Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sinan35

6 aylık bulk+definasyon kürü planladım! desteğinize ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

Sinan35    4

Beyler merhabalar,

24 haftalık bulk+def karışımı bir kür hazırladım, daha önce 5 den fazla kür yaptım kür geçmişim var.

1-4Hafta

• 1.5ml testosteron enanthate
  • 1ml deca
  • Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri)
  • Her gün 
  • Sabah 2 tablet danabol
  • Akşam 2 tablet danabol
  • 4 iü gh 2/2
  • 12.5 mcg T4 levotiron
  • Aromasin 12.5 mg EOD 

5-10.Hafta

• 1ml deca
  • Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri
  • Her gün 
  • 5 iü gh 3/2
  •  25 mcg bir tablet T4 levotiron 
  • Aromasin 12.5 mg EOD  

11-20.Hafta

• 1ml Rımabolan 
  • 1.5 ml Boldenone  
  • Hergün 
  • 6 iü gh 3/3
  • 25 mcg bir tablet T4
  • Aromasin 12.5 mg haftada 3 gün 

21-24.Hafta

• 1.5 ml Boldenone 
  • 1 ml tren enanhat 
  • Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri
  • Hergün 
  • 4 iü gh 2/2
  •  25 mcg 1 tablet T3 
  • Aromasin 12.5 mg haftada iki üç gün

Sizden rica etsem bu kürde eksik kalan birşey varsa öneride bulunabilir misin? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    279

AI planlaman çok kötü; böyle bir planlama yok. Fakat zaten 5 kür tecrüben olduğuna göre, vücudunun ilaçlara verdiği tepkiye göre AI planlaması yapmışsındır diye düşünüyorum. Artık işler senin için daha spesifik ve özel bir hal almış, çünkü her ilaç her insanda aynı aromatizasyon tepkisini vermez; her AI da her insanda aynı şekilde baskılama yapmaz. Bu aşamada 5 kür geçmişi olan birinin kür ve AI planlaması sorması bence çok mantıksız oluyor.

Deca dick sorunun yoksa, prolaktinden de müzdarip değilsen bence deca uzatılmalı. 10 karbon dizilimli decayı 10 hafta tutmanın mantığını anlamıyorum. Libido sorunun yoksa ve sağlığını riske atacak bir durum yoksa uzat; ben en azından 14–15 hafta düşünürüm decayı. Ne yani 10 hafta yaptın dick olmadın, 15 hafta yaptın şartel indi böyle bir mantığı yok ilacın :).

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    4

Hocam deca uzattığım zaman aşırı bir testis ağrısı oluyor o yüzden 15 haftadan 10 haftaya çektim, tereddütlerimden biri de buydu zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    279
Sinan35, 15 dakika önce yazdı:

Hocam deca uzattığım zaman aşırı bir testis ağrısı oluyor o yüzden 15 haftadan 10 haftaya çektim, tereddütlerimden biri de buydu zaten 

Enjeksiyon sıklığı ve bütçe dert olmazsa npp yapman daha mantıklı öyleyse. Hızlı girer hızlı çıkar. Kendine göre ayarlama yapman çok iyi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491

1) PCT eksik. 24 hafta çok uzun testosteron baskılanması ciddi olacak. Kürü bitirdikten hemen sonra PCT başlatmazsan kas kaybı libido düşüşü depresyon vb. sorunlar yaşarsın.

2) Karaciğer koruması göremedim. Her gün Liv-52 veya NAC + Milk Thistle kullan.

3) Kolesterole dikkat et. Omega-3 + Citrus Bergamot veya Niacin eklemeyi düşün. (Ekstra cardio yap haftada 3-4 gün kan akışını hızlandırır.)

4) Kan basıncı ve ödem için. Hawthorn Berry + Celery Seed Extract kullan tuz alımını azalt veya kes.

(Kürlerde benim ilk ve öncelikli dikkat ettiğim şey ürün kombinasyonları veya mg ziyade koruyuculardır. Herkesin planlaması herkese uymayabilir ama herkesin mutlaka koruyucu ve destekleyici ürünler kullanması gerektiğini düşünürüm. O yüzden ben planlama veya kombinasyon mg yerine kür öncesi sırası ve sonrasında vücut sağlığını ön planda tutarım.)

Kolay gelsin kardeşim. 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    279
AS1L, 14 dakika önce yazdı:

1) PCT eksik. 24 hafta çok uzun testosteron baskılanması ciddi olacak. Kürü bitirdikten hemen sonra PCT başlatmazsan kas kaybı libido düşüşü depresyon vb. sorunlar yaşarsın.

3) Kolesterole dikkat et. Omega-3 + Citrus Bergamot veya Niacin eklemeyi düşün. (Ekstra cardio yap haftada 3-4 gün kan akışını hızlandırır.)

