Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

goatmoon14

114 kg biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

goatmoon14    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kg: 114
  • Yağ : %25

SORUM:

İlk kürüm olacak definasyona yeni başladım, hangi testosteron esteri bende aromatize olmayarak yağ yakımı sağlar?

Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

• Şaşkın 1
  • Jest 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    956

Hepsi aromatize olur ve testosteronun öyle sanıldığı gibi ileri seviye yağ yakmaya yardımcı olduğu tamamen şehir efsanesidir. Sen bu kilolarda ilaçtan uzak dur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80

Merhaba, hamd olsun sen nasılsın?

bu kilo ile kür yapman seni tam tersi daha da geriye götürür, kesinlikle bol bol kardiyo ve definasyon yapmalısın.

İlaçtan uzak dur!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
goatmoon14    0
Komutan, 1 dakika önce yazdı:

Merhaba, hamd olsun sen nasılsın?

bu kilo ile kür yapman seni tam tersi daha da geriye götürür, kesinlikle bol bol kardiyo ve definasyon yapmalısın.

İlaçtan uzak dur!

teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491

Merhaba,

İlk kürünü yapıp yapmamak tamamen senin kararın. Ancak eğer başlamayı düşünüyorsan, sana en az zararla en fazla faydayı sağlayabilecek bazı fikirler sunabilirim — tabii bir arkadaş tavsiyesi olarak.

İlk kür öncesinde sağlam bir supplement (destek) kürü uygulayıp o süreci tamamladıktan sonra ilk kürüne başlamanı öneririm. Şahsen, sağlıklı ve etkili bir definisyon ya da yağ kaybı süreci yaşayabileceğin bir kombinasyon önereceğim. Aşağıda ürünlerin isimlerini ve linklerini paylaşıyorum. Ortalama iki aylık bir supplement kürü olup, maliyeti yaklaşık 2.000 TL civarındadır.

1. Supplementler.com Apt Control 120 Kapsül

2. One Up CLA 1250 Mg 60 Yumuşak Kapsül

3. Kingsize Nutrition Kupkuru Kombinasyonu

Bu üç üründen her birini günde 1’er servis olacak şekilde kullanırsan; diyet + spor + supplement kombinasyonu ile ciddi oranda yağ, su ve kilo kaybı elde edebilirsin.

Bu iki aylık süreci tamamladıktan sonra, aşağıdaki bağlantıdaki konuyu okuyup oradaki önerileri dikkatlice uygularsan, sonraki 2 ayda gözle görülür bir fiziksel dönüşüm elde etmen mümkün olacaktır:

Testo Prop - Masteron - Winstrol Kürü: Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şimdiden kolay gelsin, başarılar dilerim!

• Beğen 2
  • Vayyyy!! 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    73

kür tavsiye etmiyorum önce antreman yapmasını ve beslenmeyi çöz, şuan küre girsende çok bir şey değişmicek hormonlarına verdiğin zararla kalırsın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13
goatmoon14, 03.11.2025 - 08:58 yazdı:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kg: 114
  • Yağ : %25

SORUM:

İlk kürüm olacak definasyona yeni başladım, hangi testosteron esteri bende aromatize olmayarak yağ yakımı sağlar?

Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

birkaç ayını normal bir diyetle geçirmeni öneririm en az yüzde 15 bandına düşmeden ilaç kullanma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: mehmeteminerem
      İlk kürüm bu 1 aydır kullanıyorum ve ilk sıraladığım gruplar bitti.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kilom 130 Yaş: 20 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Masteron Trenbolone Npp Clenbuterol ŞUAN AKTİF DEVAM KÜRÜM:
      Testosteron 300mg Masteron 300mg Trenbolone 150mg Clenbuterol SORULARIM:
      Nelere dikkat etmeliyim? Npp yerine tren devam edeyim mi? 4-5ay kısa ester kür devam etsem sıkıntı olur mu? Göbek kısmı fazla sulu ve yumuşak ne yapmalıyım bu alanı yok etmek için? Korucu olarak önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: RAav
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: alibaba9
      Merhaba herkese,
      Kendim için ayrı bir topic de açayım dedim. Kendi adıma motivasyon kaynağı olur belki.
      SÜREÇ VE BANA DAİR:
      43 yaşındayım. Bir spor geçmişim yok.  Peptid konuları dolayısı ile forum ile tanıştım. 2-3 aydır reta kullanıyorum. KULLANIM DETAYLARI:
      Şu an çin retasında haftalık 2mg+1mg parçalı şekilde devam ediyorum. Fazlası çok fazla sindirim sorunu yapıyor (ishal, kusma, karın ağrısı vs. yaşadım geçmişte) Başka boş markalar yüzünden de vakit kaybettim 1 ay kadar. 104kg ile başlamıştım. Şu an 96kg. %27.8 yağ oranı veriyor xioami tartı.. Kilo nedeniyle klasik insulin direnci var zaten. Bir de sedef hastasıyım. anksiyete de var yıllardır dalgalı olarak.  Direnç antrenmanlarıyla tanıştım ilk olarak, @Fuhrerhocanın da tavsiyesiyle.  SUPPLEEMENT DETAYLARI:
      omega-3 d3k2 mag. bisglisinat. B complex NAC Glisin GÜNE DAİR SONUÇ:
      Kilo vermem yavaşladı reta'ya rağmen. Resimleri de ekledim. Yan Simit, göbek ve kalça yağ birikimi. jinekomasti zaten klasik. Bu yaştan sonra ne yapılabilir artık? Nasıl bir yol izlemek lazım, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye ve yardımlara açığım. Amaç fiziksel sağlığı arttırmak, yağ yakmak ve biraz daha düzgün eril bir fiziğe sahip olmak diyebilirim.
      Herkese sağlık ve huzur diliyorum.

• Yazan: Darkkarus
      Merhaba, 
      30 yaşındayım ve Boyum 1.85 , 2014-2020 yılları arası başla bırak başla bırak şeklinde hep vücut geliştirmenin natural olarak içinde idim. Daha sonra 5 yıl hiç spora gidemedim. 2025-Mart itibariyle haftada 4-5 gün hiç aksatmadan , antrenmanlarımı yapıyorum. 
      2026 Mayıs başında 130 KG ile artık natural ve yağlı olmaktan sıkıldığım için , haftalık 300 mg testo pripionate (önce dvpd sonra zphc marka ile ) + 2,5 mg Retatrutide şeklinde hayatımın ilk kürüne başladım. 

Haziran ayında Reta ‘ ya ara verdim , temmuz boyunca 5 mg ile devam ettim . Bu süreçte 12 haftalık testo pripionate 300 mg haftalık dozumu da tamamladım . Gidişattan oldukça memnunum aslında (testesteron kısa esterin her enjeksiyonda yarattığı ödem - ağrının 3-4 gün sürmesi dışında) , güncel 117 kg a düştüm , kas hatlarım belirginleşti , sırtım büyüdü omuzlarım  büyüdü biraz şekle şemale girdik kısacası . 
      Danışman hocam dedi ki , şimdi hiç kesmeden 12 hafta daha haftalık 500 mg testo ile devam edelim , elimde son bi 20 lik kısa ester flakon var o bitince , enantathe a geçeriz dedi, Retatrutide içinse ağustos ta 7.5 mg a çıkıp tamamlayarak bırakma niyetindeyim .Ayrıca bu 2. 12 haftalık döngüde 4 hafta günde 3 tablet zphc oxandrolone (Anavar) kullanmayı planlıyorum. kan tahlilinde herhangi bir problem çıkmadı , her şey yolunda , ara vermeden 2. 12 haftaya girmek mantıklı mıdır , nasıl bir yol izlemeliyim , tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum , saygılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp