-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Overdose etiketli markasız ürün tercih edilir mi?
Oluşturan:
Muscularnurse, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Fuhrer
Merhaba, reddit'de gezinirken şöyle bir konuya rastladım.
Gördüğünüz üzere bu ilaç ülkemizde Overdose tayfa tarafından üretilen ZPHC Medicine ilacıdır, ve yoğun olarak satışı yapılan bir ilaçtır. Janoshik testinde görülen kadarıyla içerisinde sadece bir miktar testosteron olduğu belirtiliyor. Bu tayfa overdose, glin, magnus ve HTP ürünlerini de üretmekte. Değerli forum üyelerinin yorumlarına sunuyorum.
-
Yazan: Estel
Merhaba arkadaşlar,
1.5 yıldır sürekli diyetteyim aksatmadan hafta 5 gün spor yapıyorum, diyet ve spordan keyif alıyorum tamamen hayatımın bir rutini olmuş durumda. 1 yıldır farmakolojik ilaçları internette bulabildiğim kaynaklardan araştırıyorum , çok büyük olayım, yarışma yapayım vs gibi amaçlarım yok. Ama bir kür deneyimim olsun istiyorum, vücudum nasıl tepki verecek, hissiyat, değişim, psikolojik boyutu, benim bunlara karşı vereceğim tepkiler mücadelem ve sonunda güzel bir tecrübe edinip bununda nasıl birşey olduğunu gördük diyebilmek. Bu sürecin sonunda tecrübelerim doğrultusunda natürel hayatıma da dönebilirim veya daha çok bilgi sahibi olup farklı ilaçlar denemeler yapabilirim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
32 yaşındayım 1.5 yıldır spor yapıyorum Boy: 182 Kg: 80 Sizden fikir almak amacıyla bu konuyu açtım, aklımda şu var düşük doz testo ile başlayıp ( haftalık 250mg) 4 haftanın sonunda düşük sayılacak bir tren ( haftalık 150-200mg) 12 haftanın ardından tekrar 4 hafta only testo sonrasında pct.
1-16 hafta 250 mg testo 4-12 hafta 150/200 tren İlaçları kısa ester kullanıp gün aşırı enjekte etmeyi düşünüyorum, hem bırakmak istediğim bir süreç olursa daha hızlı kandan çıkması adına. Tecrübesiz ilk kez kullanan birinin tren kullanması uygun görülmez genelde , ama bu bir deneyim , gözlem şeklinde bir süreç olmasını istediğim için o ilacın etkilerini deneyimlemek istiyorum.
Kür öncesi horman testi 5-10-16. Haftalarda tekrar testlerimi vereceğim.
Beslenmem sabit yumurta yulaf / tavuk pilav/ bol yeşillik, 5lt su , 3500 kalori.
Fikir paylaşımında bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
-
Yazan: Xar
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Samimiyetine güvendiğim bir abimden ilaç alacağım.
ÜRÜN MARKALARI:
OVER DOSE OPTIMUM WHITE TIGER PHOENIX İlk kürüme gireceğim ve only testosteron yapacağım sizce bu markalardan hangisini tercih etmeliyim?
SATICI NOTU:
Overdose'un dolu olduğunu beni pişman etmeyeceğini söyledi.
-
Yazan: the_escobar
Herkese merhaba, 5 markanın karşılaştırıldığı bir konu bulamadım. Anabolizanlar ve tabletlerde tercihiniz hangisi olurdu?
-
Yazan: Umutkkgz
Dostlar ocak 2022 de küre başladım ilk ay gün aşırı sustanon ve rimobolan vuruldum 1 ay sonra iran testo enantath başladım yanına bolde ekleyip yoluma devam ettim boldenon uzun sürede açıldığı için başlangıçtan mart ayına kadar rimobolan devam ettim ve mart gibi kesip 750 bolde 750 iran enatath devam ettim başlangıçta 63 gibi bir kütlede %20 yağ orani gibi bir oranda başladım ve 2.kürüm olduğu için anlık bir patlama yaşadım dianabol da vardı elimde 20 tablet kadar başlangıca ekledim bu bana ciddi bir güç verdi ve mayis 20 de parabolan ekledim size sorum şu boldeyi kesmelisin gibi duyumlar alıyorum sizce buna kulak asmalimiyim 10 aya yakın kullananlar var herhangi bir sorun yaşadılar mı suan günde 600 gram carb 120 protein 100 gram yağ alıyorum ve kilo alıp vermem durdu 74 kiloyum boy 171 %15 16 gibi bi yağ oranım var
1-4 hafta sustanon 750mg 1-3 hafta günlük 50mg dianabol 1-12 rimobolan 300mg 4 -28 Boldenon 750 mg 28-34 parabolan 300mg En son atiyim başlangıç :
-