise hypothyroid olma imkanın var k, bu da düşük testosteron demek. Yani kan testinin detayı lazım. Ayrıca hayat biçimin stres, kaygıı da etkiliyor. Bunları geçelim düzenli bir cinsel hayatın yoksa da testosteron düşer. Mastürbasyon bir noktaya kadar yardımcı olur. 

Diğer yandan fitness ne? Fitness spor dalı değil. Kardiyo başka, lifting yani ağırlık kaldırma başka yada dövüş sporları, CrossFit, powerlifting ne yapıyorsun? Biri bana fitness yapıyorum diyince sırtımı dönüyorum çünkü plates bile yapıyor olabilir. Hoş plates yapan kızlara bayılıyorum. Yoga ve plates yapan kızlar bir başka oluyor. 

1 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum aklımdan çıkmış dikkatsizlikten fitness yazmışım ;/  detaylı kan tahlili istememe rağmen hep yanlış panel yada eksik çıkıyor en sonki tahlilim böyle yakın zamanda yeniden vermeyi düşünüyorum. sabah ereksiyonum yok ama genel olarak libidom normal ve ereksiyon olmakta zorlanmıyorum (yada bana öyle geliyor) diğer belirtilere sahibim hatta testislerim normale göre biraz daha küçük olabiliceğini düşündüm ve bu konu üzerine detaylı düşününce penisimin gelişiminin az oldugunu düşünüyorum (normal boyutlarda ama birkaç yıldır gözle görülür gelişim yoktu ve bu yüzden yavaş oldugunu düşünüyorum) kıllanmamda normal tahlillerimi sağlık ocağında veriyorum doktorla konuştuğumda bu dönemlerde normal oldugunu kilo verince düzeliceğini söyledi 20 kiloya yakın verdim ama değişen birşey yok en son lh fsh ve diğer değerlere baktırmak için söyledim liste bile verdim ama tahlilde gene bazı değerler yok dediğiniz gibi trt düşündüm ama ben hayatım boyunca ilaç kullanabilceğimi düşünmüyorum ve kalıcı ve sağlıklı değerlerde olmak istiyorum (500 600 arası) ne kadar sağlıklı veya doğru değerler oldugu tartısılır ama total t min düşük oldugunu öğrendiğimden arada kafamı kurcalıyor napıcam vs çünkü şimdi düzeltmezsem ileride düzeltmem gerekicek veya şikayetlerim dahada ilerleyecek. 18 yaşındayım öğrenci oldugum için elimden maddi olarak birşey gelmiyor ve ailemi buna dahil etmek istemiyorum. bu konularda şuan ne yapabiliceğimi tam bilmiyorum tek yapabilceğim yakın bir zamanda sağlık ocağına veya ürolojiye gidip tekrardan tahlil yaptırmak ve buraya atmak. aklıma geldiğince yaşadıklarım bunlar eksik veya hatalı birşey varsa beni düzeltirseniz sevinirim.  

ekstradan eklemem gerekirse masturbasyon yaparken farkettiğim meninin az geldiğini söyleyebilirim (az yada çok mu emin değilim ama normalden biraz daha az sanırım)

berkay16, 31.08.2025 - 12:44 yazdı:

Dostum varikosel testisteki toplardamarın genişlemesi genelde bu olduğunda vücut testisi çalıştırabilmek için fazla lh salgılar ama testo yine de düşük olabilir tabi bu sadece bi tahmin iyi bir üroloğun muayene etmesi gerek manisaya yakınsan ömür erdem akkayaya gidebilirsin.

manisada yaşıyorum ama şuan gidicek imkanım yok 

ergenliğin son demlerindeyim hatta bitmişte olabilir çene hattımın kemik yoğunluğu vs az geliyor ve sesim yeterince kalınlasmadı bu yaşta testosteron ve dht arttığı zaman kemik yoğunluğum ve penis gelisimim artar mı (veya yeniden başlar mı) çünkü cidden 2 3 yıldan beri bi fark göremiyorum ve kendimi yarım ve eksik kalmış hissediyorum (küçük değil ama neden daha büyük olmasın)

tarihinde Zangetsu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alchemyx    1

