Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

wifebeater

Kür zamanı finasterid kullanımı hk.

Önerilen İletiler

wifebeater    3

Selamlar 400 mg only testo yapacağım herhangi bir saç problemiyle uğraşmamak adına dht bloklayıcı kullanacağım bu süreç boyunca finasterid mi kullanmalıyım yoksa dutasterid mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :) kur sürecine zarar verir mi kullanmam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    6.437

Ereksiyonun kalıcı olarak tamamen bozulabilir. Kullanmayı düşündüğün ilaçları kullanmadan önce iyi araştırmanı tavsiye ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.496

Bende mevsimsel saç dökülmesi oluyor, veya saçıma wax v.b. sürdüğümde kafa derisi hava almayınca dökülme yaşıyordum. Bioxcin şampuan kullanmaya başladığımdan beri saç dökülmem tamamen durdu. DHT kaynaklı dökülmelerde işe yarar mı emin değilim fakat kullanıcı yorumları olumlu hep. Püf noktası saçları köpürttükten 2 dakika sonra durulamak. 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    419

Dht blocker profesyonel kullanım gerek bir hata da bütün tesisatı bozarsın saç dökülmesi bence genetik yatkınlıkla alakalı biraz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ascent    8

ben dht blockerların çok gerekli olduğunu düşünmüyorum tamamen alt takımla oynayabiliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.971

Bu iki konuya ve yorumlara bir göz at kendin karar ver...

• Beğen 1
  • 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wifebeater    3
rastlantisal, 9 saat önce yazdı:

Ereksiyonun kalıcı olarak tamamen bozulabilir. Kullanmayı düşündüğün ilaçları kullanmadan önce iyi araştırmanı tavsiye ederim.

araştırmalarda yaygın yan etkisinin cinsel isteği geçiçi olarak azaltabildiği ve çoğu zaman geri dönüşümlü olduğu yazıyor ancak nadirde olsa kalıcı bozukluk yaratabilceği fakat bu küçük ihtimalin ilacın reçete edilmesine engel oluşturmaması gerektiği söyleniyor.

wifebeater, 15 dakika önce yazdı:

araştırmalarda yaygın yan etkisinin cinsel isteği geçiçi olarak azaltabildiği ve çoğu zaman geri dönüşümlü olduğu yazıyor ancak nadirde olsa kalıcı bozukluk yaratabilceği fakat bu küçük ihtimalin ilacın reçete edilmesine engel oluşturmaması gerektiği söyleniyor

yani kısacası daha önce dht bloklayıcı kullanmış arkadaşlar bu süreçteki deneyimlerini ve yaşadıkları olumlu olumsuz sonuçları bu başlık altında paylaşırsa sevinirim milyonda bir bile olsa yaşanma ihtimali onun bizim başımıza gelip gelmeyeceğini bilemeyiz yani hayatta her şeyde olduğu gibi bu durumda da bazı riskleri göze almalıyız hiç bir şey sıfır riske sahip değildir .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.437
wifebeater, 14 saat önce yazdı:

araştırmalarda yaygın yan etkisinin cinsel isteği geçiçi olarak azaltabildiği ve çoğu zaman geri dönüşümlü olduğu yazıyor ancak nadirde olsa kalıcı bozukluk yaratabilceği fakat bu küçük ihtimalin ilacın reçete edilmesine engel oluşturmaması gerektiği söyleniyor.

yani kısacası daha önce dht bloklayıcı kullanmış arkadaşlar bu süreçteki deneyimlerini ve yaşadıkları olumlu olumsuz sonuçları bu başlık altında paylaşırsa sevinirim milyonda bir bile olsa yaşanma ihtimali onun bizim başımıza gelip gelmeyeceğini bilemeyiz yani hayatta her şeyde olduğu gibi bu durumda da bazı riskleri göze almalıyız hiç bir şey sıfır riske sahip değildir .

Geçen sağlık bakanlığının, sağlık kurumlarına bu ilaç ile ilgili kalıcı hasar bırakabildiği ve bu oranın ortalama %15 olduğu ile ilgili ilam niteliğinde resmi yazısını paylaşmıştım. Reçetelere yazarken bunun göz ardı edilmemesi gerektiği yazıyordu.

Kimse kendinin o %15 içinde olup olmadığını bilemez. Dikkat etmek lazım.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Merhaba arkadaşlar, güncel olarak 600 mg testo ve 300 mg NPP kullanıyorum. Kürde NPP varken finasterid kullanmak saçlar için daha mı kötü? Bu konuyu biraz araştırdım ama tam anlayamadım. Tecrübesi olan var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
m41a4, 11 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, güncel olarak 600 mg testo ve 300 mg NPP kullanıyorum. Kürde NPP varken finasterid kullanmak saçlar için daha mı kötü? Bu konuyu biraz araştırdım ama tam anlayamadım. Tecrübesi olan var mı?

