-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür + pct hangi ilaçlar olmalı?
Oluşturan:
Kürşat1453, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Human
Merhaba arkadaşlar,
Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:
-
Yazan: warmesty
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
SORULARIM:
Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Loving
Masteron DHT bir türevi (kimyasal isim anlaşılacağı gibi: 2a-metil-dihidro-testosteron propiyonat) 'dır. DHT ve türevlerinin yaygın olarak belli formları meme kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır. Yağsız vücut ve kas sertliği eklemek için çok güzel yeteneği vardır, ancak DHT androjenik olarak 5 kat olduğundan testosteron ve reseptörleri için bir 3-4 x yüksek afinitesi vardır. Yarışma öncesi Çelik gibi kaslara sahip olmak için kullanılır. fakat bunun için vücut yağsız olmalı yağlı vücutta etkisi belli olmaz.Masteron yan etkileri ilaç olarak kabul edilir, kürünüze Masteron eklerseniz yan etkileri progesteronic / östrojenik yan etkileri ile mücadele için çok yararlı olur. Evet, dogru okuyorsunuz, Arimidex veya letrozol gibi diğer ilaçlara gerek kalmaz.
Kullanımı: Kullanıcıların çoğunun haftada toplam 300-500 mg yani 2 günde bir 50-100 mg arasında değişen dozlarda kullanılır. Yüksek dozlarda gerekli değildir.
PCT: Proscar
Yan Etkiler: Masteron ile Su tutma (ve yüksek tansiyon riski) neredeyse sıfırdır ve karaciğer toksisitesi minimumdadır. Akne, Asabiyet.
-
Yazan: Alpyld12
Merhaba arkadaşlar,
20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
Şu kombinasyonu düşünüyorum:
Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
-
Yazan: Lord124
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 haftadır kürdeyim ve değerlere baktığımda LH-FSH-E2 değerleri baskılanmış durumda. Testo 1500+ durumda. Daha öncesinde 10 hafta sadece testosteron haftalık 250 yapmıştım. O zamanlar e2 değerlerim çok yüksek çıkmıştı. Ama bu kürümde sadece testosteron 1500+ , diğer değerler baskılanmış durumda.
KÜR İÇERİĞİM: (3. Haftam)
Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 600mg KAN TESTLERİM:
E2 (Estradiol) 12.3 FSH 0.3 LH 0.3 PROLAKTİN 13.4 TSH 1.36 FERRİTİN 77.5 PROGESTERON 0.44 TESTESTERON 1500+ PLANLADIĞIM MCT PROTOKOLÜ:
12 hafta günde 3000mg tiribulus 6 hafta günde 150mg çinko Antrenman önce ve sonrası 2-3 gr C vitamini Creatin SORULARIM:
Çok fazla bilgim olmadığı için tanıdık doktorla görüşmüştüm fsh lh çok düşük olduğu için bırakmamı söyledi. Sizce bıraktıktan sonra pct gerekli mi ? Küre devam edip 10 haftadan sonra mı bırakmak mantıklı yoksa 5 haftada keseyim mi ? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
-