-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Pct sonrası yeni kür süreci
Oluşturan:
Delapuente, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: turki_healer
Arkadaşlar boyum 177 kilom 70, hafif spor yapıyorum çünkü zamanım yok. Günde yaklaşık 1 saat salonda oluyorum. Kaslı bir vücut hayalim yok ama ne kadar kilo alırsam alayım ince yapılı olmaktan kurtulamıyorum. Önerebileceğiniz, göbeksiz hacim aldıran bir kür var mıdır? Önceden teşekkürler.
-
Yazan: mustafasokmez
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
İş yoğunluğumdan sebep 3. hafta itibarı ile kürümü bitirme kararı aldım.
KÜR İÇERİĞİM: (10 HAFTA)
Testosteron Propionate 300 mg Masteron 300 mg Npp 300 mg Winstrol 30 mg Kan tahlili yapıp verdiğimde pct gerekmediğini düşündüm. Sağlık personeli olduğum için az çok bilgim vardı bazı şeylerde kür öncesi 360 olan total testosteron değerim tahlil verdiğimde 150 çıktı ( alt sınır 200 )
SORULARIM:
Total testosteron değerim referans değerine girer mi? Lh ve fsh toparlar mı? Tüm cevaplara için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: arkinyo1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
175 boy 60 kilo KÜR İÇERİĞİM:
Decadurobolin Testosteron Enant. Turinabol SORULARIM:
NAC milk thistle falan her şeyim tam ancak turinabolün gene bana bir zararı olur mu? 12 haftalık kürümde tamamında kullansam olur mu olmaz mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Adilskywalker
Herkese merhaba,
8 aydır hiç bir madde kullanmıyorum fakat son 2 aydır jinekomasti oluştu, kan değerlerimi aşağıda paylaşacağım bilgi sahibi olan büyüklerim yardımcı olursa çok sevinirim, ürolog anormallik yok diyor elbette ben endokrine de çıkacağım. Bozuk olan değerler için fakat son 2 ayda olması en ufak beze yokken ilginç geldi.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: fitjoy
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Clen bulk yapmak istiyorum ve bunun için programlama yaptım! Sizden ricam eksik varsa düzeltmeniz.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg testo enantath haftalık 200 mg masteron haftalık 2-4 ui hgh 3500/5000 kalori kademeli çıkıp inerek gideceğim SORULARIM:
Bu kürü 20 hafta kullanmayı düşünüyorum sizce uygun mu? Kuru büyüme hedefim var masteron kısa ester mi uzun ester mi kullanmalıyım? Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-