Pek işe yaramıyor npp varken ayrıca asırı libido sperm baskılıyor ben saç yüzünden kürü bıraktım sahsen 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    772
m41a4, 15 saat önce yazdı:

testoyu azalt veya ilacı kes

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Ferdikra, 4 saat önce yazdı:

Pek işe yaramıyor npp varken ayrıca asırı libido sperm baskılıyor ben saç yüzünden kürü bıraktım sahsen 

hocam npp yi kesince ne kadar sürede dökülme normale döndü? 12 haftalık kürümü son 2 hafta dökülmeye başlayınca uzatmadan 12 haftada bitirdim, yoksa 20yi zorlardım, kan falan tertemiz. libido tavan. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Jöhtürk, 40 dakika önce yazdı:

hocam npp yi kesince ne kadar sürede dökülme normale döndü? 12 haftalık kürümü son 2 hafta dökülmeye başlayınca uzatmadan 12 haftada bitirdim, yoksa 20yi zorlardım, kan falan tertemiz. libido tavan. 

Şuan normale döndü gibi ama 4 5 hafta npp cıkana kadar dökülme oldu bende şuan pct deyim bioxin serum falan aldım dökülme durdu gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    284
Ferdikra, 1 saat önce yazdı:

Şuan normale döndü gibi ama 4 5 hafta npp cıkana kadar dökülme oldu bende şuan pct deyim bioxin serum falan aldım dökülme durdu gibi 

Kanka sana topikal finasteride lazım da tr eczanelerinde yok galiba belki majistral yapan eczane vardır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
m41a4, 18 saat önce yazdı:

Eğer saç kaybın testodan kaynaklanıyorsa fin bırakmak DHT artırır o da kötü. Ama NPP varken fin riskli. Fin kür sonuna kadar bırak PCT devam et veya dozunu düşür. NPP bırakıp sadece testoya dön veya NPP düşük tut. Kan testiyle DHT östrojen seviyelerini kontrol et. Genetik yatkınsan kürü riske atma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Kanka sana topikal finasteride lazım da tr eczanelerinde yok galiba belki majistral yapan eczane vardır

Cok araştırdım onu bulamadım kendim yapacaktım toz finasterid alamıyosun birazda zahmetli yaş 33 tipimizde yerinde şükür kel olmak istemedim vucut derdine😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Ferdikra, 4 saat önce yazdı:

Cok araştırdım onu bulamadım kendim yapacaktım toz finasterid alamıyosun birazda zahmetli yaş 33 tipimizde yerinde şükür kel olmak istemedim vucut derdine😂

Humanis minoxil icine 6 tablet.proscar kirip karistirdim %0.05 lik topikal fin oluyor minoxil icindeki alkol diger kimyasallar cozuyor bunu denicem bakalim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
m41a4, 24 dakika önce yazdı:

Humanis minoxil icine 6 tablet.proscar kirip karistirdim %0.05 lik topikal fin oluyor minoxil icindeki alkol diger kimyasallar cozuyor bunu denicem bakalim

