Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BB2

Üye
  • İçerik sayısı

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

BB2 kullanıcısının paylaşımları

  1. Sürekli tekrarlayan jinokomasti

    Bilgiler doğru fakat yağ dokusunu değil, meme dokusunu alıyorlar. Yağı define olarak eritebilirsin ama meme dokusunun tek çaresi cerrahi müdahale.
  2. Enjeksiyon da gelen bu şey ne ?

    😁😁😁😁😁
  3. Geçmiş olsun. Kalp krizi çok sinsi bir şey.
  4. Eczane anabolizan satımı

    Eczanede Testo Enantat yok. Enjekte testo olarak Sustanon ve Nebido var. Ben Bayer markasının Testoviron ürününü getirtmek istedim.(Enantat) "Araştırayım. Bulursam senin için getirtirim dedi." Aramış, taramış bulamamış.
  5. Trestolone acetat

    İlacın ismini ilk kez duydum. Hem trenden daha güçlü hem de yan etkisi daha az. Bu ilaçla tanışmak isterim.
  6. Kreatin ara vermeden kullandım

    Kutu bitince 1-2 ay ara ver. Sonra tekrar devam edersin. Ben bir zararının olacağını düşünmüyorum ama vücudu çok alıştırmamak lazım. Supplementleri arada kesmek iyidir.
  7. Sustanon 500 vs 750

    Ben de 5. Haftadan sonra fark edilir bir gelişim oldu. Sabrın sonu selamet. Bir de kür öncesi bir fotoğrafın olursa gelişimi daha iyi görürsün. İnsan sürekli aynaya baktığı için geliştiğini çok çabuk farkedemiyor.
  8. Ilk kür-testo-boldenon-danabol

    Bence senin kendine güven kazanman için gereken şey vücut geliştirme ve steroid değil. Bu yaklaşımla beraber ilaç bağımlısı olmaman imkansız. İleride ilacı kesemeyecek bir duruma gelirsin. Yaşında büyük. Çok kararlıysan sol taraftaki wp simgesine tıklayıp Loving hocadan bilgi edinebilirsin. Kafa taktıysan en azından doğru kişi ile yola çıkmış olursun. Sahte ilaç, yan etkiler, sağlık sorunları ve beklentinin karşılanmaması gibi durumları yaşamamış olursun.
  9. Testo espri kabiliyetini etkiler mi ?

    Testo kullanırken keyfin yerinde olduğu için dolaylı olarak etkileyebilir. Şahsen ben son zamanlarda kendi başıma espri yapıp hunharca gülüyorum. Bilimsellikten uzak bir saptama ama umarım yardımcı olur.
  10. Testo-deca-anapolon

    Milli takımda değilsen yurtdışında müsabakalara çıkamıyorsun zaten. İlk önce ilde derece alıp, sonra Türkiye şampiyonasında derece aldığın zaman milli takıma giriyorsun. Daha sonra kıta (avrupa) şampiyonasında Türkiye adına dövüşüyorsun. Burada derece yaptıktan sonra yine Türkiye adına dünya şampiyonasına gidiyorsun. (Düzeltmek istedim.)
  11. Pct ilaçlarını bulamıyoruummm

    Nolvadexin etken maddesi tamoxifen. Tamoxit adlı ilaçla eşdeğer. Onu alabilirsin. Ya tanıdık eczacın olacak ya da eczane eczane gezip reçetesiz veren bir eczaneden temin edeceksin.
  12. Kür öncesi altyapı

    Beslenme ve antrenman hakkında bol bol araştırma yapmanı tavsiye ederim. Bu ikisi hakkında bilgi birikimi elde ettiğini düşündüğün zaman ilaçları araştırıp, konu hakkında temel bilgilere sahip olduğunda ilaç kullanmanı tavsiye ederim. Bunları yapacak vaktin ve enerjin yoksa kendini kanıtlamış bir hocadan beslenme, antrenman, ilaç konusunda danışmanlık al. Bu da ciddi bir maddi güç istiyor maalesef. Ya kendin öğrenip gemiyi yürüteceksin ya da tecrübeli bir kaptandan danışmanlık alacaksın. Bunlar olmadan kürlerin sonu hep hüsranla bitiyor.
  13. Hangi stereoid kullanmaliyim

    Ben boldenon ve dianabol kullanmadım bir yorum yapmam doğru olmaz. Tecrübeli kullanıcılar sana yardımcı olacaktır.
  14. Dışarı ses vermeyen kulaklık önerisi alabilir miyim ?

    AKG Y400 bluetooth bir kulaklık zaten. İstersen kablolu istersen kablosuz kullanabilirsin. Malzeme kalitesi olarak JBL'den çok daha iyi. İki kulaklığı da kullandığım için yazdım yanlış anlaşılmasın.
  15. Hangi stereoid kullanmaliyim

    1. Sadece Testo 2. Testo - Dianabol 3. Testo - Boldenon - Dianabol Bütçene ve düşüncene göre değişir. Ben sadece testo ile başladım. Vitesi yavaş yavaş yükseltmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Kimi daha hızlı sonuç almak istiyordur 3. seçeneği yapar. Tamamen sana bağlı.
  16. Dışarı ses vermeyen kulaklık önerisi alabilir miyim ?

