Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

napervaq

Üye
  • İçerik sayısı

    40
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

napervaq Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

193 profil görüntüleme
  1. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    Teşekkür ederim hocam , supplement olarak kingsize alpha ve offcycle tarzı ürünler kullanıyorum 1 er tablet belki de o sebepten bu şekilde bir sonuç çıktı.
  2. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    ovitrelle, preglyn tarzı bir şey hiç vurmuyorum öyleyse hocam. Döngünün kendi kendine açılması çok garip geldi ayrıca ilk kürümdü bilgisiz oldugum için test vermeden ve size danışmadan pct yapmak istemedim. Pct sürecimin bi kaç hafta gecikmesi umarım kötü etkilemez ama sanırım geri dönülemeyecek bir durum yok diye tahmin ediyorum. çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  3. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    Hocam 1-20 hafta Testo Bolde 400er mg Araya 6-8 hafta 200mg tren enanthate Bu süreçte östrojenim çok yükseldiği için haftada 2 aromasin ve tamoksifen aldım, 20. haftada boldeyi kestim ve 200mg testoyla 3-4 hafta ilerdim toplamda 23-24 hafta kür yaptım. testo son enjeksiyon olduğum gün üzerinden 5-6 hafta kadar geçti vücudumda testo kaldıgını düşünmüyorum.
  4. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    hocam bugün testleri verdim rica etsem yardımcı olur musunuz? pct yapmadım, libido problemim yok sizden aldıgım bilgiye göre yapacağım. Kürden önce LH: 3.07 Kürden önce FSH: 2.19 Kürden önce testo: 600 kürden önce östrojen: 35
  5. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    tamam hocam yardımınız için çok teşekkür ederim, 13 marta randevu alabildim ama testoyu bırakalı 3 hafta oluyor, 2 hafta daha bu şekilde hiçbir aksiyon almasam bu beni kötü etkiler mi?
  6. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    ilk aldığım testo irandı, boldenon calısmıyordu daha sonra geçtiğim ilaçlar ise bodytech ve dragon pharma idi, küre başladıgımda 75 76 kg civarıydım yanlış hatırlamıyorsam, trene girmeden önce 83lere kadar çıktım trenle birlikte 85 civarlarında seyrettim ancak beslenmem über kalorili değildi temiz beslendim. Yalnızca son 1 ay spor yapmadıgım halde only testo cok düşük doz kullandım ve bıraktım. yaklaşık 3 haftadırda hiç spor yapmıyorum yani neredeyse 1.5 aydır elime dumbell almadım şuan güncel kilom 82 civarlarında yağ oranım12 -14 civarıydı da bir değişme yok ölçü olarak biraz küçüldüm sadece. Bunu da antrenmansızlığa bağlıyorum açıkcası ama yardıma da ihtiyacım var cünkü ilk kürümdü ne yapsam bilmiyorum açıkcası testo deca yapmayı çok istiyorum, bugün antrenmanlara başlayacağım tekrar bu motivasyonla kesintisiz devam etmek istediğim için aslında kür yapmak istiyorum hocam.
  7. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    evet hocam test için randevu aldım bekliyorum, şayet testo deca gibi bir küre başlasam hormonlarımda, testislerimde oluşabilecek sorunların ihtimalini arttırır mıyım yoksa her kürden sonra anında pct yapıp daha sonra mı ilaç kullanmak mantıklı? 3 haftadır testoda almıyorum ama libidomda vs bir düşüş gözlemlemedim.
  8. 2. kürüme nasıl start vermeliyim?

    evet dostum swiss , olabilir zaten dolapta saklamadığım için gözden çıkartmıştım
  9. Merhabalar: 1-20 hafta Testo Bolde 400er mg Araya 6-8 hafta 200mg tren enanthate Kullandım ve ilaçların son döneminde 3 hafta kadar only testo 200mg gittim, toplamda 24 hafta kadar kür yaptım yaklaşık 3 haftadır ilaç kullanmıyorum ve son 1 aylık dönemde yakın çevremde bazı vefat edenler olduğu için mental bir düşüşe geçtim ve sporu bırakmıştım. Şimdi tekrardan spora başlayacağım ancak pct mi yapsam yoksa yeni bir küre mi girsem bilmiyorum, şayet yeni bir kür yaparsam testo deca kullanmayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Ayrıca preglyn satın almıştım ancak buzdolabında hiç saklamadım kuru ve serin bir yerde 3 haftadır bekliyor bozulmuş mudur?
  10. Hocam haftalık 200mg olacak şekilde tren enanthate başladım, gerçekten çok ciddi bir güç farkı yaşıyorum şuanda genel olarak kan testlerimde bir problem görünüyor mu acaba? prolaktinimin yükseldiğini test dışında nereden anlayabilirim? bu aralar kafamda olayları kurmaya başladım meslek gereği de stresli bi ortamdayım ancak abartı bi sinir ve gece terlemesi tarzı şeyler yaşamıyorum sadece aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum kesinlikle biliyorsunuzdur ancak kısa nefeslerde oksijen aldığımı hissederken şuanda daha derin nefes almak tatmin ediyor ayrıca ilk enjeksiyondan beri o kadar rüya görüyorum ki resmen hepsi gerçek gibi hissediyorum dostinex kullanmalı mıyım? Birde bu denli aromasin ve tamoksifen kullanımı gelişimimi ciddi ölçüde düşürür mü acaba ?
  11. Kürde iken yüksek tansiyon

    flava bloodpressure kullanıyorum testo bolde tren küründeyim tansiyonda ciddi rahatlama sağlattı içeriğinde sarımsak ekstresi var, sarımsak yiyerekte çözüme ulaşılabilir diye düşünüyorum
  12. Jinekomasti mi yağın fazla kas kütlesinin az olması mı

    testodan ziyade keşke bi diyet yapıp öyle kür yapsaydın muhtemelen östrojenin fırlayacak ve jino değilsen bile jino olacaksın
  13. Bulk küründe 23. gün etki alamadım

    şuan bodytech bolde kullanıyorum 3. haftada etkisini hissettim, midemde değişik bir açlık hissi, karb yiyince bi ateş basması, vücut resmen kullanıyor aldığım besinleri şuanda tamamen hissediyorum her antrenmanda gücüm artmış olarak devam ediyorum eğer ilaç yağlı bir yapıda değilse bence sahte ayrıca bu yan etkileri herkes görmek zorunda değil ancak hafifte olsa görüyorsan içeriğinde bolde vardır bence
  14. Koruyucu seçimi destek

    kısa zaman aralıklarında alt ast değerleri veriyorum , haftada 3 4 nac900 ve günlük deve dikeni hapı tüketiyordum, yaklaşık 3 haftadır nac almayı bıraktım ve 1 tablet oncycle 1 tablet blackguardian alıyorum 24lü değerlerden 36lara fırlamış. 500testo-400 bolde
  15. Koruyucu seçimi destek

    kingsize oncycle ve black guardian 1 er tablet olarak kullanmaya başladığımdan beri devedikeni ve nac900 bırakmıştım, alt ast değerlerim yükselmiş anlayacağım o ki bende nac900 ve herhangi bir milkthistle daha çok iş yapıyor bunlara para dökmek sanırım saçmalık nac900 gibi bir mucize varken

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×