-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Hakarakikiri
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Kilo vermede az yeme dışında verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Bir de bu süreçte kas kaybını nasıl en aza indirgeriz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Cukurrrr
Arkadaşlar Merhaba,
20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
BULK KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.
-
Yazan: Cukurrrr
Arkadaşlar Merhaba,
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron 600 mg Boldenon 600 mg Küründeyim bugün tahlil verdim ancak bolde kullanıcılarında b12 yüksek çıkarken benimki nerdeyse sınırda çıktı ürünün sahte olup olmadığını başka nasıl anlayabilirim testestoron da sorun yok o çalışıyor ancak boldenone da durumlar böyle yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: BRABUS
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürü için bu ilaçlar ve dozajlar sizce nasıl?
KÜR PLANLAMASI:
Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Npp 150mg GHRP-6 5mg CJC-1295 5mg 5iu Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Erdem10
Merhaba arkadaşlar, hocalarım..
Amacım yağ oranımı düşürmek biraz da kg düşmek hedefim şu anda enantathe ile masteron kullanıyorum yağ oranım ciddi anlamda yüksek aslında ama küre devam etmek istiyorum güzel bir beslenme ve antrenman ve kardiyo ile bu ilaçlarla kilo düşemez miyim bazı hocalar bunu söylüyor bazı kişilerde ilaç en fazla su tutar amacımız yağ oranını düşürmek diyor ne düşünüyorsunuz elimde sadece enantathe ve masteron var değiştiremem yani ilacı.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-