Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

goatmoon14

114 kg biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

goatmoon14    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

  • Kg: 114
  • Yağ : %25
  • Yaş : 21

SORUM:

İlk kürüm olacak definasyona yeni başladım, hangi testosteron esteri bende aromatize olmayarak yağ yakımı sağlar?

Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

  • Şaşkın 1
  • Jest 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


GHOST    851

Hepsi aromatize olur ve testosteronun öyle sanıldığı gibi ileri seviye yağ yakmaya yardımcı olduğu tamamen şehir efsanesidir. Sen bu kilolarda ilaçtan uzak dur.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    57

Merhaba, hamd olsun sen nasılsın?

bu kilo ile kür yapman seni tam tersi daha da geriye götürür, kesinlikle bol bol kardiyo ve definasyon yapmalısın.

İlaçtan uzak dur!

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
goatmoon14    0
Komutan, 1 dakika önce yazdı:

Merhaba, hamd olsun sen nasılsın?

bu kilo ile kür yapman seni tam tersi daha da geriye götürür, kesinlikle bol bol kardiyo ve definasyon yapmalısın.

İlaçtan uzak dur!

teşekkürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    439

Merhaba,

İlk kürünü yapıp yapmamak tamamen senin kararın. Ancak eğer başlamayı düşünüyorsan, sana en az zararla en fazla faydayı sağlayabilecek bazı fikirler sunabilirim — tabii bir arkadaş tavsiyesi olarak.

İlk kür öncesinde sağlam bir supplement (destek) kürü uygulayıp o süreci tamamladıktan sonra ilk kürüne başlamanı öneririm. Şahsen, sağlıklı ve etkili bir definisyon ya da yağ kaybı süreci yaşayabileceğin bir kombinasyon önereceğim. Aşağıda ürünlerin isimlerini ve linklerini paylaşıyorum. Ortalama iki aylık bir supplement kürü olup, maliyeti yaklaşık 2.000 TL civarındadır.

1. Supplementler.com Apt Control 120 Kapsül

2. One Up CLA 1250 Mg 60 Yumuşak Kapsül

3. Kingsize Nutrition Kupkuru Kombinasyonu

Bu üç üründen her birini günde 1’er servis olacak şekilde kullanırsan; diyet + spor + supplement kombinasyonu ile ciddi oranda yağ, su ve kilo kaybı elde edebilirsin.

Bu iki aylık süreci tamamladıktan sonra, aşağıdaki bağlantıdaki konuyu okuyup oradaki önerileri dikkatlice uygularsan, sonraki 2 ayda gözle görülür bir fiziksel dönüşüm elde etmen mümkün olacaktır:

Testo Prop - Masteron - Winstrol Kürü: Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şimdiden kolay gelsin, başarılar dilerim!

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    60

kür tavsiye etmiyorum önce antreman yapmasını ve beslenmeyi çöz, şuan küre girsende çok bir şey değişmicek hormonlarına verdiğin zararla kalırsın

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: weoji0
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      4 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, bilgim vesaire iyi yıllardır ... hocamın podcastları ve peptid Türkiye'de okuyarak araştırarak ederek bilgi sahibi oldum ama henüz kür deneyimim olmadı ve bu işten keyif aldığım için (para kazanmasam bile) bu hayat tarzı bana göre olduğu için bir ileri seviyeye taşımak istediğim için küre girmeye karar verdim uzun zamandır düşünüyordum.
      Normalde başta 500 testo 500 bolde + armidex gibi ilk kür için çok fazla olan bir küre girecektim sonra en sonda kararım tamamen 250mg testo enantata kadar indi. İlk kürden çok şey beklemiyorum maksat vücudumu gözlemlemek istiyorum maddi durumum yeterli herhangi bir sorun etmez kür içinde bana bu. 12 hafta sürecek pazartesi cuma rotasyon yapacağım pazartesi sağ kalça cuma sol kalça öbür hafta pazartesi sağ uyluk cuma sol uyluk gibi bir rotasyon planladım ona göre şırınga seçimi vesaire yapacağım.
      Tek kafamın karıştığı durum ben kan tahlili nerede vereceğim, sağlık ocağında veriyorlar diye okudum serbest testo total testo lh, fsh, E2 gibi ama pek inanmadım açıkçası, ya özelden yapacağım ama çok fazla para da veresim gelmiyor pintiliğime denk geldi, veya bahane falan sunup devlet hastanesinden randevu mu alacağım? Randevu da 1 ay sonra falan çıkıyormuş sanırsam ki benim bu kasım ayının sonunda küre girmem gerekiyor. Yanıtlarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim. 
    • Yazan: Sinan35
      Beyler merhabalar,
      24 haftalık bulk+def karışımı bir kür hazırladım, daha önce 5 den fazla kür yaptım kür geçmişim var.
      1-4Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri) Her gün  Sabah 2 tablet danabol Akşam 2 tablet danabol 4 iü gh 2/2 12.5 mcg T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD  5-10.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Her gün  5 iü gh 3/2  25 mcg bir tablet T4 levotiron  Aromasin 12.5 mg EOD   11-20.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1ml Rımabolan  1.5 ml Boldenone   Hergün  6 iü gh 3/3 25 mcg bir tablet T4 Aromasin 12.5 mg haftada 3 gün  21-24.Hafta
      1.5ml testosteron enanthate 1.5 ml Boldenone  1 ml tren enanhat  Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Hergün  4 iü gh 2/2  25 mcg 1 tablet T3  Aromasin 12.5 mg haftada iki üç gün Sizden rica etsem bu kürde eksik kalan birşey varsa öneride bulunabilir misin?
    • Yazan: Bezgin
      Selam dostlar,
      Bir süredir düzenli olarak spor yapıyorum (1,5 Yıl) ve beslenmeme dikkat ediyorum. Şu anki formumdan genel olarak memnunum ama artık bir tık daha ileriye taşımak istiyorum. Hedefim biraz daha kas kütlesi kazanıp özellikle göğüs, omuz ve karın bölgesinde dolgun bir görünüm elde etmek. Antrenman düzenim haftada 3 gün ağırlık temelli (Full Body), beslenmem yüksek protein ve dengeli makrolarla ilerliyor. Ancak son zamanlarda gelişimim biraz yavaşladı gibi hissediyorum.
      Bu yüzden, bu seviyeden sonra nasıl ilerleyebilirim diye sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca, ufak destekler veya düşük doz steroid / peptid kullanımı hakkında tecrübeli arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum. Henüz böyle bir şeye başlamadım ama araştırma aşamasındayım mantıklı bir adım olur mu ? risk/fayda dengesi nasıl olur diye sizden fikir almak isterim.
      Aşağıda güncel formumu paylaşıyorum:

      Vücut Bilgilerim
      Ölçü / Bilgi Değer Yaş 26 Boy 181 cm Kilo 75 kg Yağ Oranı %10 Kol Ölçüsü 38 cm Bel Ölçüsü 78 cm Kullandığım Supplementler
      Ürün Not Whey Protein Antrenman sonrası 1,5 ölçek Kreatin Monohidrat Günlük 3 g Omega-3 Günde 1 kapsül Multivitamin Her sabah B12 Vitamini Haftada 3-4 kez 1 kapsül D Vitamini Günlde 1 kapsül C Vitamini Günlük destek amaçlı 1 kapsül ZMA (Çinko, Magnezyum, B6) Akşam yatmadan önce 1 kapsül Deve Dikeni (Milk Thistle) Haftada 2 bardak çay şeklinde. Şimdiden teşekkürler, herkese iyi antrenmanlar.
    • Yazan: BBurak
      Selamlar herkese, benden bu kadar arkadaşlar!  
      16 haftadır sürdürdüğüm yağ yakım ve recomp odaklı sürecimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kardiyo ve bisiklet yapmaktan gluteusum tabla gibi dümdüz oldu. 
      Başlangıç fotoğrafları ve finali sizlerle paylaşıyorum kilo değişimim: 94'ten 74'e, total yağ oranı değişimi de %20'ye yakın diye düşünüyorum. Ölümcül diyetler de yapsam aas'lerde kullansam her zaman kan tesi ile düzenli takip ile sağlığı 1. aşamada tutarak devam etmeye çalıştım. Artık mental ve fiziksel olarak devam etmek zor geldiği için gün itibari ile 3000 kalorilik (450c200p50f) bulk beslenmesine başladım.
      Çok laf salatası yapmak istemedim, merak ettikleriniz olursa süreç hakkında şeffaf şekilde konuşuruz. Sizleri seviyorum, herkese hayırlı forumlar.
         
    • Yazan: Eagle41
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Planlamam için sizlere danışmak istedim. Takribi 12 Haftalık bir kür süreci düşünüyorum. 3 yıl natural yaptım aşşağıda natural 79 kiloda resimlerde ekliyorum evlendikten sonra 84 kiloyum  2 sene aradan sonra tekrardan bu şekilde başlamak istiyorum siz değerli kardeş ve arkadaşlarımdan desteklerinizi rica ediyorum…
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      31 Yaş 170 Boy 84 Kg KÜR İÇERİĞİM HAFTALIK:
      500 mg Testosteron p 500 mg Masteron p MCT VE SUPP.
      Günlük  Omega 3  Günlük C Vit. Günlük milk thistle complex Günlük  D3 Günlük Calcium  Günlük magnezyum + çinko  polen + b12 + enginar suyu SORULARIM:
      Kan değerlerime  bakıldığında küre başlıyor olmam sizce uygun mu ? Kürüm için şurayı böyle yap dediğiniz önerler nelerdir? Eksik olarak gördüğünüz tamamlamak istediğiniz bir yer var mı? Mg yeterlimi max seviye ne olmalı? Siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimden sorularınızı ve cevaplarınızı desteğinizi rica ediyorum.
      GÜNCEL FORM:
       
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×