Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım hem fitness ile ilgileniyorum hemde performans sporlarına ilgim var. Yaklaşık 4 sene önce ağırlık kaldırmaya başladım pandemi ve şehir dışında öğrenci olma sebebiyle istediğim gelişimleri elde edemedim. Şuan 180 boyunda 83 kiloyum kolum 38 belim 83cm ordan anlarsınız. Bu yaz döneminde ilk kez küre girmeyi düşünüyorum forumda baya bı konu okudum redditte takıldım. İlk kür olarak en çok kafama yatan only testo cycle oldu hatta ilk kez olduğu için haftada 250mg ile 500mg arasında kararsızım. Aklımdan geçen süre 8-12 hafta arası. 500 ile çok gelisemezsin diyenler olacaktır ama ilk kür için 250 yeterli diyende çok kişi var yabancı forumlarda. Aynı zamanda ülkemizde bu ürünleri almakta ayrı bir sıkıntı galiba. Benim sorularım sırayla şunlar  İlk kürde eczaneden sustanon mu yoksa başka yollarla testo e mi? Eğer başka yollar ise zaten haftada 1 ampul kullanmayı planladığım için en kaliteli marka ve ürünü alabilirim sanırım onun için marka tavsiyesi alabilirim. Kür süresi ve mg konusunda herkesin fikrini merak ediyorum 10 haftada 3-4 kg kalıcı kas benim için yeterli biraz daha iyi görünmek ve bacaklarımı güçlendirip hızlanmak benim için kafi. Konu dışına çıkacak biraz ama siz olsanız benim gibi 3-4kg almak isteyen birine steroid mi alırsınız yoksa sarm mı?