Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kemalcaster

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Kemalcaster Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Polis
  • Konum:
    Kartal
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  1. Ghrp6 kurulduktan sonra ne kadar sürede bitirilmeli?

    Ben magnus ghrp 6 aldim 2000tl ye bu ay. İcinden recete gibi kagit cikti. İste nasil vurulur nerde saklanir gibi. Sulandirildiktan sonra 20 gun icinde tuketiniz yaziyordu. İngilizce. İnanilmaz memnunum ama muthis istah acti ve inanilmaz doldum.
  2. Htp pharma - kullananlar var mı?

    10 mcg yi 4ml sulandırdım. 0.5 ile 0,8 arası çekiyorum yani 5 lik baby insulin şırıngasına. 15. Dakka'dan sonra acıktırıyor. İştahtan ziyade doymuyorsun doyma hissi ortadan kalkıyor.
  3. Htp pharma - kullananlar var mı?

    Anapolon ya karistirmisim 👍
  4. Htp pharma - kullananlar var mı?

    Magnus ghrp 6 10 mg 2000tl htp testo enentat 10 şişe 250 mg 900tl htp dianabol 10mg 100 tablet 900 du ama bana 750 den verdi. Tanıdık satıcım. hepsine 3500 verdim ben hatta tamam dedi.
  5. Htp pharma - kullananlar var mı?

    Anavar yerine dianabol aldım. Korkuyorum anavardan karaciğer mevzuna. Yas 39
  6. Htp pharma - kullananlar var mı?

    Daha once pharmtec almistim, herkes bir yarışmacıyız biz bile zor buluyoruz demişti. Simdi ayni satıcıdan Htp aldim. Enantat 900tl. htp pharmtecten bi tik daha iyi dedi. 100 tablet dianabol htp marka 900₺ magnus 10mg ghrp 6 aldim 2000₺ Hindistan üretim kaliteli dedi. Burak hocadan aldığım noxy igf lr3 e ekleyeceğim bunları. bakalım deneyeceğim.
  7. Igf 1 lr3 ile hangi peptidi kombinleyebilirim?

    Arkadaşlar, igf 1 lr3 yanina en guzel hangi peptid kombin olur hacim almak açısından soruyorum? Anabolizan vs kullanmayacağım. mesela cjc mi? Ghrp 6 mı? İpamorelin mi? Hexarelerin mi?
  8. İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    Zphc icin 1700 dedi. Birde resimdeki urun varmis. Abd laboratuar urunu. Bunun fiyat sormadim.
  9. İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    Kardes sagol yardimin icin. İnstadan bi cocukla konusuyorum Zphc ve petid sicience var dedi. Peptid science 5 li kutu olur kutuyu bozmam diyor tek satmiyor. Ya benelux alip denicem. Ya da burak hocayi aricam yarin.
  10. Igf 1 lr3 definisyondami kullanayım bulk da mı

    Kardes hangi marka? Bide istahini acti mi?
  11. İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    İnternette meshur bi site var orayla konustum ghrp 6 çalışan ne var dedim? Ghrp 6 icin nanox bio, igf1 lr 3 icin benelux önerdi. Daha bir hafta önce.
  12. İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    Tesekkurler dostum, peki bu urunler icin marka onerin var mi? Mix veya tek tek alsak? Yakin zamanda alan memnun kalan tanidigin oldu mu?
  13. İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    Nanox bio ghrp 6 ve isviçreden bizzat aldiğım nouveaux ghrp 6 bile istahimi acmadı. Bana önerediğin hemen tum yontemleri denedim. Ama olmuyor. Yillardir iyi antrenman yapan iyi dinlenen biriyim ancak yediklerim yaramiyor. Boşa gidiyor sanki. Neyse ya vazgectim artik gucum kalmadi derdimi anlatmaya dahi.. tesekkurler alakan için.
  14. İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    Dostum ozaman direk gidip lantus alip dusuk doz kullansak, kilo alımı ve iştah yapar mı? 1.74 cm 68 kg. Yaş 35. Boldenon deca kuru gecmisi olan biri icin.
  15. İGF 1 LR3 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    80 dolara buddha pharma var dedi bir arkadasim, ozaman bunun icinde ne var?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×