Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

tiestosteron

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

tiestosteron Hakkında

  • Yaş 36
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 18-02-1988

Platform İstatistikleri

  • Yaş 36
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Boy:185cm </p> <p> Kilo:86 </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 36
  • Meslek:
    Kamu Çalışanı
  • Konum:
    İSTANBUL
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

224 profil görüntüleme
  1. Pct sürecim.Yardımlarınızı bekliyorum.

    Bu şekilde sürdürüp pct için test vereeğim.Tekrar siz değerli hocalarımla durumumu paylaşmak isterim.Çok sağolun içimdeki tedirginliği nebze olsa azalttınız. Sağlıkla kalın @rastlantisal @metinav
  2. Pct sürecim.Yardımlarınızı bekliyorum.

    Peki hocam 4 hafta only testo yaptıktan ne süre sonra test yapıtırlabilir?
  3. Pct sürecim.Yardımlarınızı bekliyorum.

    Çok teşekkür ederim sayın hocam cevabınız için. @rastlantisal hocamın da konu takibi için teşekkür ederim.Test sonucumu yaptırdığımda tekrar paylaşacağım.
  4. Merhaba Sevgili Sporcu Abilerim,Kardeşlerim... Öncelikle konu ile ilgili üstadlarımızı etiketledim. Yardımları beni çok mutlu edecektir. İlk başlangıç hacim kürüme 29 Ekim'de 84 kg'da 250mg Testo Enath.+250mg Bolde kürüyle haftada 1 alarak 2 hafta başladım.Beklenen etki alamadığım için.2 hafta sonra hafta 500mg testo+500 bolde alarak yaklaşık olarak 16 hafta devam ettimBu süreçte 7 kilo kazanımım oldu.Kür sürecinde C vitamini,D vitamini,Magnezyum,Çinko,Kalsiyum,Multivitamin,Omega-3,Cystone,Devedikeni-Enginar Ekstresi kullandım.Bu süreçte yan etki olarak aralıklı olmak üzere testisler küçük ağrılar, Sadece 1 hafta meme ucu uyuşması ve 1.gün tablet Arimidex 3.gün 1 tablet kulanımıyla o sorunu aştım.Vücutta kol bölgesi başta olmak üzere, göğüste ufak çaplı sivilcelenmeler oldu.Martın başında libido düşüklüğü yaşadım. Orta ölçekli sertleşme problemi,ufak çaplı isteksizlik oluştu.Libido düşüklüğüm devam etmekte, açıkçası da biraz ürkütmedi değil. Kürü kesmelimiyim, yoksa son 2 haftamı tamamlayıp sonrasında mı Pct başlamalıyım? Kür öncesi test yaptırmadım,şimdi neden öncesinde yaptırmam gerektiğin anladım:( Kürü bırakıp,PCT başlamalıysam eğer; - Test için Lh,Fsh,E2,Prolaktin,Alt,ast,Total Testosteron, Free Testosteron değerlerine baktıracağım. Bunların dışında yaptırmam gereken yada fazla olduğunu düşündüğünüz değerler var mı? Test yaptırdıktan sonraki değerlerimi burada paylaşacağım. Desteklerinizi esirgemezseniz sevinirm.Sevgiler.
  5. Vortex pharma vs balkan pharma

    Merhaba, Vortex ve Balkan Pharma için iletişim kuracağım, güvenilir, forumdaki kullanıcıların memnuniyetini kazanmış kişilerle nasıl ileti,şim kurabilirim.Forum kuralalrı gereği paylaşım yapmak yasak diye biliyorum.Özel mesajdan iletişime geçilirse sevinirim.
  6. Boldenon /testo ent / winstol ?pct

    Teşekkürler kardeşim bilgilendirmen için
  7. Boldenon /testo ent / winstol ?pct

    200 için 0,5 ml geçerli değil mi 200 testo+200 bolde yapmak istiyorum haftalık o zaman örnekten gidecek olursak 400 mg için 1 ml= 1 cc. baby insülin iğnesini doldurmak demek oluyor sanırım? Birde bu baby insülin iğnesiyle kalçadan enjeksiyon yapılabilir mi?Omuzdan enjeksiyon niyetiyle 100lü paket almıştım.Sanırım omuzdaki etkilerden tırsıp kalçadan kendim vurmak istiyorum.
  8. Boldenon /testo ent / winstol ?pct

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×