Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

arifkarakaya

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

7 Nötr

arifkarakaya Hakkında

  • Yaş 19
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 22-11-2004

Platform İstatistikleri

  • Yaş 19
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 19
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 19
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Testo-bolde-tren kürü öneri

    teşekküler hocam 🙏
  2. Testo-bolde-tren kürü öneri

    hocam Deca biraz korkutuyor hem kandan çıkması uzun hemde decadick çok duyuyorum npp önerirmisiniz
  3. Testo-bolde-tren kürü öneri

    teşekkürler hocam 2025 te 2 bulk yapıp 2026 da yarış düşünüyorum o yüzden dozajları çok abartmadım
  4. Testo-bolde-tren kürü öneri

    Yok hocam valla Öğrenmekten zarar gelmez tavsiye herzaman iyidir 🙏
  5. Testo-bolde-tren kürü öneri

    Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım daha önce 3 kür tecrübem oldu 1.bolde testo /2.bolde testo\3.Prop,mast,trena,wins 3. kürümle birlikte 2 yarış yapıp sezonu kapadım şuan pct yapıyorum ekim ortası gibi biticek kasım sonuna kadar dinlenip yeni bir küre giricem (bulk) 1-20 hafta testo 500 mg 1-16 hafta bolde 400mg 4-14 hafta tren e 200 mg (Yan etki bakımından tren a (noxy)150 mg 12 haftalık kullanımda gece terlemesi harici yan etki yapmadı o yüzden bulka tren eklemek istedim ) fotoğraflar aktif formum 184 boy 85 kilo Şunu ekle şunu çıkar şu iyi olur tarzı yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler
  6. arkadaşlar merhaba bugün bacağımdan enjeksöyon yaparken kan geldi apsede olabilir çünkü 1 hafta önce ödem tutmutmuştu o bacak İğneyi çıkardıktan sonra enjektörü ters çevirip kurtarabildiğim apsesiz ilacı başka enjektöre çekip vurdum bi problem olurmu?
  7. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Temmuz sonu gibi balkan turu düşünüyorum Arnavutluk, Karadağ, Kosova, Makedonya gibi buralardan eczane testosteronu getirebilir miyim? 5 kutu kadar olacak yani 20 haftalık kür düşünüyorum kürün geri kalan ilaçlarını Türkiye'den de temin ederim diye düşünüyorum dönüş uçakla olacak herhangi bir sıkıntı çıkar mı sizce?
  8. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Pazartesi Çarşamba Cuma Enjeksiyon yapıyorum cuma, pazartesi tren ekliyorum az doz yarın sabah erkenden uzun yola çıkacağım gece bu gece yarının enjeksiyonunu yapsam herhangi bir sıkıntı olur mu? Not : ilaçlar kısa ester hepsi. İyi bayramlar, keyifli forumlar dilerim.
  9. Pharm tech kullanan varmı

    treni nasıl güzel etki aldın mı?
  10. Markaların trenbolone ürünleri içindeki farklılık sebebi nedir?

    eyw hocam sadece bu farklılığı görünce merak ettim
  11. Merhaba arkadaşlar nasılsınız, Trenbolone markadan markaya değişiyor içerik olarak. 1.5 ml 76 mg olanda var 1ml 75 mg olanda var 1 ml 100 mg olanda var Sorularım: Bu markaların dozaj farkı dışında bi farklılığı var mı? Bu dozaj farklılığı nedendir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  12. Pharm tec - trenbolone hk. - kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

    reis nerde üretiliyor bilmiyorum ama 0 ödem o sebeple kullanıyorum
  13. Pharm tec - trenbolone hk. - kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

    33 euro verdim şuan kargoda daha gelmedi
  14. Selamlar, nasılsınız arkadaşlar? Yarış hazırlığındayım pharm tec: Masteron Testosteron propionate Testosteron enanthate Boldenon Bunları hep pharmtec kullandım güzel etki aldım o sebeple treni de bu markadan aldım ama trenini çoğu kişi beğenmemiş. Pharm tren acetat kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz? Tüm yorumlar için teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×