4) Kan basıncı ve ödem için. Hawthorn Berry + Celery Seed Extract kullan tuz alımını azalt veya kes.

(Kürlerde benim ilk ve öncelikli dikkat ettiğim şey ürün kombinasyonları veya mg ziyade koruyuculardır. Herkesin planlaması herkese uymayabilir ama herkesin mutlaka koruyucu ve destekleyici ürünler kullanması gerektiğini düşünürüm. O yüzden ben planlama veya kombinasyon mg yerine kür öncesi sırası ve sonrasında vücut sağlığını ön planda tutarım.)

Kolay gelsin kardeşim. 💪

Tuz kesmek saçma değil mi :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198

500 testo 400 deca 400 rimo yapıstır geç 1ml deca pek bisey katmaz vucuduna soktuguna degmeli dostinex ve aromasin gibi ilacları teste göre kullanman daha dogru yoksa decadan cok bunlar libidonu baskılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    4
AS1L, Bir saat önce yazdı:

Kolay gelsin kardeşim. 💪

Hocam teşekkür ederim, benimde önceliğim koruyucular ve koruyucular için ilaçlar kadar para harcadım, dediklerinizden fazlası mevcut, pct içinde ovitrelle, tamoksifen ve klomen kullanmayı düşünüyorum.

Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

500 testo 400 deca 400 rimo yapıstır geç 1ml deca pek bisey katmaz vucuduna soktuguna degmeli dostinex ve aromasin gibi ilacları teste göre kullanman daha dogru yoksa decadan cok bunlar libidonu baskılar

Hocam teşekkür ederim deca için dojazda benimde çok tereddütlerim var lakin 10 haftadan fazla yada haftalık 2 ml gectigim zaman sonlarq doğru aşırı bir testis ağrısı oluyor uykudan uyandıracak şekilde, bu yüzden haftalık ovitrelle kullanmak zorunda kaldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491
BBurak, 27 dakika önce yazdı:

Tuz kesmek saçma değil mi :D 

Kardeşim tuz kesmek saçma değil. Kürde zaten su tutumu + ödem + tansiyon riski yüksek sodyum da bunların tetikçisi. Günlük 1-2 g doğal gıdalardan gelen tuzla idare edilebilir. Kür bitince yavaş yavaş geri eklersin. Deneyen herkes farkı görür sen dene bak. Kolay gelsin.. 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
Sinan35, 58 dakika önce yazdı:

Hocam teşekkür ederim deca için dojazda benimde çok tereddütlerim var lakin 10 haftadan fazla yada haftalık 2 ml gectigim zaman sonlarq doğru aşırı bir testis ağrısı oluyor uykudan uyandıracak şekilde, bu yüzden haftalık ovitrelle kullanmak zorunda kaldım 

Şöyle yap 5000 iu hcg falan bulursan günlük veya gün aşırı 500iu hcg yap hem testis sorununu çözersin hemde deca gibi bi ilaçta sorun yasamamıs olursun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dogan123
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulktan önce yağ oranımı %10-12 ye çekmeye çalışıyorum. Bu ikinci kürüm olacak. İlk kürümü bitirdim cruise dönemindeyim şuan 150mg testosteron kullanıyorum. Hedefim uzun süre boyunca yağ oranımı çok yükseltmeden büyümek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.77cm Kilo: 84 Yağ: %15 KÜR İÇERİĞİM: (24 hafta boyunca)
      Testosteron enantat - 525mg (günde 75mg) GH - 6iu(günde) Aromasin (Dozu kan testine göre ayarlayacağım) SON 12 HAFTA:
      Trenbolon acetate - 70mg (haftada) BESLENME VE DİĞER:
      Kilo koruma kalorimin üstüne +500 kalori  Yağ 60g protein 160g kalanı karb. Günde 20dk aç karnına zone 2 kardiyo telmisartan,omega3,empagliflozin,ezetimib 4L su Sizce bir değişiklik yapmaya gerek var mı, varsa neler yapılabilir? 
    • Yazan: Sinan35
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: Dağaslanı
      Herkese merhabalar,
      Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:

• Yazan: mehmeteminerem
      İlk kürüm bu 1 aydır kullanıyorum ve ilk sıraladığım gruplar bitti.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kilom 130 Yaş: 20 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Masteron Trenbolone Npp Clenbuterol ŞUAN AKTİF DEVAM KÜRÜM:
      Testosteron 300mg Masteron 300mg Trenbolone 150mg Clenbuterol SORULARIM:
      Nelere dikkat etmeliyim? Npp yerine tren devam edeyim mi? 4-5ay kısa ester kür devam etsem sıkıntı olur mu? Göbek kısmı fazla sulu ve yumuşak ne yapmalıyım bu alanı yok etmek için? Korucu olarak önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp