Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

redexits

Üye
  • İçerik sayısı

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

19 İyi

2 Takipçiler

redexits Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    pharmacist
  • Konum:
    Cevizlibağ
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

206 profil görüntüleme
  1. Kür sonrasi tedavi hk.

    Nac900 kullanıyordum. Nac600 mü almalıyım? Anne tarafında genetik tiroid hastalığı var hepsi levotiron kullanıyor. Doktora tekrar gittim sonuçları göstermek için tiroid röntgeni istedi. Yaklaşık 1 yıldır da tuz kullanmadım onun da etkisi olabileceğini söyledi tuz kullanmaya başladım artık.
  2. Merhabalar, 8 haziranda başladığım İran testo-E + zydex boldenon kürümün son 3 haftasında only testo olarak gitmiştim. 20.10.2023 tarihinde kür sonrası kan tahlili verdim. Şimdi ise tekrar hormon durumuna bakmak için kan testi verdim. Durumuna baktığımda anladığım kadarıyla TSH'ın düzelmediğini fark ettim. Buna mütevellit, ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum ve diğer kırmızı renkli olan hormonlar içinde aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler. @metinav @rastlantisal @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @Emrahtkty@Askabar @otopsicikedi @Bay-T Yaş:23 Boy:184 Kg:98
  3. 5 haftalik kullanim sonrasi kan tahlillerim

    Memnunum hormonal olarak kadınsalı azdırdı bende, yan etki görmedim ama önünü kestim. Kişiden kişiye değişiyor tabii ki eczane malını öneririm. zydex alınca ürün orijinalliğini sorgula mutlaka.
  4. Her bölge de kas ağrısı

    Uyku saatlerin ideal
  5. Her bölge de kas ağrısı

    kürdesin 3-4 arası almak zorundasın
  6. Yeni küre girdim yardımcı olur musunuz?

    ALT, AST, KOLESTROL, KREATİNİN, KAN ÜRE, İDRAR ÜRE ,GLİKOZ, RBC, ÖSTROJEN, ST, TT, FSH, LH, HPTA, PROGESTRON, PROLAKTİN, TSH, DEMİR VS, VB
  7. Kardiyo öncesi

    yakın çevremde ki insanlar kullandı, almanın anlamı yok dediler. Bence kişiden kişiye göre değişiyor etki olan kısım var olmayan kısım var.
  8. Kardiyo öncesi

    birde 1 su bardağı sıvı l carnitine iç efsane ötesi olur.
  9. Omuz enjeksiyon ml mitkari

  10. Omuz enjeksiyon ml mitkari

    Bacağının fotoğrafını çek
  11. Omuz enjeksiyon ml mitkari

    fotoğrafa ve söylediklerine göre yanlış yapmışsın, diz kapağından 4 parmak aşağısından dışa doğru vuracaksın. Eğer soktuğunda, piston kontrolü sırasında kan gelirse ilaç çöp bir daha o ilacı enjekte etme yenisini vur.
  12. 2aylık değişimim

    baskılayabilirsin, jino genetik bir durum
  13. 2aylık değişimim

    kür içinde arimidex kullandın mı? Ya da kullanılsa jino olur muydun?
  14. Omuz enjeksiyon ml mitkari

    ilk 4 derken, soktuğunda pistonuna gelen kan mı?
  15. Omuz enjeksiyon ml mitkari

    haydi bismillah piston yap mutlaka

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×