Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yywz067

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Yywz067 Hakkında

  • Yaş 33
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 21-09-1990

Platform İstatistikleri

  • Yaş 33
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Naturel vucut geliştirici. Steroid kullanımına yönelmekte olan biriyim :)) </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 33
  • Meslek:
    İşçi
  • Konum:
    Zonguldak
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Sustanon kürü

    Naptın
  2. Rimabolon sustanon anapolon

    Bence konuyu acana arkadas tamamen allöış. Mrçerakından yapmadıklarını yazmıs bilgi almak için, giricek bu işe ama önce bir yokluyor. Yazdıkları cok mantıksız. Daha önce küre girmiş biri nasıl olurda o son yazdıklarını sorar tamamen saçma bence :))
  3. Sadece sustanon kuru yardim lutfen

    Cvp vermemişsin en son yazıda bi cvp verirmisin
  4. 18 kg aldıgım bulk kürü günlügüm - before after

    Testlerİ paylascaktın ne oldu
  5. Yüzdelik oranlar yada baslamadan yapılan testlerle olur veya olmaz denilebilse keske. Ona göre bir adım atardım. Kendimi zor tutuyorum vallahi
  6. Sustanon primobolan kürü sonrası

    Sonuc
  7. Bu konuda bilgisiz bir kardeşiniz yardım istiyor.

    Testoyla kullanıncada düşüklük olmayacakmı kürden sonra ??
  8. Çok teşekkür ederim kral. Merak ettiğim birsey var, ömründe 1 veya 2 kez küre girmiş biri yine bu riskleri taşırmı mesela libido erkekliğin bitmesi gibi tamamen. Yoksa uzu in süreli kullanımlardamo bı riskler var
  9. Hosbulduk. Teşekkür ederim cevabın için. Saydıgım yan etkiler dısımda korktugumda pek biesey yok aslında :))
  10. Selamun aleykum öncelikle. Siteyi bu gece keşfettim ve neredeyse 4-5 saattir yazılarınızı okuyorum vallahi duygu üzerine duygu yasadım. Neden buradayım az cok herkes tahmin etmiştir :)) yaşım 31-32 ve neredeyse 15 yıldır bu sporu yapıyorum ama 1 yıl yap 1 yıl bırak yap bırak yap bırak.hep böyle geçti. Ve son günlerimde artık bu işten yorulup tekrar o naturel formları yakalamak için uzun süreçten geçmek beni baya düşümdürdü ve steroid kullanım içim binbir tane yazı video çeşitli kişiler adı sanı bilinen hocalar falan filen izledim dinledim, somuc olarak bir yanım diyor yap bir yanım diyor girme. Bu konuda tam bana açılmıs gibi. Burak hocanında dediği gibi birkere yapar bırakırım 3 ayda plaj vucudum olur gibi gibi düşüncedeyim… tabi kür bitince deli gibi beslenme ve antrenmanıma devam etme hedefim bar basarılı olabilirsem. Etrafımda kullanan arkadaalarımda var. Korktugum en bütük şey 1. Si kısırlık 2. Si libidomun tamamen yok olması yani hiç erkeklik hissi kalmaması.
  11. Yaş 16 testo bolde tbol kürü gelişim

    Allahın hesabı er yada geç gelir. Ozaman belki derler nerde haya yaştım diye sorgularlar. Adalet herzaman yerini bulur müdür. 32 yasındayım buna hep inanmısımdır. Saka maka 32 olduk halen 20 li gib hissediyorum
  12. 16 yaşında (küre girdim çok pişmanım)

    Cok güzellokusmıssun kardeşim helalin bar :)) 1. Maddeyi anlamadım hormonsuz yasayacaksın ne demek anlamadım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×