Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Roâ

Ilk enjeksiyonda ödem ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Roâ    2

İyi akşamlar.İlk kürüm için ilk enjeksiyonumu 2 gün önce(pazartesi) yaptım.Bacak bölgesinden, deriyi önce dezenfektan solüsyon ile iyice temizleyip siyah enjektör ucuyla sıvıyı vermeden önce iğneyi gerip çekip kan kontrolü yaparak 0.5ml testo e(Noxy Labs) enjekte ettim.

İşlem sırasında önemsenecek seviyede bi ağrı olmadı ama akşamına, dün ve bugün ağrılarım çok arttı merdiven çıkarken yürürken ciddi bir ağrı hissediyorum.Fotoğrafını ekledim enjeksiyon bölgesinin çok daha ilerisine yayılan bir kızarıklık ve şişlik var.

Tansiyon yükselmesi de var 15-10 civarı.Ödem beklediğim bir şeydi ancak bu seviyede beklemiyordum.Aranızda benzer durumu daha önce yaşayan var mıdır ya da konu hakkında bilgisi olan varsa yorumlarını beklerim teşekkür ederim :)

41713C83-EAFA-402B-8353-196A569568E6.jpeg D1240D9B-2749-4B7E-8222-066F9A914A66.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Erennfit    12

Arkadaşım susta yapmıştı ilk enjeksiyon aynı durumlar oldu akşam acile gittik bir problem yok sadece jel vermişti adını hatırlamıyorum forumda geçmiş konularda ismi vardı 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    380

Geçmiş olsun. Konu sana fikir verecektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
supzero    14

hocam susta bolde kurundeyım ilk enjeksiyonda kalçamda ağrı vardı kendim yaptığım için ödem yapması ağrı yapması normal vucudun ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıp önlem almaya çalışıyor. enjeksiyon yaptıktan sonraki gün işe gittim merdiven çıkarken canım aşırı yanıyordu arkadaşlarım dalga geçiyordu :D uzun lafın kısası üç dört güne geçer aklında soru kalmasın yani...

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    73
Roâ, 1 saat önce yazdı:

0.5ml testo e(Noxy Labs) enjekte ettim.

Diğer enjeksiyonuna evigen ekle 1ml 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: yufilifting
      Merhabalar bugün bir sorum olucak.Dışardan duyduğum bir söylem üzerine.Enjeksiyon yaparken tüm ürünleri tek enjektöre çekmenin yanlış olduğu üzerine bir söylemdi.Bu konuda sizlerin görüşlerini merak ediyorum özellikle yapılmaması gereken bir durum mu yoksa aksine önemi olmayan bir durum mu.
      Yaklaşık 1 senedir anabolik kullanıyorum ve bu zamana kadar yaptığım kürlerde her zaman tek enjektöre çekip uyguladım enjeksiyonumu konu hakkında bilgi sahibi Hocalarım bilgilendirirse çok sevinirim.
      İyi Forumlar.
    • Yazan: arifkarakaya
      Arkadaşlar merhaba,
      35 haftadır kürdeyim 5 hafta cruise var arada  yarışa hazırlanıyorum aşağı yukarı 3 aydır sağ kalçamda enjeksiyon vurulan yere beze var ağrı yapmıyor ateş yok sadece elle hissediyorum onun dışında sıkıntı yok doktara gidicema ama ameliyat vs olursa yarışmam olduğu için sıkıntıya girmek istemiyorum bi 4 5 ay daha işlem yaptırmasam sıkıntı olur mu tecrübesi olan var mı yüklediğim foto kalçayı sıktığımda bu kadar relli oluyor yoksa gözükmüyor bu kadar...
       
    • Yazan: ugurrgennc
      Herkese selamlar,
      Yarın ilk iğnemi yapacağım ancak çevremde yapan kimse olmadığı için tek başıma yapmam gerekiyor bu durumda ne yapmam gerekli nasıl bir yol izlemeliyim? İğneyi nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
      Teşekkürler.
    • Yazan: atakanr1
      Merhabalar,
      Testosteron 400mg vurdurmak için dağlık kabinine gittim ilaç flakon içerisinde 1mg vurursunuz dedim uzandım enjeksiyon uzun sürüp flakonda ilaç kalmayınca anladım tüm şişeyi vurmuş.
      Toplam 5mg x400 testo yedim tek seferde.
      İzlemem gereken yol nedir? Teşekkürler.
    • Yazan: arifkarakaya
      Arkadaşlar selamlar
      Hangi ilacı hangi ilaçlarla vurabileceğimi nereden öğrenebilirim?
      Mesela:
      TESTOSTERON BOLDENON Bu ikisi birlikte vurulabiliyor mu?
      Veya:
      TESTOSTERON EFEDRİN WINSTROL BOLDENON Bu dört ilaç aynı anda vurulabilir mi?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×