-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
%8-10 yağ oranı için bu kombin uygun mu?
Oluşturan:
metinkarayagci0, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan35
Beyler merhabalar,
24 haftalık bulk+def karışımı bir kür hazırladım, daha önce 5 den fazla kür yaptım kür geçmişim var.
1-4Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri) Her gün Sabah 2 tablet danabol Akşam 2 tablet danabol 4 iü gh 2/2 12.5 mcg T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD 5-10.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Her gün 5 iü gh 3/2 25 mcg bir tablet T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD 11-20.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml Rımabolan 1.5 ml Boldenone Hergün 6 iü gh 3/3 25 mcg bir tablet T4 Aromasin 12.5 mg haftada 3 gün 21-24.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1.5 ml Boldenone 1 ml tren enanhat Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Hergün 4 iü gh 2/2 25 mcg 1 tablet T3 Aromasin 12.5 mg haftada iki üç gün Sizden rica etsem bu kürde eksik kalan birşey varsa öneride bulunabilir misin?
-
Yazan: BBurak
Selamlar herkese, benden bu kadar arkadaşlar!
16 haftadır sürdürdüğüm yağ yakım ve recomp odaklı sürecimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kardiyo ve bisiklet yapmaktan gluteusum tabla gibi dümdüz oldu.
Başlangıç fotoğrafları ve finali sizlerle paylaşıyorum kilo değişimim: 94'ten 74'e, total yağ oranı değişimi de %20'ye yakın diye düşünüyorum. Ölümcül diyetler de yapsam aas'lerde kullansam her zaman kan tesi ile düzenli takip ile sağlığı 1. aşamada tutarak devam etmeye çalıştım. Artık mental ve fiziksel olarak devam etmek zor geldiği için gün itibari ile 3000 kalorilik (450c200p50f) bulk beslenmesine başladım.
Çok laf salatası yapmak istemedim, merak ettikleriniz olursa süreç hakkında şeffaf şekilde konuşuruz. Sizleri seviyorum, herkese hayırlı forumlar.
-
Yazan: goatmoon14
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kg: 114 Yağ : %25 Yaş : 21 SORUM:
İlk kürüm olacak definasyona yeni başladım, hangi testosteron esteri bende aromatize olmayarak yağ yakımı sağlar?
Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar,
Sabah aç karnına kardiyo yapmadan önce 4 IU GH kullanıyorum. Şimdi elime yohimbine geçti, kardiyo öncesi kullanmak istiyorum.
SORULARIM:
GH’in kan şekerini yükseltmesi, yohimbinin etkisini azaltır mı? İkisini aynı anda kullanmak mantıksız mı? Tüm yorum ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Eagle41
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Planlamam için sizlere danışmak istedim. Takribi 12 Haftalık bir kür süreci düşünüyorum. 3 yıl natural yaptım aşşağıda natural 79 kiloda resimlerde ekliyorum evlendikten sonra 84 kiloyum 2 sene aradan sonra tekrardan bu şekilde başlamak istiyorum siz değerli kardeş ve arkadaşlarımdan desteklerinizi rica ediyorum…
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
31 Yaş 170 Boy 84 Kg KÜR İÇERİĞİM HAFTALIK:
500 mg Testosteron p 500 mg Masteron p MCT VE SUPP.
Günlük Omega 3 Günlük C Vit. Günlük milk thistle complex Günlük D3 Günlük Calcium Günlük magnezyum + çinko polen + b12 + enginar suyu SORULARIM:
Kan değerlerime bakıldığında küre başlıyor olmam sizce uygun mu ? Kürüm için şurayı böyle yap dediğiniz önerler nelerdir? Eksik olarak gördüğünüz tamamlamak istediğiniz bir yer var mı? Mg yeterlimi max seviye ne olmalı? Siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimden sorularınızı ve cevaplarınızı desteğinizi rica ediyorum.
GÜNCEL FORM:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-