Herkese merhabalar;

Öncelikle aranıza yeni katıldım yaşım 29, daha önce 4 yıl kadar yapıp çeşitli sebeplerden bıraktığım(Sağlık değil) vücut geliştirmeye tekrar başladım. Geçtiğimiz süre zarfında hiç kür tecrübem olmadı ve ilk kürümü yapmaya karar verdim. Bel ve göbekte yağ problemim olduğu için aklımda 6 aylık growth ile birlikte testo kullanma fikri vardı ama forumda biraz dolaştıktan sonra growth için erken olduğuna kanaat getirdim.

Şu an için önceliğim eczaneden temin edebileceğim bir ürünü kullanmak olduğundan sadece sustanon kullanmak niyetindeyim fakat forumda sadece sustanon kullanımına ilişkin birçok konu başlığı altında çeşitli bilgiler bulunmakta ve kafam karışmış durumda ve sizlerden bilgi ve tecrübe paylaşımı rica etmekteyim.  1. Sustanon kullanımı için en doğru kullanım süresi ne olacaktır? (bazı konularda 12 haftalık ilk 3 hafta 250mg sonrasında 500mg, bazılarında 15 hafta haftada 500mg, kiminde ilk ve son 2 hafta 250mg veya 16 hafta, 6 ay ?)
2. Süreç zarfında hangi testleri yaptırmalı ve kontrol altında tutmalıyım. 
3. Bununla birlikte kür içerisinde ve sonrasında kullanılması gereken farklı farklı ilaçlar(arimidex, pregnyl) dozlar ve günlük alımlar belirtilmiş. Hangisini ne sıklıkla hangi dozda ne zaman kullanmalı hangi belirtilere dikkat etmeliyim.  Boy: 1.74
Kilo: 79