-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sahte magnus anapolon - etkilerini paylaşacağım
Oluşturan:
metropol, in Marka Analizleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Fuhrer
Merhaba, reddit'de gezinirken şöyle bir konuya rastladım.
Gördüğünüz üzere bu ilaç ülkemizde Overdose tayfa tarafından üretilen ZPHC Medicine ilacıdır, ve yoğun olarak satışı yapılan bir ilaçtır. Janoshik testinde görülen kadarıyla içerisinde sadece bir miktar testosteron olduğu belirtiliyor. Bu tayfa overdose, glin, magnus ve HTP ürünlerini de üretmekte. Değerli forum üyelerinin yorumlarına sunuyorum.
-
Yazan: tojifushiguro
Dostlar merhaba,
2 yıldır power lifting yapıyorum ancak bir zaman sonra ağırlıklarım artmayı kesti bu konudan bağımsız, birkaç estetik kaygı üzerine 4-5 ay önce daha lean olmak için Rezz lab clen'e başladım, bu markanın sahibi olan ifbb proyu tanıyorsunuzdur zaten. Bende clen alacağım için sadece fazla sorgulamadım, açıkçası aldığım clen özellikle sabah vakitlerinde nabzımı tavan yapıyordu bu yüzden çalıştığını söyleyebilirim.
Sonra bir arkadaşla tanıştım maalesef ki, bu arkadaştan ilk sarm aldım hi-tech cardarine, kullandım bitirdim açıkçası çalıştı mi, çalıştığına dair bir semptom yaşamadım zaten yan etkisi de fazla yokmuş sanırım ama definasyonda öyle ekstra bir yağ veya kilo kaybı göremedim, stabil ilerledi diyebilirim, referans olarak ise macfitteki tartıyı kullandım(sürekli aynı koşullarda ölçüldüm o yüzden referans olarak kullanabileceğimi düşünüyorum)
Devamında daha yüksek halli bir küre girme kararı aldım, sonuncu arkadaştan magnus pharmaceuticals anavar, winstrol, mast ve test aldım ikisi de kısa ester. Küre girmeden kan tahlili vermedim, cahillikten ziyade unuttum. Sonrasında 30 mg anavar winstrol ve haftada 100 mg EOD test ve mast vuracak şekilde(pzrts-carsamba-cuma, haftada 300 mg) devam ettim. En ufak bir his bile yaşamadım libidomda çalkantı olmadı, gerçekten hiçbir yan etki yaşamadım, estetik olarak ekstra bir şey olmadı, güç artışı yaşamadım.
İlaçların içinin tamamen boş olduğunu iddia etmiyorum tatbikî de ama nedense deltoidime Ayçiçek yağı enjekte ediyormuş gibi hissettim, kürün son haftasının başında bir kan testi verdim ve ilaçları her türlü ihtimale karşı yarı dozuna düşürdüm ve 2 günde komple bıraktım. İlaçların içinin boş olduğunu düşünüyordum açıkçası ya da çok düşük dozajlara sahip olduğunu, test 1.6k mast 1.6k anavar ve winstrol de 3k ya geldi.
Son kan tahlilini de bırakıyorum. Burak hocanın yazılarını okudum Total test.'in düşük çıkma durumu olabiliyormuş, zaten bilgimde kendimle sinirli bu yüzden kendimi hala natty olarak varsayarak spor kariyerime devam ediyorum. Deneyimlerim dışında deneyimli abilerime bir sorum olacak, yine bir kısa ester test ve masteron kürüne gireceğim marka olarak ne önerirsiniz?
ÜRÜNLER:
KAN TESTİ:
-
Yazan: the_escobar
Herkese merhaba, 5 markanın karşılaştırıldığı bir konu bulamadım. Anabolizanlar ve tabletlerde tercihiniz hangisi olurdu?
-
Yazan: Mustafa king
İyi akşamlar herkese şimdi;
Marka olarak:
ZPHC MAGNUS OVERDOSE overdose çok pahalı ve maliyetli sizin tercihiniz ZPHC mi MAGNUS mu olurdu?
-
Yazan: Badid4646
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürünün 4. Haftasındayım herhangi bir kür etkisi almıyorum kısa ester kullanmama rağmen güç yan etki vs almıyorum özellikle hemen açılsın diye kısa ester tercih ettim! Sebebi ne olabilir?
KÜR İÇERİĞİM:
300 mg testosteron 300 mg rimobolon 300 mg masteron MARKA:
-