-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: lordboethiah
Herkese hayırlı günler sevgili Peptit Türkiye ailesi.
Hafta içi her gün sabah işe gitmeden evvel salonda 35dk kadar ağırlık idmanı yapıyorum. Tek bölge 3 set 8 tekrardan 4 hareket yapmama imkan tanıyor bu süre.
Beslenmemde pek problem yok, düzenli yiyorum. Makroları tutturmaya özen gösterirsem güzel de bir beslenme şekli.
Only testo kürüne girmeye karar verdim 15 haftalık.
Antrenmanları nasıl düzenlemeliyim? Hafta sonu uygunum daha uzun süreli idmanlar ekleyebilirim fakat hafta içi çok yoğun olduğumdan antrenman sürem ve rutinim bu.
Bana antrenman, beslenme ve kür üzerine tavsiyelerde bulunup yol gösterirseniz memnun olurum.
-
Yazan: Aksiyonist
Arkadaşlar merhaba, kısaca omzum kılcal damar patlaması olduğunu düşünüyorum bu nedir ? Ağır kilo ile sholder press yapınca da oluyor hafif kg ile yapınca da oluyor, sorun nedir tam olarak bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Her antreman sonunda böyle oluyor fotoğraf ekliyorum.
Not :Bu iyi hali bazen daha kötü olabiliyor 10 kg ile çalıştım çok fazla birşey olmadı, negatifi 3 saniye yaptım.
-
Yazan: profesyonelmasör
Merhaba öncelikle herkese
10 Haftalık Bulk Kürüne giricem.
Yaş 40
Boy : 175
Kilo : 81
Kullanmayı hedeflediğim ürünler :
2 Kutu Aburaihan Testosterone Enanthate 250mg 10 Ampul
2 Kutu Benelux Pharma Boldenon 250mg 10ml
5 Flakon Bvs Labs Growth Hormon 25iu
BCAA
Kreatin
Devedikeni
Enginar Hapı
Levotiron
Glukozamin
Omega 3
Multivitamin
B6
10 Hafta Boyunca Clean Bulk yapıcam.
Beslenme Antrenman Programı konusunda yardımcı olabilir misiniz?
-
Yazan: turkbalasi_0
Merhabalar kardeşlerim abilerim herkese sağlıklı sporlu günler cyponat boldenon küründeyim 15. Haftadayım indan programı söyle değiştirmek istiyorum
Pazartesi üst vucud güç idmanı
Salı alt vucud güç idmanı
Çarşamba ufak kardiyo ve karin
Perşembe üst vucud hipertrofi
Cuma alt vucud hipertrofi
Ne düşünüyorsun kür döneminde uygun olurmu
-