Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bünyaminx

Ghrp-6 kullanmak istiyorum - iştah + kas hacminde artış yaşar mıyım?

Önerilen İletiler

Bünyaminx    0

Merhaba arkadaşlara,

• 18 yaşındayım
  • 1.70 cm boy
  • 61 kg
  • 14-15 aydır VG yapıyorum
  • GHRP-6 kullanmak istiyorum

Natural olarak çok daha uzun süre üstüne ekleyerek gelişebileceğimi biliyorum ama süreci hızlandırmak, en azından şuan ki halimin üzerine daha hızlı şekilde kütle eklemek istiyorum. steroidleri çok düşündüm ancak henüz kullanacak kadar kafayı kırmadım. SARMS vardı aklımda ancak çok çelişkili maddeler olduğu için onu da şuanlık geri plana attım. şuan aklımda olan ve en mantıklısı gibi düşündüğüm GHRP-6 peptid var. Bulka gireceğim ve iştah sorunları yaşadığım için en azından güzel iştah açtığı için, kas kütlesi eklemekte yardımcı olacağı için kullanmak istiyorum.

Tavsiyeleriniz nelerdir?  :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    993

Ghrp 6 iştah dışında kas hacmine doğrudan katkısı olsun istiyorsan 2-6 ay aralığında kullanacak zaman ve paran varsa dene. Sarmslar hakkında ne duydun bilemem ama ağzı olan konuşuyor ve herkes yazılanlara inandığı için olduğu yerde sayıyor.

Hedeflerin doğrultusunda en doğru kombinasyon :

• RAD - 140
  • DBOL

Yok ben sarmslardan korkuyorum diyorsan o zaman benim pekte ekleyeceğim bişey kalmıyor konuya.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.311
SPECTRE, 17 dakika önce yazdı:

Ghrp 6 iştah dışında kas hacmine doğrudan katkısı olsun istiyorsan 2-6 ay aralığında kullanacak zaman ve paran varsa dene. Sarmslar hakkında ne duydun bilemem ama ağzı olan konuşuyor ve herkes yazılanlara inandığı için olduğu yerde sayıyor.

Hedeflerin doğrultusunda en doğru kombinasyon :

• RAD - 140
  • DBOL

Yok ben sarmslardan korkuyorum diyorsan o zaman benim pekte ekleyeceğim bişey kalmıyor konuya.

Güzel yorum ama ghrp yanına igf eklerse güzel etki alabilir 2,3 aylık zamanda.

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kemalcaster    0

Ghrp 6 igf 1 lr3 ile deli calisiyor. Once igf denedim 2. Haftasinda ghrp 6 ekledim resmen rokete bagliyosun kas diri diri buyuyor.

arkadaslar ghrp6 kullanim siniri var mi? Araliksiz ne kadar kullanilabilir yani, butce sorun degil saglik acisindan soruyorum?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.919
Kemalcaster, 18 dakika önce yazdı:

Ghrp 6 igf 1 lr3 ile deli calisiyor. Once igf denedim 2. Haftasinda ghrp 6 ekledim resmen rokete bagliyosun kas diri diri buyuyor.

arkadaslar ghrp6 kullanim siniri var mi? Araliksiz ne kadar kullanilabilir yani, butce sorun degil saglik acisindan soruyorum?

Kullanım sınırı yok diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49

gh kullanırsan şeker kontrolü de yapmalısın. Yerinde olsam dahiliye hekimine danışmadan yapmazdım. Paran varsa kontrol altında 21-22 yaşında kadar kullanabilirsin öyle ya da böyle katkı sağlayacaktır sana.

Kas kazanımı olarak kısa vadede bir şey hissetmen çok zor ama antrenman performansın artacaktır.Sarms denilen şeyin ne olduğu belli değil ve asla da bilemeyeceksin o yüzden gelişimin tamamlanmadan kendini riske atıp bulaşma bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.919
marettam, 1 dakika önce yazdı:

gh kullanırsan şeker kontrolü de yapmalısın. Yerinde olsam dahiliye hekimine danışmadan yapmazdım. Paran varsa kontrol altında 21-22 yaşında kadar kullanabilirsin öyle ya da böyle katkı sağlayacaktır sana.

Kas kazanımı olarak kısa vadede bir şey hissetmen çok zor ama antrenman performansın artacaktır.Sarms denilen şeyin ne olduğu belli değil ve asla da bilemeyeceksin o yüzden gelişimin tamamlanmadan kendini riske atıp bulaşma bence.

Gh değil Ghrp-6'dan bahsediyoruz.

• ahahaha 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    859
Kemalcaster, 1 saat önce yazdı:

Ben şuan ghrp 6 kullanıyorum 12 hafta kadar kullanımı yeterli olur 

sabah kahvaltı öncesi 100 mcg idman sonrası 150 mcg şeklinde alıyorum.Yağ yakma ve iştah açma özelliğinden fazlasıyla faydalanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
noktaw1    0
SERKO, 27.05.2024 - 18:04 yazdı:

sabah kahvaltı öncesi 100 mcg idman sonrası 150 mcg şeklinde alıyorum.Yağ yakma ve iştah açma özelliğinden fazlasıyla faydalanabilirsin

SERKO, 27.05.2024 - 18:04 yazdı:

Kas kazanımı konusunda sonrasında direk sönme oluyor mu acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    859
noktaw1, 18 saat önce yazdı:

Kas kazanımı konusunda sonrasında direk sönme oluyor mu acaba

sönme kas kaybetme kilo kaybı vs tüm anabolizanlarda  sarmslarda peptidlerde gh ve insülinde hepsinde olur kiminde yüzde 50 kiminde 80 kiminde 20 ama illakibir kayıp olacaktır bu kesin ve net..

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Enes Arslan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ghrp 6 kullanacağım ve size bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.
      SORULARIM:
      Ghrp 6 omuzdan enjeksiyon yapılır mı? Tek seferde en fazla kaç mcg kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: cbenn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kullandığınız etkili marka ghrp-6 var mı? Deli gibi iştah açacak.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: shX648
      Hocalarım abilerim,
      Kardeşlerim dün instada kaydırırken karşıma peptid satan bir Türk sitesi çıktı Amerika'dan getirdiklerini vs.. Söylüyorlar pek güven vermedi açıkçası yine de bilen vardır aşina olan vardır diye sormak istedim "fiyat listesi aldığım adam bana hplc testlerini attı" herhangi bir anabolizan lab testi gibi de değil çok anlamadım açıkcası 😄 Bileniniz varsa netliğe kavuşturursa sevinirim net adres vermeyecek şekilde medyalar ektedir.

• Yazan: citiramert
      Merhaba,
      Yakın zamanda meditech marka ghrp6 aldım enjeksiyonu yapmam gereken miktar 250mcg şırıngada bunu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum garip bi şırınga var elimde yardımcı olur musunuz kaça kadar çekmem gerekiyor?

• Yazan: 5am5unlu
      Dostlar selam,
      5-6 kiloluk mini bir cut süreci yapmak istiyorum bu süreçte bu iki peptitten birini kullanmayı düşüyorum fragment kullanmayı da düşündüm fakat gönlüm bu iki peptitten yana ghrp-6 daha fazla gh salınımı yapıyorsa açmış olacağı iştaha dayanırım fakat gerek yok ikisi de hemen hemen aynı gh salınımı yapıyor derseniz ghrp-2 ile devam etmek isterim düşüncelerinizi merak ediyorum?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.