Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Yusufdemir1995

Testo + deca + anapolon - test sonuçlarım ve bazı problemler

Önerilen İletiler

Güncel test sonuçlarım.

  • Testo enantat
  • Deca
  • Anapolon

10 gün önce boldenonu kestim ve e2 yükselmiş eski test sonucuma göre büyümek istiyordum boldenon e2 baskıladığı için yeterli su tutumu hacim alamıyordum metin hocamı dinledim ve sonuç. Prolaktin bi tık gecen testo göre yükselmiş acaba yarım dostinex içsem mi libido güzel suan ama tam sertleşme yok ve 10 gündür baya agresifim prolaktin kaynaklı olabilir.  @metinav @rastlantisal 

Kürde 5. Haftamdayım

IMG_6141.png  IMG_6142.png IMG_6143.png IMG_6144.png IMG_6145.png IMG_6146.png IMG_6147.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


metropol    74

senin kolestrollerde benim gibi hocam ona dikkat etmek lazım ben artık ediyorum prolkatin normalin az üstü kötü hissediyorsan bi yarım tablet dostinex iç gitsin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338

o kolestroller sıkıntılı dostum  kullanmıyorsan omega 3  başla 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.370

Yaza girerken ne bulku yahu :)

Uykusuzsun Yusuf. Önce bir onu düzeltmen lazım. Kolestrol için balık yağı şart. Prolaktin ve E2 de gözle görünür bir sorun yok. 

Ayrıca vücutta bir tür savaş var. İlaçlarından emin misin? Alyuvar ve akyuvar değerlerin iyi değil. Artık kürden çıkman lazım. Hemoglobin üretim hattında da sorun görünüyor. Libidodan daha önemli sorunların var şuan.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.570

İşe yaramasına sevindim...Testlerinde arkadaşların da belirttiği gibi kolesterol değerlerin ve böbrek karaciğer değerlerin baya sapmış durumda.Bunları anapolon yapmış olabilir...Takviye kullanmalısın, ursodin veya benzeri bir ilaç enginarla eksteresiyle yada milk thistleyle kullan karaciğer için...

Crp yükselmiş vucudunda bir enfeksiyon yoksa idmanlarının aşırı sert olmasından veya bir sakatlık kaynaklı olabilir.Hem bunun için hemde kolesterol dengelemek için günlük 3 gram omega 3 al kullan.Bol su iç özellikle sade maden suyu tüket.Ayrıca kan değerlerin düşmeye ve üretiminde sorunlar olmaya başlamış.Sebebi demir depolarının boşalmış olması...

Demir b12 ve folik asit takviyesi kullan...

Prolaktin için haftalık yarım tablet cabaser  kullanılabilir...

  • Beğen 3
  • Jest 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    74

Selam o kolestrollar anapolonların direk sonucu tehlikelide değil  hele bu oranlarda hatta iyi ve kötü kolestrol hdl - ldl varlığı halen tartışma konusu tıp - eczacı dünyasında,  burda dikkat çekilmesi gereken trigliseridin düşük bunu iyi başarmışsın beslenmende ve kg / yağ oranında bir sıkıntı yok tebrikler  zaten hormanlar   kürden böyle  normal yani düzelir..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: k9cakaf9
      Ağabeylerim selamlar
      Testo bolde danabol kürüne başladım.
      Enjeksiyonu oldum Enjeksiyonumu bugün olacağım Daha öncesinde kür geçmişim yok ama rad140 kullanmışlığım vardı. Marka söylemek yasak mı hatırlamıyorum ama Türkiye'de üretilen markalardan biriydi boştu sanırım. Son 2,3 haftadır da mememde biraz şişlik var normalde bir şey hissettirmiyor ama elimi üstüne koyup bastırınca acıyor. Jinekomasti başlangıcı mı var diye korkuyorum kimseye de söyleyemiyorum. Dün test verdim enjeksiyon günü vericektim terslik oldu sağlıkocağında enjeksiyondan sonra verebildim.
      Bir bakıp beni aydınlatabilir misiniz. İsterseniz fotoğraf da koyabilirim.
      Şimdiden teşekkür ederim

    • Yazan: ram10dino
      Merhaba arkadaşlar,
      250mg testo bolde deca küründeyim 6. haftada kan testi verdim ve total testosteron 19 bin  e2 ise 10 katına çıkmış durumda prolaktinde 7 ye fırlamış doktordanda öneri alacağım fakat sizlerdende bi yardım almak istedim şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: h4runx
      Merhaba,
      3 Yıl önce haftada 750mg testo propionat kullandım. Kürün 6. haftasında sakatlık yaşadım ve pct yapamadan bıraktım. Libido düşüklüğü sebebiyle kan testi yaptırdığımda total testo alt sınırda çıktı, prolaktin ise 44. Sanırım pct yapmadığım için hormonlarım hala normale dönmemiş.
      Ne yapabilirim? Pregnly veya klomen mi kullanayım? Teşekkür ederim. 
    • Yazan: ardarnold
      Merhaba,
      1.5 sene aralıksız kürdeydim şuanda 4 hafta kısa bi tren kürüne girdim 2 saat önce bi cinsel ilişki yaptım tam kalkıyor erekte oluyor diyorum iniyor kız bağırdı ama psikolojikmen geriliyorum öyle olunca bilmiyorum testislerde çok küçük ne yapmalıyım lütfen akıl verin?
    • Yazan: Pnshr
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Troponin ve E2 değerlerim sizce nasıl? @rastlantisal @Diver @SantoR @otopsicikedi @GHOST
      Sadece sustanon kullanıyorum şuan. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×