Manisa'da yaşıyorsan ömür erdem akkaya çok bilgili bir üroloji doktorudur kesinlikle öneririm (doktor ismi vermek yasak mı bilmiyorum)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    10

Troidine bakdırmanı ve hipofiz mr bakdırmanda fayda var sters sağlıksız beslenme gerçekden etki ediyor hormonlara brnde 1.5 senedir sustanon kullanıyorum doltor tavsiyesi ile hayata bakışım enerjim kas kütlem herşeyim değişdi hic kesmeden devam esiyoeum bence küre girme sustanon ile devam et muhtemelen ayda 1 vermişdir doktor iyi bir üroloji uzmanına gitmeni önerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egeman    2

Öncelikle iyi forumlar herkese, 20 yaşında bir kardeşiniz olarak geçen seneye kadar testosterone seviyelerim gayet idealdi en azından sınırlar içerisindeydi 350-400 bandında fakat son dönemde yaptırdığım testlerde sürekli 150-200 arasında saçma sapan bir seviyede çıkıyor ki 2 işte birden çalışıp aktif spor yapan biri olarak gün içindeki fiziksel yorgunluğumu anlatamam halim kalmıyor ürolojiye de gittim tam alt sınırda olduğu için hiç bir tedaviye sokmuyor geçen seneye kadar 175 kilodan 120 kiloya kadar diyet ve sporla düştüm şuan da 115 civarlarında seyrediyorum yani benim yaşıma göre bu seviyeler çok düşük geliyor ne yapacağım bilmiyorum testosterone hariç diğer değerlerim gayet yerinde TRT yapmayı düşündüm ama bu konuda çok yeni olduğum için sizlere danışmadan herhangi bir aksiyon almadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
egeman, 7 saat önce yazdı:

Öncelikle iyi forumlar herkese, 20 yaşında bir kardeşiniz olarak geçen seneye kadar testosterone seviyelerim gayet idealdi en azından sınırlar içerisindeydi 350-400 bandında fakat son dönemde yaptırdığım testlerde sürekli 150-200 arasında saçma sapan bir seviyede çıkıyor ki 2 işte birden çalışıp aktif spor yapan biri olarak gün içindeki fiziksel yorgunluğumu anlatamam halim kalmıyor ürolojiye de gittim tam alt sınırda olduğu için hiç bir tedaviye sokmuyor geçen seneye kadar 175 kilodan 120 kiloya kadar diyet ve sporla düştüm şuan da 115 civarlarında seyrediyorum yani benim yaşıma göre bu seviyeler çok düşük geliyor ne yapacağım bilmiyorum testosterone hariç diğer değerlerim gayet yerinde TRT yapmayı düşündüm ama bu konuda çok yeni olduğum için sizlere danışmadan herhangi bir aksiyon almadım 

Merhaba dostum, yaşın çok genç yani TRT için bence hiç gerek yok. Hayatını düzene sokman senin daha yararına olacaktır. Dinlenmen uykuyu düzene sokman, sigaradan alkolden uzak durman, stresten uzak durman gibi gibi. Ayrıca bitkisel yöntemler işine yarayabilir. Forumda serko abimizin bitkisel kürleri ne göz geçirmeni tavsiye ederim. Enjeksiyon tarzı doğal olmayan yöntemler her zaman en son çaren olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egeman    2
parfait16, 4 dakika önce yazdı:

Merhaba dostum, yaşın çok genç yani TRT için bence hiç gerek yok. Hayatını düzene sokman senin daha yararına olacaktır. Dinlenmen uykuyu düzene sokman, sigaradan alkolden uzak durman, stresten uzak durman gibi gibi. Ayrıca bitkisel yöntemler işine yarayabilir. Forumda serko abimizin bitkisel kürleri ne göz geçirmeni tavsiye ederim. Enjeksiyon tarzı doğal olmayan yöntemler her zaman en son çaren olsun.

Hocam düşüncenizi saygım sonsuz fakat ne alkol ne sigara içiyorum vitaminlerin magnezyum d vitamini her şeyim 10/10 yerinde uyku deseniz 7 saat kesintisiz tertemiz uyku çekiyorum stres de yok ona rağmen bu kadar düşük olması can sıkıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
egeman, 30 dakika önce yazdı:

Hocam düşüncenizi saygım sonsuz fakat ne alkol ne sigara içiyorum vitaminlerin magnezyum d vitamini her şeyim 10/10 yerinde uyku deseniz 7 saat kesintisiz tertemiz uyku çekiyorum stres de yok ona rağmen bu kadar düşük olması can sıkıyor 

Ama söylediğin gibi gün içinde ki fiziksel yorgunluğun vücuduna stres bindiriyor ister istemez. Cevap içinde yani. Çok haklısın bende doğal olarak iyi bir hormon profiline sahip bir insan değildim. Ben enjeksiyonlardan yana seçtim kendimi ama 29 yaşındayım. Sen önce bir bitkisel kürleri dene yine de.Memnun olan çok insan var. Sonrasına sonra bakarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egeman    2
parfait16, 31 dakika önce yazdı:

Ama söylediğin gibi gün içinde ki fiziksel yorgunluğun vücuduna stres bindiriyor ister istemez. Cevap içinde yani. Çok haklısın bende doğal olarak iyi bir hormon profiline sahip bir insan değildim. Ben enjeksiyonlardan yana seçtim kendimi ama 29 yaşındayım. Sen önce bir bitkisel kürleri dene yine de.Memnun olan çok insan var. Sonrasına sonra bakarsın.

Daha önce çakşır otu da çok kez kullandım etkisi cok ufak oldu sonrasında onu da bıraktım galiba kendimi de birakicam etrafımda sizin gibi döndürmeye calisan çok fazla iyi niyetli abim var ama zaten eninde sonunda buraya varacak iş ha erken ha geç bir kaç aya daha da düşecek testosterone çünkü genetigimiz bok gibi hormon konusunda babam da uzun yıllar tedavi görmüş hormon konusunda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hallucation    0

18 yaşında 1.80 82kg bir bireyim 10 aydır düzenli spor yapıyorum bunun 5 ayı beslenmemi aşırı düzenli katı bir diyetle geçirdim cinsel olarak hiç aktif değilim isteğimde yok denecek kadar az o kadar sık antrenman sık kardiyo yapmama rağmen yeteri kadar gelişmediğimi düşündüğüm için hayatımda ilk defa kan testi verdim ve sonuç berbat doktor ile henüz görüşmedim fakat 1.37ng/mL testom çıktı merakımdan ilaç işlerine hiç girmememe rağmen peptit trde baya zaman geçiririm bundan dolayı ilaçlarla esterleriyle ilgili 3-5 bilgim var doktorun söyleyeceği 2 seçenek sustanon ve nebido sustanon hiç kullanmak istemiyorum nebidoda aşırı pahalı kafamda lab ürünü testesteron enanthate kullanma fikri var fakat bu fikri doktora açma ve enjeksiyon konusu beni tedirgin ediyor ne yapabilirm önerisi olan bilgili abilerim yazarsa çok sevinirim .

WhatsApp Image 2026-03-19 at 14.07.55.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725

doktorunla konuş dostum ne yapacak doktor seni mi dövecek? Allahını seviyorsan doktor ile görüşmeden kafandan TRT süreci başlatma. @Hallucation

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kesinlikle doktorunla konus emar film vs ıyıce baksın sonrasında trt basit mevzu alırsın çakarsın gerek olursa ama bu yasda bu değer cok cok düşük dip seviye. @Hallucation

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emiraydin    0

Merhaba aynı sorun bende de var hatta bahsettiğiniz sorunlardan bende geçtim testo 177 bende de önceden süperdi sizinde dediğiniz gibi düzeldi mi acaba ben enantata başlıyacağım 

berkay16, 30.08.2025 - 17:37 yazdı:

Lh 5.5 testo düşük varikosel olabilir üroloğa git bence

Bende varis var bir yumurtalıkta benim de testom düşük ama normalde libidom vesaire iyiydi stres vesaire sonrası böyle oldum varis için görüneyim mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hallucation    0

Dönüşünüz için çok teşşekür ederim önceki tahlilde (1.3ng/mL) görünce diyeti saldım (4 Gün) şuan cinsel olarak daha iyi hissediyorum ve bugünkü kan tahlilinde testo 4.5 çıktı ürolog tavukdan uzak dur dedi ve tahliden önceki gün(1.3ng/mL) sağlam bi bacak idmanı atmıştım quadlarım baya sızlıyodu ve -600 kcal açıkdaydım  bunun bir etkisi olabilirmi sizin fikriniz nedir tessekurler.

