-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Tiromel kullanımı sonrası kan değerlerimde terslik var mı?
Oluşturan:
oisobb123, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Beyazıt
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testler ile alakalı bazı sorularım var sizlere.
SORULARIM:
Aşağıda sıraladığım değerlere baktıracağım, ayrı ayrı doktora mı gitmem gerek? Üroloji ve dahiliye, tek doktorla halletme gibi bir şansımız yok mu arkadaşlar ? Yada direkt endokrinoloji bakıyor mu bu testlerin hepsine? İSTEDİĞİM TESTLER:
LH FSH ALT AST PROLAKTIN E2 TOTAL TESTOSTERON SHGB SERBEST TESTOSTERON TAM KAN T3 T4 TSH HDL LDL TRIGLISERID D DEMİR B12 DHT PROGESTERON HBA1C KREATININ CK EGFR Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Volbiex
Abiler ustalar selamın aleyküm,
Şu an 4.haftamdayım:
500 mgtestosteron Enanthat 280 mg Danabol 300 mg Masteron Alıyorum haftalık serbest testosteron seviyem normal mi? @heisenbergg @ardas @SERKO
-
Yazan: prisma
Haftaya devlette kan testi vericem ama bir arkadaşım (başka şehirde) devlette kan testi verirken doktor baya zorlamış hatta neredeyse odadan kovacaktı felan dedi. Testo değerlerini alamamış. Doktordan doktora göre değişiyo sanırım kimisi hemen veriyomuş ama doktorun yanına gittiğimde ne demeliyim 19 yaşındayım ve tip olarakta küçük duruyorum hatta bazen beni reşit zannetmiyorlar bu yüzdende çekiniyorum biraz çok ciddiye alınmamaktan.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Kürümün 7.haftasındayım. Bugün verdiğim kan değerlerim bu şekilde.
E-2 yine düşük ne yaptıysam bunun üstüne çıkmıyor normalde decanın yükseltmesi lazım anlamadım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Boldenon Trenbolone Enanthate Anapolon Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: metinkarayagci0
Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
-