Dene bakalım sonucu yaz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: crixus06
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 3 sene önce saç dökülmesi için finasterid kullandım günde 1.25 mg 4 e bölerek 1 yılın sonunda yan etkiler oluştu bende ilacı bıraktım ama geçmedi 2 yıldır devam ediyor gitmediğim doktor kalmadı hepsi kan değerlerime bakıp normal diyip yolluyor biraz araştırdıktan sonra pfs gibi bi durum varmış yabancı forumlarda okudum kesin bir ilacı olmadığı kesin bir çözümü olmadığını söylüyorlar bu sebeple bende hiçbir şey kullanmadım vücut kendini düzeltir diye ama olmadı. Bazıları HCG kullanıp iyileşmiş bu sebeple bende kullanmayı düşünüyorum pzt çrş cuma 250 IU şeklinde ama daha önce hiç enjeksiyon yapmadım kendime ve doktorlar reçete yazmıyor bu ilacı nasıl alabilirim ve enjeksiyonu nasıl yaparım ?
      YAŞADIĞIM YAN ETKİLER:
      Peniste hissizlik. Sabah  ereksiyonu olmaması kendiliğinden ereksiyon olmaması. Kadınsı yağ alımı (göbekte,kalçada,üst bacakta) Önceden saçlarım çok yağlı ve çok dökülüyordu ama artık kupkuru ve dökülmüyor. Ciltte kuruluk. Sürekli yorgunluk. Enerjisizlik. Anhedoni. Depresyon. Mutsuzluk. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 25 Boy 185 Kilo 85 Bu ilacı almadan önce 75 falandım ama hareketsizlikte var tabii daha önce spor geçmişim çok az oldu steroid vs hayatımda hiç kullanmadım.
      KAN DEĞERLERİM:
      Kreatinin : 0,84  Referans Değeri : 0,55-1,25 Üre : 15 Referans Değeri: 7-20 Glukoz: 77 Referans Değeri: 70-105 LH: 2,84 Referans Değeri: 1.5-9.3 FSH: 3,87 Referans Değeri: 1.4-18 TSH: 1.2 Referans Değeri: 0.35-5.50 Total Testo: 326 Referans Değeri: 197-669 Serbest T4: 1.42 Referans Değeri: 0.89-1,76 Prolaktin: 18.65 Referans Değeri: 2.1-17.7 Trigliserid: 104 Referans Değeri:  <150 HDL Kolesterol: 46 Referans Değeri: > 40 LDL Kolesterol: 94 Referans Değeri: < 100 psa: 0,66 Referans Değeri: 0-4 Estradiol(e2): 23 Referans Değeri: 0-39 Serbest Testo: 10,36 Referans Değeri: 6.75-50 (sadece bu 2024 e ait). Genel olarak değerlerim böyle Prolaktin hep referans aralığının bir tık üstü çıkıyor ama doktorlar 100 üzerinde değilse problem yok diyor, yaşıma göre testo düşük değil mi dedim normal dedi doktorlar bilmiyor bu durumla ilgili hiçbir şey çok çaresizim sizin tavsiyeleriniz neler olur. @metinav @Feladel
    • Yazan: Norvecli
      Herkese merhaba norvecte yasiyorum yeni uye oldum bende vucud gelistirmeciyim kendimce øyle spor hayatimiz olsun diye ben 2016 da 9 ayligina finasterid adli sac døkulmesini durdurmasi adli ilaci kullandim yan etki olarak eriksiyon bozukluklari sperm azligi gibi ama prospektørunde bunlar yaziyordu ayrica biraktiginda yan etkilerin ortadan kalkacagini yaziyordu ancak malesef benim gibi yuz binlerce insan var eriksiyon zorluklari kalici etki yasiyan amerikan forumlarini inceledim kurtulan cok az olmus bende onlardan birisiyim belki kurtulamiycam cogu kisi testosteron takviyeleri felan denemis igne proviron clomid gibi ve kur yapan arkadaslar sac døkulmesi icin kullananlar da var galiba aranizda bir iki konu gørdum lutfen yapmayin sagliginizla oynamayin malesef bu ilac Fda tarafindan onayli...sac psikolojisi yuzunden benim gibi yuz binler magdur var hem turkiyede hem dunyda kur yapacak arkadaslara benden sadece dostca bi uyari bu ilaci kullanipta yan etki gørmedim demeyin ilaci biraktiktan sonra da bir anda cøken insanlar var yapmayin erkekliginizden olmayin malesef bu ilac beyin hasarlarina kadar yol aciyor benim gøzumde kullandiginiz igneler bu ilacin yaninda masum...herkese kolay gelsin hicbirsey gøzunuzu karartmasin saglik bir baska øzellikle erkeklik utancimdan ne hallerdeyim bilemezsiniz bunu buraya yazmamin tek bi sebebi var sac ekim forumlarinada yazdim benim hayatim karardi belki bilmiyorum belki duzelecem ama sizler etrafinizdaki
    • Yazan: baltalı hano
      Öncelikle merhaba ben 2. kürümde tren acetat, testo prop, oxandrolone, stanozolol kürüne girmeyi düşünüyorum yanında vitamin olarak nutraxin mens multi, selenium, omega3, folik asit, demir çinko, benexol, testo fuel kullanıyorum, saç dökülmesi için önereceğiniz bir şeyler var mı? İnternette herkes dutasterid (avodart) öneriyor dht bloker olarak, tren androjen bir ilaç dht bloker kullanırsak treni bloklamış olmaz mıyız. Teşekkürler.
    • Yazan: tanrınıngazabı
      Merhabalar, 500mg testesteron cypionate kullanıyorum haftalık. Kür öncesi saç dökülmem yoktu. Küre başlar başlamaz elime saçlarım avuç avuç gelmeye başladı. Kan testimde vitamin mineraller referans aralıkta. 5mg Finasterid tablet içtiğimde saç dökülmem aniden duruyor ancak cinsel işlev direkt 0 a iniyor ölüyor. DHT olmadığından dolayı cinsel istek ereksiyon vs tamamen yok oluyor depresifleşiyorum mallaşıyorum.
      Hem saçlarımı kaybetmeden hem de cinselliğimi kaybetmeden yok mudur bu işin çözümü?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.