@Fuhrer @AnabolikLover

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hallucation, Şimdi yazdı:

Dönüşünüz için çok teşşekür ederim önceki tahlilde (1.3ng/mL) görünce diyeti saldım (4 Gün) şuan cinsel olarak daha iyi hissediyorum ve bugünkü kan tahlilinde testo 4.5 çıktı ürolog tavukdan uzak dur dedi ve tahliden önceki gün(1.3ng/mL) sağlam bi bacak idmanı atmıştım quadlarım baya sızlıyodu ve -600 kcal açıkdaydım  bunun bir etkisi olabilirmi sizin fikriniz nedir tessekurler.

@Fuhrer @AnabolikLover

Tavuk ne alaka onu anlamadım :D Naturelde diyet yaparken sert ise diyetin testo düşmesi çok normal ayrı yetten sert antrmanlar ve düşük kalori kortizolü yükseltir oda zaten az olan o naturel testonu baskılar ve diyetinde saglıklı yağlarda az ise uyku stres yağ oranın  vsvs naturelde testo pamuk ipliğine bağlı eğer ki yağ yakacaksan naturelde diyette libodo testonun düşmesini kabullenmen lazım ilaçlıyken bile diyette libido vs düşüyor 2 sinide yapmış biri olarak söylüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hallucation    0

bu kadar düşebileceğini düşünmüyordum hocam açıkcası tavuk ne alaka onu bende anlamadım yediğimiz şeylerin hormonal sistemde bu kadar büyük farklar yaratması korkutucu @AnabolikLover

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: alpxieg
      Merhaba arkadaşlar,
      Bundan yaklaşık 3 ay önce testosteron+bolde kürümü bitirdim kürdeyken sadece orjinal zphc kullandım kür sonrası ise 2 aydır haftalık 250 mg testo ile devam ediyorum masraf olmaması açısından iran enantat kullanmak istedim geçen ay aşırı dip olan lh fsh değerlerim şuan üst sınıra yakın bu şekilde çıkması aşırı garip geldi çalıştığım kişi yaşından ötürü ve dozdan ötürü olma ihtimali var ama yinede markayı revize edelim dedi total testo beklenenin çok altında diyor çevremdeki herkes daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: noktaw1
      Değerli Hocalarım merhabalar,
      31 yaşındayım, boyum 1.78 ve kilom 79 . Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Ağırlık antrenmanları ve kardiyo ile birlikte zaman zaman CrossFit de yapıyorum.
      Son dönemde sabah ereksiyonlarında azalma ve belirgin bir cinsel isteksizlik yaşıyorum. Bu durum hem günlük yaşamımı hem de antrenman performansımı olumsuz etkiliyor. Bu şikayetlerle doktora başvurdum, ancak yapılan değerlendirmede değerlerimin normal olduğu söylenerek herhangi bir yönlendirme yapılmadı. Sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlillerinde üre değeri dışında tüm sonuçlarım referans aralığında çıktı. Üre yüksekliğinin de Ramazan döneminde susuz kalmaya bağlı olabileceğini düşünüyorum. Genel olarak kan değerlerimi düzenli takip eden ve bu konuda bilinçli davranmaya çalışan biriyim.
      Şu anda çinko, D vitamini ve omega-3 takviyeleri kullanıyorum. Ancak buna rağmen yaşadığım belirtiler devam ediyor. Yoğun stres altında çalıştığım ve açıkçası çok sevmediğim bir işte olduğum için bunun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. Testosteron seviyemi doğal yollarla artırmak ve bu durumu iyileştirmek adına önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.