-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Prolaktin ve göğüs ucu büyümesi
Oluşturan:
TalipA, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: okanngkc
Merhaba arkadaşlar,
Kürümün 3.haftasındayım daha doz arttırmadım. Kür öncesi ve sonrası tahlil sonuçlarımı ekte paylaşacağım.
SORULARIM:
E2 çok mu yüksek endişelenmeli miyim? Yoksa heyecan yaratacak bir şey yok mu? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
500mg test e. 50mg deca 250mg boldenon KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Umicinaolaar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Son zamanlarda pumpta azalma vs gibi durumlardan ötürü bir tahlil vermek istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
3ml prop 100mg 3ml masteron 100 mg Kullanmaktayım tablet ürün kullanmıyorum ama tahlilde östrojenim korkunç derece yükselmiş ne gibi bir önlem almalıyım kürün 6.haftasındayım zaten 8.haftada kesip dinleneceğim sonrasında bulk kürüme başlayacağım ama bu yüksek östrojenin nedeni nedir nasıl kontrol altına alabilirim arimidex dozajlaması nasıl olmalı?
GEÇMİŞ SORUNLAR:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: swox
Merhaba değerli form üyeleri
Hali hazırda sol göğsümde çok ufak bi jinekomasti var şuan e2 kontrolüm altında jinekomasti büyük oranda küçüldü, biraz araştırmama göre büyüme hormonu var olan jinekomastiyi büyütüyomuş, ben de 2 aylık mk-677 kürüne girmeyi planlıyorum, deneyimleyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
Yazan: venus1
Arkadaşlar herkese merhaba,
En son yapmış olduğum kürden yaklaşık 2 ay geçti ve hala toparlanma sağlayamadım. Aksine durum daha da kötüye gidiyor. Şöyle ki son enjeksiyondan sonra yaklaşık 1 ay kadar bekledim ilacın tamamen kanımdan çıkması için, daha sonra ki 1 ay pct yaptım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Klomen günde 2 tablet (ilk 2 hafta 2 tablet son 2 hafta günde 1 tablete düşürdüm) Proviron günde 2 tablet (20 gün kadar kullandıktan sonra kestim) çinko magnezyum d vitamini b vitamini c vitamini demir omega-3 tribulus Yaklaşık olarak 35 gündür bu pct protokolünü uyguladım fakat hiçbir toparlanma hissetmedim. Pct ye başlamadan önce de kan vermiştim, bugün tekrardan kan verdim fakat durum çok üzücüydü. Daha önceki yapmış olduğum kürde herhangi bir pct yapmadan bile 1 aydan daha kısa sürede toparlamıştım. Testislerde atrofi meydana geldiğini de net bir şekilde görebiliyorum. Kür bitiminde bile hipofiz hormonlarının bir miktar olduğu ama pct den sonra tamamen kapandığını gözlemledim.
SORULARIM:
Klomenin böyle bir yan etki yaratması mümkün müdür? Sizce ne yapmalıyım?
-
Yazan: deluxes
Merhaba, arkadaşlar nasılsınız?
Merak ettiğim durumlardan birisi "Prolaktin Yüksekliği" flat görünüme neden olabilir mi?
Teşekkürler.
-