    Kablosuz kulaklıkla oyun oynarken gecikme yaşarsın. Kablo takılabilen kulaklıklar kulaküstü olur ve az da olsa dışarı ses verir. Bu durumda iki seçeneğin var. Ya gecikmeyi sıkıntı etmeyeceksin ve silikonlu bluetooth kulakiçi kulaklık alacaksın. Ya da dışarı biraz ses vermesini. Ben AKG Y400 kullanıyorum. Kulaküstü bir kulaklık. Dışarıya biraz ses veriyor ama ses kalitesi çok iyi. Ayrıca kablolu olarakta kullanılıyor. Kulakiçi bluetoothların ömrü kulaküstü kulaklıklar kadar uzun olmaz. Onu da belirteyim.
  17. Ilk kür ve sustanon kullanımı

    En az 20-24 hafta öneririm. Ben de şu an sustanon küründeyim. Kas artışı olarak 5. Haftadan sonra etkisini gördüm. Planım 24 hafta. Uzatabilirim ama kısaltmayı hiç düşünmüyorum. İlk iki hafta yan etki çekincesiyle 250mg(tek ampul) kullanmıştım. İkinci haftadan sonra dozu 500'e çıkardım. Sana önerim tek doz 500 mg olarak devam et. Ester bakımından tam randıman alabilmek için 750mg öneriliyor ama yeni başlayan bir çok insan için çok agresif bir protokol olur. @rastlantisal abimiz sustanon konusunda tecrübeli. Söylediklerini dikkate alırsan sıkıntı yaşamazsın.
  18. Only testo pct mct yardım.

    1. Pazartesi - Perşembe enjekte edebilirsin. Ya da 3-4 gün arayla kendi sistemine göre de enjekte edebilirsin. 2. Bence mct olarak hcg ye gerek yok. Hem dozaj düşük hemde only testo olduğu için masrafa gerek yok. Zaten 15 haftalık kısa bir kür. Kür içi ve pct de 50-100mg çinko alsan kâfi. 3. Göğüs uçlarında hassasiyet, batma ve kaşınma olunca yarım tablet armidex ben de yeterli oluyor. 4. 14-21 gün sonra başlayabilirsin. Son enjeksiyondan 14 gün sonra test yaptırıp duruma göre pct yaparsın. Biraz uğraşırsan pregnyl bulabilirsin. Sen eczacına eczacında ilaç deposuna baskı yapsın. Şu an ülkede pregnyl var. Kâr marcı düşük olduğu için depolara çekmiyor olabilirler. Saklama süreleri hakkımda bilgim yok. İyi forumlar...
  19. Testo-deca-anapolon

    Omuzlar çok iyi. 👍🏻
  20. Fazla kas hacmi resimdeki haraketleri yapmakta engel mi ?

    Küçükken 15-16 yaşlarında street workout ile ilgileniyordum. O zaman 60 kg geliyordum. O zaman bile çok zordu. Muscle up yapmak için çok uğraşmıştım. Üzerine düşünce gelişiyorsun. 7 temiz muscle upa kadar çıkarmıştım. Şu an 85 kg yim. Yüksek kilolarda çok zor olacağını düşünüyorum. Genelde bu işi yapan insanlar küçük ve kuru oluyor. Resimlerdeki insanlar gibi. Kali muscle gibi dev bir adamda bu tarz hareketler yapıyordu. Bir jimnastikçi gibi esnek olamazsın ama temel hareketleri yapabilirsin. Bu antrenman şekliyle ister istemez yağ yakıyorsun zaten. Çünkü fullbody ve yüksek nabız devam ediyorsun.
  21. 2021 - kür günlüğüm bulk sürecim

    Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu
  22. Amca kürü :)

    Bunu soranlar olmuştu. Bir videosunda ''Sürekli bana en iyi ilaç markasını soranlar oluyor. En iyi ilaç markası zamandır arkadaşlar.'' diye bir yanıt vermişti. Belki de net bir marka vermek istemedi.
  23. Testo , tren , masteron orjinal mi bu ürünler

    Google'a "sp labs check" yazıp ürünün üzerindeki kodu girerek orjinal olup olmadığı konusunda fikir edinebilirsin.(balkan ve diğer marka ürününde kendi sitesine girip yapman gerek.) İlaç konusunda çok fazla üç kağıt döndüğü için bu işlem %100 orjinalliği kanıtlar mı? Bilemem. Güvendiğin, referansları sağlam biriyse problem olmaz. İyi forumlar...
  24. 250 - 300 mg testo e ile cutting

    Testonun herhangi bir esteri yağ yakımını hızlandırır fakat cut için kısa ester testo kullanılıyor. Uzun esterli testolar su tuttuğu için böyle bir yol izleniyor. Vücudunun tuttuğu su tartıda problem olabilir. Bunun için propionat önerilir ama sporlar farklı olduğu için bir şey söylemek zor. İletişim halinde olduğun profesyonel dövüşçülerden destek almanı öneririm. Bu arada 10-12 hafta için pct şart.
  25. Diyet dönemi

    Supplement olayını geçiyorum. Vücut geliştirme için supplementlerin çoğu para tuzağı. Aldığın kalorileri düşürmen gerek. Karbonhidrat ve yağlar yüksek kalorili besinlerdir. Beslenme şekline göre bunları yavaş yavaş düşürebilirsin. Yağı ve karbı tamamen kesme. Günlük en az 50 gram yağ al. Karbı sıfırlama. Normalde günlük 500 gram pirinç ve yulaf yiyorsan. 50 şer gram azaltarak düşür. Fakat tamamen sıfırlama. Keto diyet problemli onu önermem. Bir de şekeri kesmeni tavsiye ederim. Dediğim gibi karb yavaştan düşürdükçe kilo vereceksin zaten. Proteinler yüksek kalorili olmadığı için karbı azaltıp proteini yükseltmelisin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×