-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Pisboğazlık sorunum ve definasyon kürü geçişi
Oluşturan:
Testomami, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: apoaziz
Merhaba abilerim saygılarla,
Önümüzdeki hafta bulk kürüne başlayacağım.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg testosteron 500 mg boldenon Kendimden bahsedeyim 1.5 sene aralıksız yapıyorum body daha önce mk677 Sarms dışında birşey kullanmadım çocukluğumdan spor hayatımda var. Siz bilgili abilerim yaşım erken olduğu için muhakkak uyarır anlıyorum ama gerçekten bu konuda kesin kararım teşekkür ederim yine de.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy : 173 Yaş : 20 kilo : 62 Yağ oranı : %10-13 SORULARIM:
Beslenme için kilomun 5 katı karbonhidrat 3 katı protein 1 de yağ almam mantıklı mı? Antrenman sistemim nasıl olmalı? Teşekkür ederim saygılarla.
-
Yazan: BBurak
Selam arkadaşlar,
1 seneden uzun süredir forumda aktifim ve geçen zamanlara nazaran son zamanlarda çok daha fazla “yeni başlayan, ilk kür” başlığı gördüğümü fark ettim. Bu yüzden hem bir nebze forumu aktif tutmak, hem etkileşim almak hem de kaynaşmak maksadıyla refeed günümü sizlerle paylaşmak istedim.
Bu başlığı bu akşama kadar yediğim öğünlerle günceller, yarın sabah da kilo değişimi ile kapatırım diye düşünüyorum. Siz de bu başlık altında bozma günlerinizde yediklerinizden, gün içinde tükettiğiniz öğünlerden, vücut geliştirme yaparken uyguladığınız alternatif tariflerden bahsederseniz; hem gözümüz gönlümüz açılır hem de bir şeyler öğreniriz diye düşünüyorum.
-
Yazan: Sparta34
selamlar arkadaşlar. Definasyonda anapolon kullanımı uygun olur mu sizce? Danabol kadar olmasa da su tutuyor diye biliyorum ancak bu suyu sadece kasda tutmuyor mu deri altınıda mı sulandırıyor @rastlantisal
-
Yazan: Emrey0y0
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftalık 500 testo 400 bolde 300 tren alıyorum 1 ay il dışına cıktım beslenme kötüydü su tuttum biraz 14 gün boyunca 0 karb ilerlemeyi düşünüyorun nasıl bir beslenme programı tavsiye edersiniz?
-
Yazan: ardaesat
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Naturel olarak spor yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Kür yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.
-