Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nehir_avci8322

Üye
  • İçerik sayısı

    168
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

nehir_avci8322 kullanıcısının paylaşımları

  1. Selam değerli forum üyeleri, Vücut geliştirme hayatıma girdiğinden beri kendimi podyumda çok düşündüm. Son yaptığım kürden bu yana yaklaşık 15 haftadır Cruise 250mg Testosterone Enanthate gittim. 1 Haftadır koçla beslenme ve antrenmana başladık zaten. Günlüğü yazmak için ilaç miligramlarının netleşmesini bekledim. Süreci tamamen koça bıraktım. Önümüzde tam 9 aylık bir süreç var. Şimdi planlamaya geçiyorum. HAFTALIK BESLENME 400gr Karb 800 gr pişmiş tavuk veya et 20g zeytinyağı, 30g fıstık ezmesi Antrenman haftada 6 gün +idman sonu 45 dk kardiyo İLAÇLAR 750mg Sustanon 400mg Trenbolone Enanthate (Noxy Lab olur kendileri) 300mg Rimobolan Antrenman günleri 1 Tablet Anapolon (İran) Anapolon ve Trenbolone Burak hocadan temin ettim. Diğerleri stok vardı elimde. Sık sık form güncellemesi yapıp süreci objektif olarak izlemek istiyorum. Herkese keyifli seyirler. Yarın ilk enjeksiyonları yapacağım (1 Temmuz) Güncel kilo 93.5
  2. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Selamlar değerli forum üyeleri, Novorapid 3. Haftanın sonuna geldik. İş yoğunluğu sebebiyle bu hafta çok verimli geçmedi fakat form güncellemesini ekliyorum. Güncel kilo 94.5 Herkese keyifli forumlar.
  3. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Mart 2025 ama tam günü bilmiyorum, 6.5 ay var daha.
  4. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Selamlar değerli forum üyeleri, 2 Eylül itibariyle her öğün öncesi 6iu Novorapid kullanmaya başladık. Bugün 2. Haftanın sonuna geldik. Aşırı terleme, günlük 500g pirinç yememe rağmen sürekli bir açlık, antrenmanda dayanıklılık ve kilolarda artış, pump kalitesinde artış (ısınırken pump olmaya başlıyorum) gibi gözlemlerim oldu. Herkese keyifli forumlar.
  5. Boyuna göre kilon çok düşük, cheat öğününü evde hazırlarsan aşırı yağ aşırı şeker problemini çözmüş olursun.
  6. Oxy2gen marka ghrp6 kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?

    İştah için prakten şurup deneyebilirsin.
  7. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Teşekkür ederim. Bedenime uyan 2 3 tane tişörtüm kaldı. 2 ay önce olan kıyafetlerim emekliye ayrılıyor hocam😃
  8. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Selamlar değerli forum üyeleri. Kürümün 2. Ayını geride bırakmak üzereyim. Güncel kilo 95.15. Kollar (en rezil bölgem) 40.5 -> 42.5 cm Bacak 65 -> 69.5 cm şeklinde ölçü aldım. Kalf 39 -> 41 cm (en rezil 2. Bölgem) 1 temmuzda 93.5 kilo olduğumu düşünürsek gelişimimden memnunum. Trenin yan etkilerinden gece terlemesi, aşırı sıcak basması ve enjeksiyon sonrası nefes darlığı gibi problemler yaşıyorum. Fakat öfke problemlerim yok denecek kadar azaldı. Dostinex beni insan kalmam için destekliyor. Herkese sağlıklı ve fit günler diliyorum.
  9. Omega 3 tablet günde 2-3gr. Nac600, Milk Thistle, Liv 52. Beslenmende zararlı yağlar varsa azalt, kilo başına en fazla 1gr olacak şekilde temiz yağlardan tüket. Günde 5 litreden az su içme. Definasyon yapmıyorsan çok hayati bir problem olmadıkça armidex kullanımı çok gereksiz. Kas gelişimi için östrojene ihtiyacımız var. Tamoxifen öneririm.
  10. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Selamlar değerli forum üyeleri, Noxy Lab Trenbolone Enanthate hakkında geri dönüşlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Geçen haftalarda yaşadığım sinir krizinden sonra Dostinex kullanımını koçumun yazdığı şekilde haftada 1 tablet olarak devam ettiriyorum. Noxy Lab Tren sayesinde hayatımda ilk defa kilo verirken ölçü alıyorum. Piyasa jargonuyla Ürün Gırtlağa kadar dolu. Etkisi tartışılmaz yaşanır. 5 haftalık kullanımdan sonra genetik olarak en kötü bulduğum kollarım bile 2 cm ölçü aldı. Omuz ve göğüsler 5 hafta gibi kısa bir sürede patlak bulduğum bir görüntüye kavuştu. Kollar damar damar geziyorum. İnsanlar su hortumu diye takılmaya başladı. Ürün hakkında dikkat etmeniz gereken tek şey prolaktin kontrolü. Şu an acayip sakin bir kafayla sürece devam ediyoruz. Önce @Loving e teşekkür ediyorum. Böyle bir kurtlar sofrasında sağlam ürüne ulaşmamızda imkan sağladığı için. Koçuma da ayrı teşekkür ediyorum. Beni kilo kaybetmeme rağmen büyütebildiği için.
  11. Sustanon esterinden enanthate'a geçiş yapmamda sakınca var mı?

