-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Önerilen İletiler
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Delapuente
Herkese merhaba
En son kürümü 2024’te tamamlamış ve pct ile süreci sonlandırmıştım. Ardından yaşadığım omuz ve bel sakatlıklarından ötürü neredeyse 2 yıl boyunca verimli idman yapamadım. Haliyle kürlere ve süreçlere de uzak kaldım. Bu sürede baya bir değişiklik de olmuş gördüğüm kadarıyla.
Eylül başından itibaren idman/öğün düzenimi tekrar sağlayabildim ve haliyle bünye tekrar o gümbür gümbür periyotları istiyor. Lakin yaş artık 37 olduğu için daha temkinli hareket etmek zorundayım. Mevcutta 183 boy, 99 kg olarak açıkçası geçmişte de en verim aldığım kür olan Sustanon-Rimobolan gitmeyi düşünüyorum fakat bilgileri tazelemek ve yeniliklerden haberdar olmak adına fikirlerinize ihtiyacım var sürecimi başlatmak ve ilerletmek adına.
-
Yazan: neON
Merhabalar, 30 haziran tarihinde jinekomasti ameliyatı olmaya karar vermiştim ve doktorum bu süreçte testosteron dahil tüm aas'leri kesmemi istemişti. Aktif kürdeyken herhangi bir pct veya cruise yapmadan kürü sonlandırmıştım. 7 Ağustos tarihine kadar çok iyi takip edilmeyen bir beslenme ve sıfır hormon desteği ile antrenmanlarıma devam ettim. Bu süreçte herhangi bir güç kaybı yaşamadım aksine her ne kadar psikolojik olduğunu düşünsem de güçlendiğimi fark ettim. (son kür tamamen kısa esterdi.)
7 Ağustos tarihinde jinekomasti ameliyatımı gerçekleştirdim. Ameliyatın üzerinden tam olarak 1 ay geçti. Korse çıkarıldı, son kontrol yapıldı ve doktorum spora, eğer istiyorsam da ilaçlara geri dönebileceğimi söyledi.
Bu 2.5 - 3 aylık süreçte doğal olarak 1 aylık antrenmansızlık ve iki buçuk aylık hormonsuzlukla beraber hem adelelerim küçüldü hem de vücudum yağlandı. (30 hazirandan beri 4-5 kilo verdim.)
İlerleyen sürecimi, recomp yaparak hem kas hafızamı tetikleyip hem de fazlalık yağlarımı yakarak geçirmeyi planladım.
Bu süreçte EOD (gün aşırı) 1ml testo prop 1ml maste prop 0.5ml npp (wins'in eklem kuruluğunu rahatlaması adına.) ilk dört hafta 30mg winstrol (her gün) Kullanmayı düşünüyorum. (Tahmini 8 hafta sürdüreceğim. Dozları oynamaktansa uzun vadede iyi bir form tutmayı planlıyorum.)
Size göre bu plan okey mi yoksa değiştirmeli ya da ufak dokunuşlar yapılmalı ?
(1.5 yıldır aktif blast-cruise yapan bir insanım. Winstrol harici tüm ilaçları bu dozajlardan daha yüksek kullanmışlığım mevcut, bu sebepten dolayı vücudumun hangi ilaca nasıl tepki verebileceğini az buz kestirebiliyorum.)
Tüm bu olaylardan önce ki ve şuan ki formumu aşağıya bırakıyorum. Okuduğunuz ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
-
Yazan: MrJoker
Herkese merhabalar,
Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
KÜR İÇERİĞİM:
Test propionate [ 1_10 haftalar ]
Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
-
Yazan: LegendFingerst
merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140
extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum
-
Yazan: AtesTamer
Değerli hocalarım öncelikle selamlar,
Yaklaşık 2.5 senedir düzensiz, son 1.5-2 senedir ise daha düzenli şekilde fitness ile uğraşıyorum. Bu süreçte toplam 4 farklı program uyguladım. İlk olarak 5x5 ile başladım, ardından Hypertrophy no:1 yaptım. Sonrasında bir dönem evde çalıştığım için vücut ağırlığı ve birkaç ekipmanla hazırladığım, her bölgeyi haftada 1 kez çalıştırdığım bir program uyguladım. Şu an ise yaklaşık 1 aydır Hypertrophy Max programına başladım.
Boyum 168, kilom 67, yaşım 27. Göğüs ve bacak bölgem her zaman en zor gelişen bölgelerim oldu ve hâlâ öyle hissediyorum. Hatta eklediğim fotoğraflar bacak idmanı sonrası çekildi. Açık konuşmak gerekirse bu süreçteki en büyük eksiğim beslenme oldu. Maddi durumdan dolayı beslenmem çok düzensiz ilerledi. İmkan olduğunda günlük ortalama 300-350 gr karbonhidrat ve 80-100 gr protein alabiliyorum ama sürekliliği sağlayamıyorum. Supplement de bu yüzden hiç kullanmadım; düzgün beslenemezken supplementin çok mantıklı olmadığını düşündüm.
Asıl merak ettiğim şey şu: Tüm bunlara rağmen formumun gerçekten kötü olup olmadığını anlayamıyorum. Kendime karşı fazla mı acımasızım, yoksa gerçekten geri mi kaldım emin olamıyorum. Son zamanlarda bu düşünce moralimi ciddi şekilde düşürmeye başladı ve salona gitme isteğimi bile etkiliyor. Fotoğrafları ekliyorum ama öncesi fotoğraflarımı bulamadım maalesef, tecrübeli arkadaşların objektif yorum ve tavsiyelerini gerçekten merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
FORM CHECK:
-