Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bünyaminx

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Bünyaminx Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Sosyal Medya Üzerinden

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Serbest
  • Konum:
    Gaziantep
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness

Güncel Profil Ziyaretleri

82 profil görüntüleme
  1. Merhaba arkadaşlara, 18 yaşındayım 1.70 cm boy 61 kg 14-15 aydır VG yapıyorum GHRP-6 kullanmak istiyorum Natural olarak çok daha uzun süre üstüne ekleyerek gelişebileceğimi biliyorum ama süreci hızlandırmak, en azından şuan ki halimin üzerine daha hızlı şekilde kütle eklemek istiyorum. steroidleri çok düşündüm ancak henüz kullanacak kadar kafayı kırmadım. SARMS vardı aklımda ancak çok çelişkili maddeler olduğu için onu da şuanlık geri plana attım. şuan aklımda olan ve en mantıklısı gibi düşündüğüm GHRP-6 peptid var. Bulka gireceğim ve iştah sorunları yaşadığım için en azından güzel iştah açtığı için, kas kütlesi eklemekte yardımcı olacağı için kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  2. Dragon pharma V noxy

    noxy nereden temin ediyosun?
  3. Mk-677 ve rad-140 ikisi bi arada etki edermi

    en çok verimi hangi sarmstan aldınız acaba. kullanmak istiyorum ve markaya karar veremedim
  4. Noxy lab sarms kürüm +12 kg ekledim :)

    Noxy Labs sarmsleri nereden aldınız acaba
  5. Ilk kür için yardım

    olur konuşabiliriz. 13-14 aydır spor yapıyorum son 1 aydır creatine alıyorum harici supplement,vitamin kullanmadım. son 4 aydır haftada 2push 2pull 1legs 2off şeklinde gidiyorum onun öncesinde haftada 3-4gün kafama göre takılırdım ama dediğim gibi antrenman sistemimi oturttum. beslenme konusunda pek iştah yok arada tavuk pirinç patates balık falan takılırım ama genelde dışarıdan veya ev yemeğiyle devam ederim. 25 yaşına kadar devam edersem naturelliğin sonunu çoktan görmüş olurum ki eğer ilaca başlayacaksam o yaşları beklemem diye düşünüyorum. ama şu anlık rafa kaldırdım diyebilirim. kullanıcılara göre mk667 rad140 güzel gibi iştah açıyor kas kütlesi eklemeye yardımcı oluyor vs. Noxy Labs markaya güzel diyorlar ama aradım bulamadım nereden temin ediliyor acaba
  6. Ilk kür için yardım

    decayı ben istemedim aslında. ilaçları alacağım kişi önerdi. bende biraz araştırınca decanın bayaa güçlü androjen olduğunu fark ettim ve benim kütleme/amacıma uygun olmadığına karar verdim. o yüzden pek sıcak bakmadım yani. onun yerine boldenon aklımdan geçti ama onda da hem kür uzun sürecekti hemde bütçemi aşıyordu (decadan neredeyse %70daha pahalı) o yüzden onu da eledim ve only testo mantıklı gelmeye başladı. şimdilik kafamda bi plan yok ama kafayı kırarsam bile en fazla yapacağım only testo muhtemelen.
  7. Ilk kür için yardım

    okumuştum daha önce. yazılanlar doğru ki bende bu yüzden steroidlere bodoslama girmedim biraz daha kontrollü düşünerek ilerlemek istiyorum. benim asıl sorunum naturel olarak sınırları zorlayamamak, daha açıkca belirtmem gerekirse iştah sorunları yüzünden kütle ekleyemiyorum, kilo alamıyorum. kendi kendime çok iyi beslenme programları çıkarıyorum ancak uygulayamıyorum. bu yüzden de kısa süreli küre girerek belirli çapta kütle ekleyebileceğimi düşündüm. steroidi şimdilik bir yana bırakırsak diğer arkadaş sarms tavsiye etmiş, onları da bi süre önce aklımdan geçirmiştim. sarms kürü uygulasam ne gibi artısı eksisi olur acaba
  8. Ilk kür için yardım

    Merhaba herkese iyi forumlar. bu konu başlığını ilk kürüme girmek için açıyorum. birkaç aydır kafamda girip girmemek vardı ancak kesin kararımı verdim sayılır. ancak forumda kür planlaması ve marka seçimine karar vermişken hem kürdeki ilacın çok etkili olduğunu hem de markanın pek iyi olmadığını öğrendim. kür şu şekildeydi; İlk 4 hafta test. enantat (doz ayarlanacak) sonrasında 6 hafta deca (doz ayarlanacak) ve deca bittikten 2 hafta daha tes. enantata devam edilecek. kendi az çok bilgimle ve forumda öğrendiklerimle bunu ayarlamıştım ancak hem decanın çok ağır bi anabolik olmasından ötürü kafam karıştı hemde forumda black dragon markası pek beğenilmiyor, o yüzden marka konusunda da tıkanmış durumdayım. deca kullanmazsam 12 hafta only enantat gitmek istiyorum. sizce nasıl ilerlemeliyim? yanıtlarsanız daha detaylı sohbet etmek istiyorum. YAS 18 170CM 60-61KG FORM BU ŞEKİLDE.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×