    Sustanon ve Rimobolan enjeksiyonu sıkıntılıdır, içerisine muhakkak 1 ml ilaca yarım ml evigen(e vitamini) çek. İlacın e vitaminiyle karışması için 4 5 saat kadar bekle. Siyah uçlu iğne ile kalçadan enjeksiyon yap. Ben böyle kullanıyorum ağrı ödem sorunu yaşamadım.
  12. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Takılıyorum dostum ya, çok sağlam adamlar var. İsim vermek yasak olmasa 2 3 tanesini söylerdim. Adamlardaki kas olgunluğunu podyumdaki tüm adamların toplamından fazla😄
  13. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Selamlar değerli forum üyeleri, yarışma arkadan kazanılır diyolar ne diyorsunuz😎
  14. Bende de aynısı oldu kanı akıtıp ilacı tekrar vurdum sorun yaşamadım.
  15. Rad140 + mk677 kür günlüğüm (noxy labs)

    Ürünleri kullanmadan önceki formunu paylaşırsan daha kaliteli bir başlık olur
  16. Definasyonda tavuk yerken ekstra domates ve soğan eklememin zararı olur mu?

    Şekersiz olsa bide, güzel olurdu🥲
  17. Definasyonda tavuk yerken ekstra domates ve soğan eklememin zararı olur mu?

    Burada kullanılan tatlandiricidan baktım bulamadım, gören duyan kullananız var mıdir dostlar?
  18. Definasyonda tavuk yerken ekstra domates ve soğan eklememin zararı olur mu?

    Selamlar, Blendardan geçirirken tatlandırıcı kullandın mı acaba? Bende düşünüyorum blender olayını vakit kazanmak için.
  19. Yaş kaç dostum?
  20. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    2025 Mart yarışı inşallah. 8 ay kaldı. Hakkımızda hayırlısı.
  21. 2025 mart yarışma günlüğüm (tüm detaylarıyla)

    Selamlar değerli forum üyeleri 29 temmuz - 4 Ağustos form güncellemesi ektedir. Güncel kilo 94.95. Keyifli forumlar. @rastlantisal ın Mk hakkında ki yazdıklarından sonra şeytan dürtüyor beni😄 koçla konuşup bakacağım duruma.
  22. Günlük kaç gram protein alıyorsunuz?

    Yasak diye biliyorum. Yasak olmasa dahi paylaşmayı uygun görmüyorum. Sürece gelirsek yeni başladık. 5. Haftaya girdim. Geri dönüşleri kür günlüğünde paylaşıyorum. Yüksek protein alımı başta bana da çok zor geldi fakat iyileşme hızımda çok büyük değişiklik var.
  23. Günlük kaç gram protein alıyorsunuz?

  24. Günlük kaç gram protein alıyorsunuz?

    Clean bulk gidiyoruz. Karb gramajım 100 pirinç unu 300 pirinç 100 yulaf
  25. Günlük kaç gram protein alıyorsunuz?

    Ben kürdeyim 800 pişmiş tavuk (1300 gr çiğ tavuğa denk geliyor) 150 gr protein tozu tüketiyorum. Kaç gr proteine denk geliyor hiç hesaplamadım. Koç ne derse o.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×