Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

goingforthepower

Sustanon bu spor için uygun olmayan bir ilaçmıdır

Önerilen İletiler

Arkadaşlar sizce sustanon bu spor için uygun olmayan bir ilaçmıdır? farklı esterleri dolayısı ile gelişim düzeyini etkiler mi? kullanıp iyi sonuç alan var mı? sizce enhantattan daha mı zararlı? ne gibi etkiler/yanetkiiler aldınız paylaşır mısınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

otopsicikedi    1.511
goingforthepower, 5 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar sizce sustanon bu spor için uygun olmayan bir ilaçmıdır? farklı esterleri dolayısı ile gelişim düzeyini etkiler mi? kullanıp iyi sonuç alan var mı? sizce enhantattan daha mı zararlı? ne gibi etkiler/yanetkiiler aldınız paylaşır mısınız?

Kendin biraz araştırmayı denesen forumda yazıyo bunlar.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
goingforthepower, 27 dakika önce yazdı:

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315

5. Kürüme başladım  şuana kadar sustanon harici testo kullanmadım

seven var sevmeyen var diğer testo lara göre enjeksiyon belki biraz daha ağrılı olabiliyormuş bende en fazla iki gün ağrı oluyor sonrası sefa

diğer testo ları kullanmadığım için kıyaslama yapamam ama içinde farklı ester ler bulundurduğu için psikolojik etkisi falan var diyenler var 

Bana göre steroid küründe ki en önemli parça testodur bende kesinlikle güvenilir olduğu için tercih ediyorum bunun haricinde farklı ester ler var ve beni hem büyütüyor hemde yağdan yakmama yardımcı oluyor, şuan deca kürümün 5. Haftasındayım ilk 3 hafta only susta olarak geçti deca daha 2 haftalık ve kesinlikle açılmamıştır, Toplamda 3 kg aldım ve kür başlangıcı ile kıyaslarsam daha hacimli ve belirgin hatlara sahibim

tabi bu benim görüşüm dediğim gibi diğer testo ları hiç kullanmadım ve kıyaslama yapamıyorum

Üst yorumda bayT hocam sustanon a dahil ve varsa paylaşmış hepsini okumanı tavsiye ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
mcanmeco, 12 dakika önce yazdı:

5. Kürüme başladım  şuana kadar sustanon harici testo kullanmadım

seven var sevmeyen var diğer testo lara göre enjeksiyon belki biraz daha ağrılı olabiliyormuş bende en fazla iki gün ağrı oluyor sonrası sefa

diğer testo ları kullanmadığım için kıyaslama yapamam ama içinde farklı ester ler bulundurduğu için psikolojik etkisi falan var diyenler var 

Bana göre steroid küründe ki en önemli parça testodur bende kesinlikle güvenilir olduğu için tercih ediyorum bunun haricinde farklı ester ler var ve beni hem büyütüyor hemde yağdan yakmama yardımcı oluyor, şuan deca kürümün 5. Haftasındayım ilk 3 hafta only susta olarak geçti deca daha 2 haftalık ve kesinlikle açılmamıştır, Toplamda 3 kg aldım ve kür başlangıcı ile kıyaslarsam daha hacimli ve belirgin hatlara sahibim

tabi bu benim görüşüm dediğim gibi diğer testo ları hiç kullanmadım ve kıyaslama yapamıyorum

Üst yorumda bayT hocam sustanon a dahil ve varsa paylaşmış hepsini okumanı tavsiye ederim 

Benim de çok sevdiğim bir üründür sustanon. Şuan zulamda 60 kadar var galiba. Genelde bulk da only sustanon ile yapıyorum biliyorsunuz. Cilt yağlanması yaptığında da enhantate geçiyorum. 1 ay enhantate ile gidip TRT doz ile dinleniyorum. Propionateye göre daha az ödem yapıyor. 

Tek tavsiyem, sustanon kürünün sonuna 4 hafta enhantate eklemeniz. PCT daha garanti olmuş oluyor. Onda da favorim iran enhantate. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Benim de çok sevdiğim bir üründür sustanon. Şuan zulamda 60 kadar var galiba. Genelde bulk da only sustanon ile yapıyorum biliyorsunuz. Cilt yağlanması yaptığında da enhantate geçiyorum. 1 ay enhantate ile gidip TRT doz ile dinleniyorum. Propionateye göre daha az ödem yapıyor. 

Tek tavsiyem, sustanon kürünün sonuna 4 hafta enhantate eklemeniz. PCT daha garanti olmuş oluyor. Onda da favorim iran enhantate. 

Sustanon diyince çoğunluk olarak nefret var, kime sorsam ödem,, ağrı,, su topluyor,, enantath daha iyi genelleme yapmayım ama benim çevremde bu şekilde bi algı var

Birkaç gün önce muhabbeti oldu salonda sustanon kullanıyorum dedim  eleman başladı kötülemeye ve işin garip tarafı daha önce hiç kullanmamış duyduklarını bana aktarıyor çok garip, kimler ne niyetle kötülüyor hala bilmiyorum

Abi bu arada zulan sağlammış bende önümüzdeki yılın ilk aylarında toplamaya başlarım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
mcanmeco, 4 dakika önce yazdı:

Sustanon diyince çoğunluk olarak nefret var, kime sorsam ödem,, ağrı,, su topluyor,, enantath daha iyi genelleme yapmayım ama benim çevremde bu şekilde bi algı var

Birkaç gün önce muhabbeti oldu salonda sustanon kullanıyorum dedim  eleman başladı kötülemeye ve işin garip tarafı daha önce hiç kullanmamış duyduklarını bana aktarıyor çok garip, kimler ne niyetle kötülüyor hala bilmiyorum

Abi bu arada zulan sağlammış bende önümüzdeki yılın ilk aylarında toplamaya başlarım 

Sustanon kullanan kişinin dolabında evigen de olmazsa olmazdır :)

1ml için 0,5ml evigen eklediğinde sıfır ödem :)

Ya aklıma geldikçe topladım. Eczacı çevre de yardımcı oldu. Kafi miktar olduğuna kanaat getirip durdum. Genelde 10-12 hafta sustanon sonra enhantate oluyor bende. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. sustanonu şu anlık bölerek kullanıyorum. streçfilmle geri kapatıyorum ağzını. siz nasıl bölüyorsunuz? içinden çektikten sonra streçfilmle kırık tüpü dolabıma dikkatlice koymam sonrasında açıp enjektöre çekmemde sıkıntı olur mu? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    104
goingforthepower, 10 dakika önce yazdı:

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. sustanonu şu anlık bölerek kullanıyorum. streçfilmle geri kapatıyorum ağzını. siz nasıl bölüyorsunuz? içinden çektikten sonra streçfilmle kırık tüpü dolabıma dikkatlice koymam sonrasında açıp enjektöre çekmemde sıkıntı olur mu? 

Evet olur tabiki sterilliğini bozuyorsun. Ampülü kır ayrı ayrı enjektörlere ilacı çek. Sustanon iyidir ama bir süre sonra alt ast yükseltebiliyor takip etmekte fayda var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.