-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
laboratuvar Test sonuçları cruise dönemi
Oluşturan:
Olucakgibi, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: predacing
Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar,
Kür içi kan tahlillerimde bana öneride bulunacağınız konular var mıdır?
İlk kürümün 6. haftası :
250mg enantat 200mg masteron enantat Kişisel detaylar:
Kilo 90 Yağ oranı 20-23 Yaş 21 Testo Kan tahlilini enjeksiyondan 5 gün sonra verdim.
-
Yazan: erkansahn
Abilerim kardeşlerim saygı değer hocalarım hepinize selamlar..
04 Aralık 2023 tarihinde başladığım;
Testo enant. deca dianabol Kürümün 4. haftasında dianabole ve 10. haftasında decaya veda ettim ve bir önceki kan sonuçlarımla 5 gün sabah akşam klomen + 3 gün de 1 yarım tablet dostinex kullandım. 7. haftada kürüme dahil ettiğim boldenon ve ilk günlerden beri eksik etmediğim testo enantat ile yoluma devam ediyorum. Şuan 14. haftanın sonundayım ve 15. haftaya aynı şekilde girip kendimi test. prop. ile 4 hafta dinlendirmek istiyorum.
İlk sorum testo propionat hakkında olacak ne kadar dozda kullanmalıyım trt dozuna erişebilmem için zira 4 hafta sonunda küre kaldığım yerden devam etmek istiyorum. İkincisi ise geçen hafta yaptırdığım laboratuvar sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz? @rastlantisal @otopsicikedi
Şimdiden teşekkür ederim...
-
Yazan: starlnk35
Merhaba, 30 hafta haftalık Testo Enath. 500 mg Primobolan 200mg kullandım. Son iki hafta testoyu 250mg düştüm. Son enjeksiyonun 20gün sonra kan verdim. Değerli bilgi ve önerilerinizi bekliyorum. @rastlantisal @metinav @Askabar @otopsicikedi
-
Yazan: ed4wert4
Merhabalar öncelikle 1,5 yıldır vücut geliştirme yapıyorum bundan 6 ay önce ostarine deneyimim oldu bunun dışında ilaç kullanmadım, özellikle okul açıldığından beri gün içinde sürekli yorgun ve uyumaya istekli oluyordum aynı zamanda libidoda azalma var eskisi gibi değil bazı şeyler. Kasımın 29unda ne olduğunu anlamak için kan verdim fakat vize haftamın son sınavından 1 gün sonra verdim ve kan verdiğim günün 1 gün öncesi çok az uyku ile idman yaptım. testlerden emin olmak için vize haftamdan 1 hafta sonra uykumu almış bir şekilde son idmandan 3 gün sonra bir test daha verdim. aşağıya bırakıyorum tesleri ilk test Kasım 29 2. test Aralık 4
2 testte de ortak olan şey Prolaktinin yüksek olması, sanırım sınav haftamın stresinden dolayı ilk testteki prolaktin daha yüksek. vücudumdan bahsedecek olursam kollarım ve omuzlarım damar damar olmasına rağmen bel bölgem ve bacaklarım yağlı ne zaman kilo alsam ilk bu bölgelerden alırım. Prolaktine müdahale gerekiyor mu hayat kalitemi bozuyor yardımcı olursanız sevinirim. @Rdm
-