Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

goingforthepower

Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

goingforthepower Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Kurun birinci ayında hasta olmak ve bir ay geriye gitmek

    İyi dileklerin için teşekkür ederim
  2. Arkadslar merhaba sustanon boldenon kurundeyim 375mg sus 300bolde kullanıyorum dördüncü haftaya kadar 74,5kilodan 80 e çıktım üç haftada e tabi çoğu suydu. Afedersiniz bahtımi ... Ki üç gün önce hasta oldum ishal kusma ne ararsaniz vardı. Su içsem kusuyordum. Dört günde iki bin kalori almamisimdir. Daha toparlayamadim bile. Su an tartıda 75 kiloyum. Bir aylık emeğim sanki dört günde silindi. Gücüm düştü. Gücümün yuzde onu bugün resmen yoktu. Ne yapmalıyım sizce dianabol kullanmalı mıyım bir sure? Önümde üç ayım kaldı. Bir ayım resmen silindi. Moralim çok bozuk. Resmen dört günde başladığım yere geri geldim. Tavsiyeleriniz nelerdir.
  3. Sustanon bu spor için uygun olmayan bir ilaçmıdır

    değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. sustanonu şu anlık bölerek kullanıyorum. streçfilmle geri kapatıyorum ağzını. siz nasıl bölüyorsunuz? içinden çektikten sonra streçfilmle kırık tüpü dolabıma dikkatlice koymam sonrasında açıp enjektöre çekmemde sıkıntı olur mu?
  4. Sustanon bu spor için uygun olmayan bir ilaçmıdır

    Arkadaşlar sizce sustanon bu spor için uygun olmayan bir ilaçmıdır? farklı esterleri dolayısı ile gelişim düzeyini etkiler mi? kullanıp iyi sonuç alan var mı? sizce enhantattan daha mı zararlı? ne gibi etkiler/yanetkiiler aldınız paylaşır mısınız?
  5. Tavsiye edebileceğiniz boldenon markasi

    arkadaslar selam, tavisye edebileceğiniz su zamanlarda genelde dolu olan önereceğiniz bir boldenon markasi var midir?
  6. Kür biteli üc ay oldu testisler sadece %65 büyüdü

    abi bana aile hekimiinin hormon testi yaptıgı söylendi
  7. Kür biteli üc ay oldu testisler sadece %65 büyüdü

    aile hekiminden bugün gitsem bu testlerin sonucunu alabilir miyim? bana pct yapmama gerek olmadıgı söylendi düşük dozaj girdigim ve ilk kürüm oldugu icin. ben yine de tamoxifen kullandım harici
  8. Kür biteli üc ay oldu testisler sadece %65 büyüdü

    arkadaslar 2 ay 150 testo 150 bolde kürüne girdim 1 ay da 300 testo 300 boldeye cıkardım. testisler tamamen kücülmüstü neredeyse yok olmustu tamoxifen kullandım hızlıca %65 i topladı ama hala nerden baksanız %35 lik bir kücüklük söz konusu büyümüyor kaldı böyle ne önerirsiniz? 3 ay gecti üstünden. kürü de kısa tutmustum 3 ay kadar o da bolde oldugu icin. not : kickstarter icin turinabol kullanmıstım o yüzden kücüldü hatta 3. gün testis kücülmesi yasadim
  9. Aktif kür içersineyim ilk kürüm 13. haftadayım *cinsel*

    watson mix ürün enhante psikolojik oldugunu hic sanmıyorum ya
  10. bolde ve testosteron kullanıyorum 300mg ikisi de eskiden resmen cinsel gücüm daha iyiydi şu an kürde olmama rağmen ikinci boşalmamda pensim sertleşmyor eskiden beşte altıda bile belki sorun olmazdı. nedeni ne olabilir? yaş 25
  11. Kürün 8.Haftasında neredyese hiç bi kazanç elde etmedim ama

    ne önerirsniz? boşu boşuna kapattik sistemi resmen 2 3 kilo su topladık baska bir sey degil. testisler de bir hayli kücüldü. sizce ne yapayim
  12. çok da kafama takmadım. bir daha küre girmeyi düsünmüyorum. ilac orjinal ya da sahte bilmiyorum belki beslenme uyku antrenman da kötü buna da takılmıyorum girdiğm kür bolde ve testo kürüydü. 150mg bolde 150 mg testo. bu hafta 2 kata çıkardım 300 300 almaya basladm8. haftada. asıl sorum şu; hiçbir şey kazanmasam bile 15 haftanın sonunda kürü bıraktıgımda küre başlamadan önceki halimden daha kötü hale gelme ihtimalim var mı? sonucta testislerim büyük oranda kücüldü. olur da geç düzelirse ya da belki hiç düzelmezse testosteron seviyemin azlığından eski halimden kötü olma ihtimali var mıdır? kürümün sonunda böyle şeylere bir daha grmemeyi dogal olarak devam etmeyi düşünüyorum.
  13. Herkese merhaba. Hayatımda ilk kez küre girdim, yaklasık 6 hafta önce. Ağır girdiğimiz bazı zorlayıcı hareketlerde benchpress incline press latpulldown legpress vs başımın arkasına çok şiddetli bir ağrı giriyordu. Hareketi bitirince hızlı bir şekilde kayboluyordu. İnternete durumu direkt olarak yazdım ve şununla karşılaştım bir haber sitesinde 3. Hapşırmak, ıkınmak, cinsel aktivite veya efor ile ortaya çıkan baş ağrısı: Egzersiz, hapşırmak veya ıkınmak gibi kafa içi basıncının artması nedeniyle baş ağrısı oluşması, kafa içinde yer kaplayan bir oluşum düşündürüyor. Beyin tümörleri, anevrizmalar bu tip baş ağrısına neden olabileceği gibi, genç-orta yaş şişman kadınlarda daha sık gözlenen, beyin omurilik sıvısının basıncının artmasının neden olduğu psödotümör serebri gibi hastalıklar da buna neden olabiliyor. psödotümörü araştırdığımda ise sebeplerinde şunlar yazıyordu; a vitamini fazlalığı ya da eksikliği infantlarda tetrasiklin steroit tedavisi görüyor olmak <<< oral kontraseptif kullanımı demir eksikliği anemisi galaktozemi orta kulak hastalıkları addison hastalığı hamilelik menarş hipoparatiroidizm nalidiksik asit ilac olarak testosteron ve boldenon kullanyorum burda yazan steroid benim kullandıgımla aynı sınıfa mı girmekte? az önce gerçekten mastürbasyon yaparken de çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım. normalde sadece egzersiz yparken yaşıyordum; o da eğer ağır kaldırırsam. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı? aslında burası steroid grubu tabii ki ama yine de bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?
  14. öncelikle forumdaki herkese hayırlı haftasonları dilerim, 150mg testo 150mg bolde küründeyim 21 gün turinabol kullandım biteli 1 bucuk hafta oluyor. sol gögüs ucumda hassasiyet ve sertlesme var. sağda ise sorun yok. ne önerirsiniz? dozajı normalde 2 ye katlayacaktım 7. haftadan sonra ama jinekomasti beni korkutuyor.
  15. Kalcadan enjekte sonrası biraz kan aktı

    öncelikle iyi günler dilerim, beslik yesil uclu igne ile kalcamdan enjeksiyon yapıyodum kalcama soktum iğneyi hafiften cektim kan gelmedi sonra yavasca enjeksiyonu bitirdim. cikardigimda damla olarak değil de kan akmaya basladı 2-3 ml kan akmistir. ve bi anda hızlıca sisti sinek ısırıgı gibi iki sorum var 1.si enjeksiyon olmus mudur? ilac cikmis midir 2.si? sinire vs zarar vermis olabilir miyim? hala biraz sızlıyor 15 dk gecti, doktora vs görünmeli miyim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×