-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Efedrin + kafein ve aspirin yağ yakımında faydalı mı?
Oluşturan:
TheExecutioner, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: quarylayne
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İdmandan önce kendimi iyi hissettirdiği için kafein alıyorum nescafe gold onun yerine bu kafein tozunu almam mantıklı olur mu sizce birkaç paket kahve içmek yerine direk istediğim kadar mg atarım ağzıma bu kafein tozundan düşüncem bu şekilde.
-
Yazan: impulse101
merhaba arkadaşlar. eca kompleks ürün almayı düşünüyorum. bu ürünü kullanıp fayda gören var mı yoksa içinde klasik yerli sahte sulandırılmış ventolin mi var ?
-
Yazan: whystreo
Merhaba,
Efedrin kullanıyorum insülin iğnesiyle karnımdan vurduğumda iyi kötü bir yanma oluyor. Bardağa döküp kahveyle içsem aynı etkiyi alır mıyım?
-
Yazan: gazomika
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Efedrin kullanan arkadaşlar getirileri neler? Nelere dikkat etmeliler? Nasıl kullanılmalı? Bu gibi konularda beni bilgilendirebilirler mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-