-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Only klomen kullanmak?
Oluşturan:
nirvanadestroy, in Steroid / Genel
Önerilen İletiler
Önerildi
Millet parayı götürüyor bize gelince bir şey yok Hayrına bilgimizi araştırmaları ve çeşitli güncel sonuçları paylaşıyoruz.Ben burada yıllardır anlatıyorum klomenin 1/4 dozda kullanımının bile nerdeyse tam tablet kadar etkisi olabildiğini.Bununla ilgili okuduğum ve kullananların yaptırdığı test sonucunu gördükten sonra yazdım işine yarayan olabilir diye...
Bilgiyi ve deneyimi karşılıksız verince kimse iltifat etmiyor, ama bilmem ne hoca parayla konuşunca kıymeti harbiyesi oluyor...Arkadaşlar kardeşler bilgiler internette bir yerde hazır değil, birileri araştırmalar yapıyor masraflar ediyor, ya da vucudunu denek tahtasına çevirip sağlığıyla oynama pahasına deneyimliyor ve doğru bilgiyi karşık gözetmeden yardımlaşmaka amaçlı paylaşıyor.O hocaların da çoğu hep buralardan benzeri kişilerde alıp pazarlıyor.Oturun kendiniz araştırın emin olun illa konuşulmuş yazılmıştır bir yerde yıllardır yaşadığımız karşılaştığımız konular bunlar...İşin içindeyiz ve bilmeme gibi bir lüksümüz yok, kendi sağlığımız için bunu öğrenmek araştırmak zorundayız...
Mk 677 ve diğer şeyler konusunda üretimi ve saflığı gerçekçiliği noktasında benim bir güvenim yok.Eczanede satılıyor olsa veya yıllardır kullanılan deneyimlenen yan etkileri ve etkileri bilinen ölçülen bir şey olsa amenna.Ama piyasada içlerinde ne olduğu belli olmayan şeyler için kesin bir yorum yapabilmem mümkün değil...
Birinin şu şöyle demesine de güvenmem, kendim alır denerim bizzat, görür yaşarım ona göre yorumlarım.Yada bir çok kişi üzerinde yapılmış testler araştırmalar sonucu belirlenen bir profil varsa o da aynı şekilde değerlidir, geçerlidir benim açımdan...
Bu klomen basit bir ilaç ve piyasada var.Kullanmadan önce git hormon testi yaptır.Sonra günlük 1/4 tablet kullanmaya başla.30 gün sonra kullanımı bırak 7 gün bekle ve tekrar hormon testi yaptır durumu gör.Onun dışında bu ara süreçte yaşadığın hissettiğin durumları düşün gözlemle ve gerçekten hormonel yükseklikten kaynaklı bir etki oluyor mu, olmuyor mu anla...
arafından önerildi