-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kan değerlerim doğal birine göre normal mi?
Oluşturan:
Mertt, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: devtycon1211
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
Değerlerim :
FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum
-
Yazan: Sinan06
Merhaba değerli hocalarım,
Pazartesi günü bulk kürüne başlayacağım:
400 / 400 / 200mg
1. Hafta:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Günlük 2 tablet turinabol ( sabah ve antrenman öncesi ) 2.3. Haftalar:
Pazartesi:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Cuma:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Gunluk 4 tablet turinabol ( 2 sabah - 2 antrenman oncesi ) 4.5.6.7 ci haftalar ve sonrası için:
Pazartesi-cuma:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Gunluk 5 tablet turinabol ( 2 sabah 2 antrenman oncesi 1 aksam ) Kullanımı hocam böyle önerdi...
Vitamin ve koruyucucuları da :
2000mg Omega 3 sabah-aksam 1000 mg C sabah+ antrenman oncesi 3 kapsul Triblus aksam 3 milk thistle sabah-aksam 10 mg tamoxifen haftada 3 25 mg proviron her gun sabah ac karina ve ya antrenman oncesi 0,5 mg dostinex 2 haftada 1 ( ayin 1 i ve 15i ic kafan karismasin ) Bu şekilde önerdi. Sizinde bu öneriye fikirlerinizi almak istedim yanlış birşey yapıp kürü mahfetmemek için , bana yardımcı olur musunuz lütfen teşekür ederim şimdiden herkese.
-
Yazan: muhammedb1907
Merhaba arkadaşlar,
SORULARIM:
Şuan 1 aydır magnus pharma testo prop kullanıyorum haftalık 200mg, ilaç çalışıyor mu sizce?, Çalışıyorsa mg 500e çıkarmayı hedefliyorum sizce uygun olur mu? Cevaplarınız için teşekkürler.
-
Yazan: subjectibra
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Yaş : 23 Spor deneyimim : 8 yıl Vücut geliştirme yapıyorum aralıklı olarak zamanında çok kafayı taktığım bu jinekomasti tekrardan kafamı bulandırmaya başladı. Spor hayatım boyunca steroid vs kullanmadım kullanmak gibi bir düşüncem var 2 tane sorum var bu konuda...
Küre girdiğim zaman bu büyür mü? Jinekomasti olduğu takdirde göğüs kasları geç gelişim gösterir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim.
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Merhabalar,
Yaşadığım sağlık sorunlarından ve maddi sorunlardan dolayı bölük bölük bir kür oldu ama yine de mükemmel form tuttum, bu ikinci kürüm, ilki gibi bu da uzun sürdü. 10 hafta 500testo, 500bolde, ilk 3 haftası 50 dbol şeklinde gittim. Boldeyi 10. haftada kestim çünkü ufak bir sağlık sorunum ortaya çıktı beynimde hamartom denen bir şey varmış, doktor steroidlerle alakası yok bir zararı da yok dese de onun varlığında devam etmek istemedim, 500 testo devam ettim ve 2 ay sonra 150mg tren ekledim 3. haftada flakonu yere düşürüp kırmamla macera sonra erdi
Ben de kürü bırakma kararı aldım testoyu 250ye düşürüp 1 ay daha devam ettim ve eylülün başında bıraktım, bu haftaya kadar çok ağır bir halsizlik ve isteksizlik vardı, geçen hafta ereksiyon sorunları yaşıyordum bu hafta düzelmeye başladı hepsi, enerjim yavaş yavaş yerine geliyor ereksiyonum da neredeyse düzeldi, dün tahlil verdim sonuçlar bu şekilde. İşten ayrıldığım için pctye bütçe ayıramadım dolayısıyla yapamadım, şuan antrenman ve beslenme de yapmıyorum.
Östrojen ve prolaktin gün içinde çıkar diye tahmin ediyorum lh-fsh bugün eklenmiş sonuçlara.
-